Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 2118 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 212  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Politika
AtbildeAtbilde saņemta: 14. Janvāris 2009, 12:47 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Septembris 2008, 12:11
Atbildes: 543
Atrašanās vietas: Jamala (Jūrmala), Vecrīga
Mašīna: Mercedes-Benz Trailblazer Bike
Valsts prezidents Valdis Zatlers izsludinās tautas nobalsošanu par Saeimas atlaišanu, ja līdz 31.martam netiks pieņemti Satversmes grozījumu par tautas tiesībām atlaist Saeimu, un netiks mainīta vēlēšanu sistēma, aizliedzot lokomotīvju principu.

Zatlers norādīja, ka līdzšinējais darbs pie Satversmes grozījumiem ir neapmierinošs, tāpēc viņš nedēļas laikā iesniegs konkrētus priekšlikumus Satversmes grozījumu redakcijai par tautas tiesībām atlaist Saeimu.

Tāpat Zatlers pieprasa mainīt vēlēšanu likumus, liedzot "lokomotīvju principu", kad viens cilvēks startē vēlēšanās vairākos reģionos. Viņš arī pieprasa, lai Saeima novērstu situāciju, kad parlamentā var strādāt vēlēšanās nestartējušo partiju politiķi. Prezidents atzīmēja, ka pašlaik parlamentā 10% deputātu nepārstāv tās partijas, no kurām viņi tika ievēlēti, jo viņi, saņemot deputāta mandātu, pēc tam mainījuši politisko piederību vai dibinājuši jaunas partijas.

Trešais uzdevums politiķiem ir pēc iespējas izveidot starptautiskā aizdevuma izlietojuma un ekonomikas stabilizācijas plāna īstenošanas uzraudzības grupu, kurā būtu pārstāvji no Saeimas un dažādām sabiedriskajām organizācijām un eksperti, tā radot pārliecību par šī procesa godīgu norisi.

Zatlers uzsvēra, ka "Saeima un valdība zaudēja saikni ar vēlētājiem", un "pašreizējā situācija mēs nevaram iet tālākajā konfrontācijā". Tieši tāpēc viņš izvirzīja šos uzdevumus.

(c) Delfi.lv

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Janvāris 2009, 12:50 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 10. Aprīlis 2005, 20:45
Atbildes: 881
Mašīna: pimp ride
nu i ? eto vsjo bla bla bla...tolkom netu nichego, no i ne strusil slavo bogu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Janvāris 2009, 13:36 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūlijs 2006, 17:24
Atbildes: 1153
Mašīna: autobusu
Citēt:
[user]1447|MBex300|[/user]
Citēt:
[user]560520|Rems|[/user]..manuprāt, kārtīgiem latviešiem vajadzēja palīdzēt aizturēt un izrubīt visus tos agresīvos purnus, zagļus un vandālistus..

kārtībai jābūt šai valstī!

To es arī iedomājos. Bet nevarēja jau kko tādu predzēt.
Iejukt pūlī, un pa vienam vākt viņus vārtrūmēs būtu bijis pa visam vienkārši...

Tā arī darīja...
no 140 aizturētiem, pārsvarā, ir paši agresīvākie un tie, kas uzkūdīja tautu un meta pirmos akmeņus :ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Janvāris 2009, 13:38 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūlijs 2006, 17:24
Atbildes: 1153
Mašīna: autobusu
un paredzēts bija, tikai ne tādā mērogā...
cik man zinams, ap 8 vakarā tika izsludināta trauksme un tika pacelta visa Rīga(lasi Rīgas policija), pat tos, kas atvaļinājumos bija :!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Janvāris 2009, 15:21 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2007, 15:53
Atbildes: 2972
Atrašanās vietas: Riga LV
Mašīna: Ford Explorer E1, ce124, mb310
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]iz draugiem.lv

