Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]
Citēt:
[user]464595|Edzaa|[/user]Man shitaa lieta konkreeti aizskar un uzzsit dusmu! Pirms daziem gadiem pie maajas aukstaa ziemas vakaraa ar kiegeliem ieliktiem maisinjos manai masiinai arii izglaazeeja priekseejo un pakaljeejo stiklu. Izsaucu policiju, bet rezultaata nekaada. Taa arii nevienu neatrada.
Kāds bija sajuties smagi "apbižots" par kaut ko...
auto stāvēja neriktīgā vietā utt...
Domāju, ka policija šādus dusmu uzsišanas gadījumus īpaši nopietni neņem... tāpēc arī neko neatrada.
Ja gribētu, tad CSI komanda noteikti atrastu, kas bija tas apbižotais āksts. Nevar būt, ka nebija atstājis nekādus pierādījumus.
Manam W124 pirms vairākiem gadiem arī kāds aplauza zīmes priekšā un pakaļā, bija arī sadurta riepa. Baigā dusma un trakums, bet principā sapratu, ka bija izdomājis auto turēt sētā vietā, kuru kāds uzskatīja par savu un citādāk to nemācēja man pateikt
Es toreiz domāju "kaut man būtu granātmetējs" Toč iepirstu kādam logā!
Vinji pat pirkstu nospiedumus meeginaaja nonjemt no maisinja - bet nekaa esot cimdos bijis. Neesmu jau uberbiznesa haizivs lai kaadam ieriebtu :whistle: taapeec nevaru iedomaaties kurs buutu speciaali taa dariijis...
Veel jau bija gadiijums ar to pasu masiinu pirms izsisanas reizes 2 ned ieprieksh - pie otraa darba paardaugavaa iekspagalmaa - naaku aaraa - gribu seesties iekshaa un skatos puse no manas baltaas masiinas ir melna :cry:

- domaaju man gluki raadaas.... ieskatos toch - ar baloninju nokraasots viss saans melns.... :cry: un kraasa veel jeela, neizzuvusi un tad ar acs kaktinju redzu ka viens leenaam lien paari ssetai un laizaas prom. Es pakalj, bet nu siikais tik aatri joza, ka nenokjeeru. Aizlaidaas maita... Labi ka bija darbaa acetons, kameer taa krasa veel nebija izzuvusi visu izdevaas notiiriit. Tikai 1h pa pieskari aizgaaja kameer cakareejos. :evil: