Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 2182 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 219  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Quo Vadis, Lettonie?
AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2011, 13:55 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Marts 2009, 20:46
Atbildes: 260
Vnk ohrenevaju!Pavļiks Morozovs atpūšas!
Konfektes!? 10.00 no rīta!? "psihologa dotības un konfekšu kastes kaimiņiem, kas manā gadījumā nostrādātu". Atvaino, nekā personīga, bet par tādām darbībām es iz*istu sūdzmanīti un arī munici"pāļus".
P.S. "Te arī viņa ietrinās." Ieberzās, tb no krievu valodas "втерлась".
:doh:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2011, 14:08 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
18 February 2011 12:35:58 Jazznfunk rakstīja:

Stāsta morāle - ja ir vēlme remontēties skaļi - ir jādabūn atļauja no namu pārvaldes, vai arī psihologa dotības un konfekšu kastes kaimiņiem, kas manā gadījumā nostrādātu.

Tā nav morāle, bet gan pašsaprotama rīcība, ja dzīvo daudzdzīvokļu mājā, kopā ar desmitiem citu ģimeņu. Nampārvalde, tuvākie kaimiņi un tālākie kaimiņi.

Ja ir tik neaptēsti stulbi un neiedomājas, ka ar savu darbību var traucēt citiem, tad lai maksā. Viss pareizi.

Man bija gadījums ar ļoti skaļu karaoke ap 24.00 naktī - bet nu atvēsināju tikai aprunājoties, kaimiņi viens otru zinam jau ilgi, šeit bija alko iespaidā aizmirsušies.

Patlaban cīnos ar jaunu apakškaimiņu, kuram nez kāpēc liekas, ka cigarešu dūmi koridorā nav nekas traks un visiem (tai skaitā bērniem) tie ir jāelpo gan liftā, gan kāpnēs.

Sabiedrība mums ir briesmīga, katrs jūtas kā Napeoleons un Obama vienā personā un katrs ir neaizskarams.

Pēdējo reizi laboja ZV - 18. Februāris 2011, 14:28, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2011, 14:25 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Oktobris 2007, 18:08
Atbildes: 1252
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Audīsimts
Citēt:
18 February 2011 13:55:03 Clansman rakstīja:
Vnk ohrenevaju!Pavļiks Morozovs atpūšas!
Konfektes!? 10.00 no rīta!? "psihologa dotības un konfekšu kastes kaimiņiem, kas manā gadījumā nostrādātu". Atvaino, nekā personīga, bet par tādām darbībām es iz*istu sūdzmanīti un arī munici"pāļus".
P.S. "Te arī viņa ietrinās." Ieberzās, tb no krievu valodas "втерлась".
:doh:

Paskaidro.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2011, 14:38 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Kā piemēru es laikam mūzām pieminēšu gadījumu, kad dzīvoju Vācijā- vasarā it kā savā pagalmā vēlējos bik apskalot automašīnu un 10 minūšu laikā bija klāt policija un žāvājoties sastādīja protokolu par vides piesārņošanu.

Izrādījās, ka kaimiņi bija redzējuši un izsaukuši. Ne dēļ skaudības vai naida- vienk. kārtībai jābūt.

Es toreiz biju uz lielas pauzes :O jo nezināju, ka auto drīkst mazgāt tikai tam paredzētā vietā. Kaut tavs pagalms, bet likumi attiecas arī uz tavu pagalmu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2011, 14:42 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Decembris 2010, 10:17
Atbildes: 1738
Mašīna: Ford Galaxy

es laikam justos diezgan neomulīgi :D Visur stučī :D
Bet savs labums patiešām varētu būt... Derētu papētīt statistiku.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2011, 14:44 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2009, 10:14
Atbildes: 4370
Atrašanās vietas: Varakļāni
Mašīna: W202 un C124
Citēt:
18 February 2011 14:38:12 Misters X rakstīja:
Es toreiz biju uz lielas pauzes :O jo nezināju, ka auto drīkst mazgāt tikai tam paredzētā vietā. Kaut tavs pagalms, bet likumi attiecas arī uz tavu pagalmu.

