Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 2182 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 219  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Quo Vadis, Lettonie?
AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2012, 17:14 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Ja tas īstenotos, interesanti, cik tālu tie autobusi aizbrauktu ? Vai visi stikli vietā būtu utml. ? Domāju, ka tauta ko tadu nepieļautu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2012, 17:25 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Decembris 2010, 10:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Ford Galaxy

Gan jau pieļautu, jo ne visiem ir sajēga, kas bija Staļins, kas Ļeņins utt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2012, 17:26 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
20 March 2012 17:14:09 Misters X rakstīja:
Ja tas īstenotos, interesanti, cik tālu tie autobusi aizbrauktu ? Vai visi stikli vietā būtu utml. ? Domāju, ka tauta ko tadu nepieļautu.

Tauta mums ir saprātīga (vai daudzos gadījumos bailīga un okupācijas gados uz ceļiem nospiesta), tā kā nekas ekstrēms nenotiks.
Es domāju, ka tā arī labāk. Es neticu vardabībai pie katras iespējas un nevajadzīgai īpašuma bojāšanai kā to dara dienvidu "draugi". Mums nav tāds temperaments un nekad arī nebūs.

Es arī pats ķieģeli rokās neņemtu. Visdrīzāk mani tas tā nesatrauktu, jo es apzinos, ka tā ir kādu slimu prātu provokācija. Tādi ir bijuši, ir un būs. Ar to ir jārēķinās.

Veselu pilsoņu pienākums ir balsot vēlēšanās par tiem, kuri neizskatās slimi un kas domā virzienā, kas varētu novest pie eiropeiskākas dzīves.
Nevis kā tie, kas nebalso vispār, jo neesot par ko, vai balso protesta veidā par visādiem aizdomīgiem vai pat klaji pretvalstiskiem spēkiem. Vai arī kas iznieko savu balsi par kaut kādu atsevišķu cilvēku varas ambīciju grupiņām, kuras nepārvar 5%. Ja pietiekoši daudz saprātīgu LV pilsoņu balsotu par to, kas vismaz izskatās pēc labākas nākotnes, tad tas jau būtu ļoti daudz.

Pēdējo reizi laboja Renoir - 20. Marts 2012, 17:31, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2012, 20:58 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Marts 2010, 20:24
Atbildes: 1293
Atrašanās vietas: Kurzeme. Rīga. Jelgava.
Mašīna: Mercedes-Benz C200 CDI
O, šo ārprātu:O es esmu dabā redzējis.
Nezinu, kas tā par metodi, bet to sāk pielietot ne tikai tajā pusē vien. Kurzemē tas kopš pagājušās vasaras vērojams uz grants ceļiem.
Es vēl saprastu, ja bedrēs sabērtu granti vai pat šķembas - bet izgāž veselu kravu mīkstu smilšu. Arī uz asfalta.
Pirmās dienas tur var gan nogrimt, gan nosisties. Pēc tam - tikai nosisties, piedevām bedres paliek, jo smiltis tajās neturās...

Pēdējo reizi laboja Versipellis - 20. Marts 2012, 20:59, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2012, 22:05 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Novembris 2007, 14:41
Atbildes: 128
Mašīna: k2
Citēt:
20 March 2012 20:58:45 Versipellis rakstīja:
O, šo ārprātu:O es esmu dabā redzējis.
Nezinu, kas tā par metodi, bet to sāk pielietot ne tikai tajā pusē vien. Kurzemē tas kopš pagājušās vasaras vērojams uz grants ceļiem.
Es vēl saprastu, ja bedrēs sabērtu granti vai pat šķembas - bet izgāž veselu kravu mīkstu smilšu. Arī uz asfalta.
Pirmās dienas tur var gan nogrimt, gan nosisties. Pēc tam - tikai nosisties, piedevām bedres paliek, jo smiltis tajās neturās...

Šis ceļš ir netālu no mana ciema. Tieši pagājušo piektdien braucu tur. Tas vis ceļa posms no Limbažiem līdz Viļķenei ir diezgan katastrofāls un prasās pēc remonta nevis tikai lāpīšanas.
Neesmu ceļu būvētājs bet man šis liekas ok pagaidu risinājums jo nekādu kvalitatīvo remontu tāpat viņi šajā laikā nevar veikt. Pagājušo gad šādi pat darīja un kad atkusa zeme un daudzmaz nožuva sabrukušo posmu uzlēja no jauna.
Tas man šķiet labāk nekā ja viņi jau tagad tur kaut ko lietu un tas rudenī tāpat aizietu pa gaisu pie pirmajiem saliem.

Pēdējo reizi laboja runcux - 20. Marts 2012, 22:07, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2012, 23:01 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Šādas "metodes" dēļ pagājušo vasaru pārlidoju pāri grāvim arumos ceļa posmā Brizule-Dzirciems.
Pa grants ceļu parasti braucu ar izslēgtu ESP - patīk, kā pakaļējā piedziņa uzvedas, braukt ir prieks, ja nemaisa elektronika.
Pa dienu vienam bedrainam ceļa posmam (pie kūdras ieguves vietām) bija uzklāta šāda svaiga, mīkstu smilšu kārta.
Bija jau pustumšs, aiz līkuma un kalniņa ar apm. 90-100km/h svaigi sabērto kārtu nepamanīju.
Viss izietu labi un es auto droši vien savāktu, ja nez kāpēc pats no sevis neieslēgtos ESP (tā arī nesapratu, kāpēc - varbūt smiltis bremzēja tik ļoti, ka smadzenes padomāja, ka avārija - labi, ka airbagi neaizgāja pa gaisu).
Rezultātā neizņēmu līkumu un taisni, ar purnu pa priekšu (mašīnu nesameta) pārlidoju grāvim un ielidoju arumā...
Viens T40 traktors nevarēja izvilkt, dabūja atrast vēl vienu MTZ...
Lūk, tāda man pieredze ar šiem smilšu bērumiem - kad atvēru minēto rakstu un redzēju tās bildes, patiesi labi palika... uz asfalta jābūt vēl jaukāk, ja brīdinājuma zīmju nav un palielā ātrumā tur ienesas iekšā....

