Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 2118 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 212  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Politika
AtbildeAtbilde saņemta: 10. Janvāris 2009, 13:11 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Februāris 2007, 19:20
Atbildes: 831
Neatceros kurās vēlēšanās no pēdējām, bet es nobalsoju par kādu jaunu partiju ko vadīja jauns džeks un tur bija daudz jaunu cilvēku. Protams, šī partija nepārsniedza 5% barjeru un es to diezgan labi apzinājos pirms vēlēšanām. Pilsoņa pienākums balsojot jau nav izvēlēties vienu no diviem ļaunumiem/(labumiem) - Plineru vai Šķēli jo par viņiem balso visi un izveidojas divas strīdīgās puses starp nacionalitātēm.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Janvāris 2009, 13:16 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Rems! Man ir pazīstami daudzi cilvēki, kas sūdzējās un sūdzas par politiku - tas tur to izdarīja, tas to (TP biedrs). Pēc vēlšanām prasu par ko balsoji?
-par TP
-kapēc?
-a nu ko...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Janvāris 2009, 13:24 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Septembris 2008, 12:11
Atbildes: 543
Atrašanās vietas: Jamala (Jūrmala), Vecrīga
Mašīna: Mercedes-Benz Trailblazer Bike
Es sūdzos tikai par vienu no TP biedriem un tas ir Slakteris, par viņu neesmu balsojis, jo zināju ar ko tas varētu beigties ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Janvāris 2009, 13:33 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Februāris 2007, 14:40
Atbildes: 395
Atrašanās vietas: Riga
Mašīna: C124 E320 Sportline

http://nostarsaeimu.ucoz.es/index.html visos iespējamajos veidos šis links tiek pārsūtīts no cita citam! :D Baigi interesanti kas būs 13. datumā! :lol:

Auto aplīmēšana, signalizācijas, Xenon, parkošanās sensori, auto pulēšana u.c.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Janvāris 2009, 13:39 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]221196|Juniors|[/user]http://nostarsaeimu.ucoz.es/index.html visos iespējamajos veidos šis links tiek pārsūtīts no cita citam! :D Baigi interesanti kas būs 13. datumā! :lol:

Latvieši nav tik karstasinīgi un pārdroši, nekā tur nebūs. Vismaz divus gadus domāju ka Demakovu vajadzētu gāzt, bet pēdējo gadu, ka pārdot verdzībā kaut kur tālu. Manuprāt Godmanis ir labāks premjers par visiem iepriekšējiem, paskataties cik daudz iepriekšējie sazaguši!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Janvāris 2009, 13:41 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pirmā reakcija, ieraugot 13. janvārī uzsaukumu mētāties ar degošiem priekšmetiem, akmeņiem un ko tik vēl ne, bija rūpīgi pārbaudīt plānotāju un rezervēt laiku. Vienalga kam, tikai lai Nekādā Gadījumā Tas nebūtu Vecrīgas tuvumā. Dikti jau nu negribu, lai kāds neviļus iemet ar akmeni, nošķaida drēbes ar degmaisījumu vai ar steku salauž brilles. Pat, ja tas būs nejauši un vainīgais atvainosies. Tāpat negribu.
Tak padomāju rūpīgāk - savs racionālais grauds tur ir. Jo blakus saeimai ir tas glauno dzērienu veikals, kura vitrīnu, visticamāk, izšķaidīs vienu no pirmajām. Cik tur gardus armanjakus tirgo! Īsts dievu dzēriens, patiesi! ;))
Kas man nepatīk, tad tā ir paaugstināta iespēja, ka vispārējo ļembastu kādi diezgan daudzskaitlīgi ļauži var izmantot prastai laupīšanai un demolēšanai, līdzīgi kā Tallinā bija 2007. gadā, kad kareivja pieminekli pārnesa! Toreiz tajā laikā biju Tallinā un paskats bija graujošs. Es gan domāju, piedalīties, ko un kā tur pa stūriem dalīs cilvēkus, esmu gatavs pat latu biļetei ziedot ;))

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Janvāris 2009, 13:42 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Novembris 2006, 21:49
Atbildes: 2361
Atrašanās vietas: Latvija, Riga
Mašīna: Renault Scenic; Citroen Xsara
Citēt:
[user]221196|Juniors|[/user]http://nostarsaeimu.ucoz.es/index.html visos iespējamajos veidos šis links tiek pārsūtīts no cita citam! :D Baigi interesanti kas būs 13. datumā! :lol:

man jau tas viss liekas tāds bērnu dārza līmenis!
tagad demolēsim un spridzināsi par mūsu naudu nopirktās mašīnas un izremontētās ēkas. ja man nav tad viņiem arī lai netiek!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Janvāris 2009, 13:43 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Februāris 2007, 14:40
Atbildes: 395
Atrašanās vietas: Riga
Mašīna: C124 E320 Sportline

Ja es būtu pārliecināts, ka šis "pasākums" dotu rezultātus, tad, iespējams, padomātu par līdzdalību... :whistle: :)

Auto aplīmēšana, signalizācijas, Xenon, parkošanās sensori, auto pulēšana u.c.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Janvāris 2009, 13:49 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]221196|Juniors|[/user]Ja es būtu pārliecināts, ka šis "pasākums" dotu rezultātus, tad, iespējams, padomātu par līdzdalību... :whistle: :)

Tā jau laikam lielākā daļa domā :cry: Labāk sēdēsim mājās un neko nedarīsim, jo nekas nemainīsies :D Ja tā cilvēki sēdētu mājās un neko nedarītu, tad nebūtu bijis ne revulūcijas, ne gāzti karaļi, baroni utt

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Janvāris 2009, 13:51 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Novembris 2006, 21:49
Atbildes: 2361
Atrašanās vietas: Latvija, Riga
Mašīna: Renault Scenic; Citroen Xsara
a` diez šiem ir plāns ko darīs pēc tam kad gāzīs to valdību?
vai arī domās ko nu, redz pēteris un jānis nevar iet par jauno ministru prezidentu, jo šim govis jābaro! nu tad pēv tam ievēlēs atkal tos pašus :D

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 2118 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 212  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012