Tas ne tikai Vācijā, arī šeit.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2011, 14:48 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Jūnijs 2007, 17:32
Atbildes: 1848
Mašīna: mella raķete
Citēt:
18 February 2011 14:44:54 Ome rakstīja:
Citēt:
18 February 2011 14:38:12 Misters X rakstīja:

Tas ne tikai Vācijā, arī šeit.

un jau sen, privātmāju rajonā, kur dzīvo radi visi baidās to darīt, jo ir jau atrauti pāris sodi, par pārāk garu zālāju arī var sodu atraut

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2011, 14:49 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
18 February 2011 14:42:21 Richy rakstīja:
es laikam justos diezgan neomulīgi :D Visur stučī :D
Bet savs labums patiešām varētu būt... Derētu papētīt statistiku.

No sākuma arī tā jutos, vislaik negācijas bija sajūtās pret vāciešiem.

Bet tad pieradu un kad sapratu, ka varu pat auto durvis pa nakti ciet netaisīt (labi labi, piepilsēta tā bija) tad arī sapratu, ka nemaz tik slikta tāda tautas kontrole nav.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2011, 14:50 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Mašīna: Das Auto
bez himii,prosto vodoj mawinu možno mitj daže vozle re4ki,takže ispolzuja himiju opredeļonogo klasa mozno mitj na ulice/vozle doma.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2011, 14:51 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Marts 2009, 20:46
Atbildes: 260
Skaidroju. Bet nekā personīga, tikai situācijas iztirzājums. IMHO.
Situācija: Man vajag kaut ko izurbt kaut kur dzīvoklī. Diezgan operatīvi.
Esmu kaut kā palaidis garām to, ka vajadzīga atļauja no namu pārvaldes, vai nemācēju dabūt, nebija laika vai zinu, bet vnk uzspļauju. Tāds lūk status quo uz attiecīgo brīdi.
Es(vai manis izsauktais meistars) sāk to darīt 10.00. Brīvdiena vai darba diena, kaut kā palaidu garām? Tātad, man saskaņā ar padomu, vajag būt psihologa dotībām un(vai?) konfekšu kastei kaimiņiem. Pieņemam, ka pavisam stulbā veidā tādu dotību nav. Tāpat jau "ieberziens", bet nu vēl jādabū konfektes kaimiņiem.
Atkarībā no dzīvokļa atrašanās vietas mājā, kaimiņos būtu 2,3,4,5,6 dzīvokļi. Tātad tāds konfekšu kastu skaits. Bet te cita problēma: kādas konfektes kam garšo? Ja nu kādu aizvainoju ar nepareizām konfektēm? Pie tam, tas ir tikai Jazznfunk gadījumā. Citam varbūt vajadzētu ne tikai konfektes, bet ko citu vai pakalpojumu? Secinājums: ja nav nekā no minētā, tad neremontē neko savā dzīvoklī?
Bez tam, kas būtu nākamais skaļais rīks: putekļusūcējs, kafijas dzirnaviņas, maru fēns utml.? Sanāk, ja manam kaimiņam ir ahūni laba, smalka dzirde, tad man nav ļauts tos lietot un katru x pie manām durvīm klauvēs "4 melnā" policisti?
Un, ja visas augstminētās ierīces(arī perforatoru) esmu iegādājies oficiāli veikalā un tie atbilst visām ES ekoloģijas, skaļuma, drošības utt. prasībām?
Un ko tur bija darīt 4 policistiem? Tas ļoti priecē? Un ko viņi tur varēja sastādīt, par ko? Es kaimiņu rīkotos daudz savādāk. Un vēl ar "labu" atcerētos Tevi. Un Tavā vietā nebrīnītos, ja pēkšņi uz auto no rīta pēc -20 grādiem pēc Celsija skalas, uz auto ieraudzītu vairākas sasistas olas, kuras vairs nevar noņemt, palīdz tikai krāsošana. Tā gadās.

P.S.Misters X, nevajag jau pavisam skaldīt matus un salīdzināt skaļu karaokes izpildījumu 00.00 ar perforatora skaņu 10.00.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 2182 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 219  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 7 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012