Pēdējo reizi laboja Versipellis - 20. Marts 2012, 23:02, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2012, 23:16 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Aprīlis 2010, 06:42
Atbildes: 1614
Atrašanās vietas: Jūrmala,Sloka
Mašīna: w 203

Citēt:
20 March 2012 23:01:31 Versipellis rakstīja:

Viss izietu labi un es auto droši vien savāktu, ja nez kāpēc pats no sevis neieslēgtos ESP

Tā datora dēļ cilvēki vairs īsti vadīt mašīnas neprot...(tas neattiecas uz Tevi Versipelli!)...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2012, 23:23 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Ir situācijas, kad tas ESP izcili palīdz.
Piem., ja brauc lielus gabalus pa šoseju, esi zaudējis jau modrību, un pēkšņi kādā līkumā parādās melnais ledus. Nostrādā pareizi (MB jau pilnīgi droši) visos gadījumos un n-tās reizes ātrāk par cilvēku.
Tāpat arī klasiskajos ziemas ceļos.
Bet nedaudz traucē grants ceļos, it sevišķi, ja vēlies ātrāk pabraukt.
Un bīstami ar ESP paliek grants ceļa redeļainajos līkumos...
Un tas tiesa - elektronika dara braukšanu drošāku, bet nevairo braucēja prasmes. Mašīnu ir jāizjūt un jāiemācās braukt bez elektronikas.
ja iemācās braukt ar elektroniku, cilvēks nekad tā īsti braukt nepratīs.
Tāpēc ir labi un pareizi, ka puikas vizinās kaut vai ar tiem pašiem 3-sērijas BMW jeb "huļigankām" - daži vismaz vēlāk braukt mācēs.

Pēdējo reizi laboja Versipellis - 20. Marts 2012, 23:26, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2012, 08:31 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Novembris 2007, 14:41
Atbildes: 128
Mašīna: k2
Citēt:
20 March 2012 23:01:31 Versipellis rakstīja:
Šādas "metodes" dēļ pagājušo vasaru pārlidoju pāri grāvim arumos ceļa posmā Brizule-Dzirciems.
Pa grants ceļu parasti braucu ar izslēgtu ESP - patīk, kā pakaļējā piedziņa uzvedas, braukt ir prieks, ja nemaisa elektronika.
Pa dienu vienam bedrainam ceļa posmam (pie kūdras ieguves vietām) bija uzklāta šāda svaiga, mīkstu smilšu kārta.
Bija jau pustumšs, aiz līkuma un kalniņa ar apm. 90-100km/h svaigi sabērto kārtu nepamanīju.
Viss izietu labi un es auto droši vien savāktu, ja nez kāpēc pats no sevis neieslēgtos ESP (tā arī nesapratu, kāpēc - varbūt smiltis bremzēja tik ļoti, ka smadzenes padomāja, ka avārija - labi, ka airbagi neaizgāja pa gaisu).
Rezultātā neizņēmu līkumu un taisni, ar purnu pa priekšu (mašīnu nesameta) pārlidoju grāvim un ielidoju arumā...
Viens T40 traktors nevarēja izvilkt, dabūja atrast vēl vienu MTZ...
Lūk, tāda man pieredze ar šiem smilšu bērumiem - kad atvēru minēto rakstu un redzēju tās bildes, patiesi labi palika... uz asfalta jābūt vēl jaukāk, ja brīdinājuma zīmju nav un palielā ātrumā tur ienesas iekšā....

tieši šajā vietā bija ātruma ierobežojumi salikti līdz 30km/h

Pēdējo reizi laboja runcux - 21. Marts 2012, 08:32, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Marts 2012, 23:30 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
11 March 2012 20:55:14 Mizx rakstīja:
Citēt:
11 March 2012 20:48:07 Amakatanav rakstīja:
Atlaist atbildīgos...
Nja... Pirms kāda laika paziņa meklēja pēc iespējas lētākas ārdurvis vasarnīcai. Paradokss bija tāds, ka durvis ar stikla paketi izmaksāja mazāk, ka viscaur plastmasas durvis. Saliekamām stikla konstrukcijām būtu jābūt lētām.
[url]http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/76312/glaunais-saktas-puku-tirdzins-izradas-ir-pagaidu-buve|Nākamais cēliens.[/url] Pat ja RD nodarbojas ar labdarību un izīrē to par pašizmaksu, tad 1 kvadrātmetram tirdziņā vajadzētu maksāt mazliet virs 24 Ls mēnesī, neskaitot komunālos maksājumus, elektrību, vai ko nu šiem tur visu jānodrošina...

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 2182 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 219  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012