vakar 21:29
Stāsts , pa taisno, no Saeimas grautiņa

Krustaps Krūmiņš

Zdre, Mani sauc Igors, draugi mani sauc pēc kļičkas - igoreks. Man ir 35 gadi, ta ka vel jauns pacans. Šovakar es esmu pie sajmas (ja es mācētu kaut mazlietiņ rakstīt latviski, tad vārdu saeima rakstītu tā). Principa man nav nemazakas nojausmas kas ir sajma, ko viņa dara un kas šobrīd ir ministru prezidents. Nesaprotu ne ko no politikas, ne ekonomikas, man reaļna pohuj kādās iekārtas valsti dzivoju un kas bija pirmais preziģents. Es zinu tikai to, ka šovakar ir baiga strelka, tāpēc, ka cigaretes (vai kas - karo4e pohuj!!!!!!!) palikušas dargākas. Ta ka latviski nerunaju- visadus saukļus izkliedzu po russki, tāpec, ka RASIJA - tā ir nākotne. Nu vot, prirmstam ar Aļohu iebuhājām un tagad esam te, izkliedzam dažadus prikoligus tekstus, kuru nozīmi ne saprotam, ne gribam saprast, metam pa ma6inam ar kiegeljiem un pa sajmu ar olam, ko nopisgijam tur pat - mego. Nu vot, tur tie pisģuki policisti, bljed ahunie pacani sajutu6ies, jo normaljna preti mums stav ar saviem 6itiem, blje mikstie - ar kaskam. Jebal, karo4e -mums ir tiesibas darit ta. Es, kane6na neko nezinu par saviem pienjakumiem pret valsti un vispar sabiedribu ka tadu, jo pravda takaja, ka es nemaz nesaprotu jedzienu “sabiedriba”, tapec man pohuj. zinu tikai 3 lietas - cik maksa cigaretes, cik maksa plostņeku alus, un kā kādam nopisģīt telefonu.

BĻED Aļohai tikko tie gavņuki jebli izškaidija, blje vinsh nek nedarija!!!!! sukas! ar stekiem bled atsita. karo4e - ja met ar keigeli, tad uzreiz sļiktais pacans. MAN IR MANAS TJESIBAS!!!!!!!Vai es jau teicu, ka man bumerā ir RUSSKIj karogs v stikļe ieļikts, 6tobi vsje NA6I PACANI VIĢIĻI , 6o Ja nastojašij russkij, i pod nomerom 4 burtis - CCCP, bļe prikoļnij nomer karo4e, v latgalite kupil.

A nu da, i e6o, ja dzivot kopa ar svoju muteri, potomu 6to moj IQ okola 10 punkti. neznaju 6o eto takoje IQ, no 10 punkti izklausas reaļna labi. i rabota u menja netu - moma ģelajet man vakariņas i dajet ģenge dļa pivo, cigaretki ja kupju par sava nauda, nu par to, ko nopisģiju sikajiem gansiem.

visi kopa kljedzam “ATLAIJST SAJMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, jebal bļe”

Neaizskaru nevienu. Ar šo parādu, ka vakar piedalījās grautiņis daudzi tādi Abaldosi, kas nemaz nesaprata, par ko ir runa.

draugiem ir pilns ar tadu stastu jau kurus gadus, nomainit dazhas frazes, un gatava reportazha
pat vards igorjok tas pati, un fraze par muteri. jo krievi tadu nelieto, smiekli gan nak ka tu to nopietni uztveri, 16 gadigo bernu joku :)

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

DJ privatajiem pasakumuem - korporativie, banketes, kazas, dz.dienas etc. PM

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Janvāris 2009, 15:27 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]2|SZ|[/user]Visvairāk jau tracina cilvēku debīlisms.

Kad bija referendums, daudzi savas pakaļas nevarēja aizvilkt un nobalsot par savām tiesībām, bet šeit lūk demolējot veikalus un ēkas, kuras ne pie kā nav vainīgas, paši sev sataisa izcilas problēmas.

Arī aiztiekot uzbrūkot policistiem, kuri ARĪ nav ne pie kā vainīgi un tikai dara savu darbu.

Kad nāks nākamās vēlēšanas daudzi jau teiks, ai ko tad es, tāpat jau nekas nemainīsies utt.

+1

tikai, domaju ka varakums bij tie, kuri tomer balsoja par, vai nu te bij vispr bez balstiesibam, vai nu bij ari tie, kuriem tiesham poh

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Janvāris 2009, 15:27 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]1447|MBex300|[/user]
Citēt:
[user]252185|Tochev|[/user]bet, par Adolfiem un citiem fashikiem - nacionalistiem - shaut un shaut tos visus nost

Nezinu kādā sakarā to saki, bet lai nu būtu, kapēc ne.
Tikai ja tā notiks, kurš dzīvos tukšajā Maskavā? :?

Adofs, doma hitleris

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Janvāris 2009, 15:35 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Man liekas, ka Maxis ar to Ādolfiņu bija domājis jeb nesaprotami kāpēc tā salīdzinājis K.Ulmani, kurš 12 gados uzcēla Latvija no gruvešiem līdz bagātai valstij.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Janvāris 2009, 15:47 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Septembris 2008, 12:11
Atbildes: 543
Atrašanās vietas: Jamala (Jūrmala), Vecrīga
Mašīna: Mercedes-Benz Trailblazer Bike
+1 :iagree:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Janvāris 2009, 15:49 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
šovakar kaut kas interesants būs?

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 2118 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 212  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012