Versipelli, ja es zinatu, kāds Tu uz ielas izskaties, es Tevi noteikti palaistu pie "dodiet ceļu" zīmes
.gif)
Nu tas tā, joks/kompliments.
Reliģija un ticība. Par pirmo neņemos spriest, bet ticība gan ir laba lieta. Komplektā ar pašsuģestiju. Lai gan atkārtošana ir zināšanu māte un atkārtošanās - stulbuma pazīme, tomēr jāsaka, ka, ja kaut ko ļoti, ļoti gribās un par to bieži un pozitīvi piedomā - tas piepildās. Man gan gribējās SAAB 95, bet radās Ūdris un ir MB W124

Ļoti patīk
Zeitgeist teorija attiecībā par reliģiju. Nav pretargumentācijas/neesmu tik gudrs.
Ar reliģiju un tās dekorācijām un rekvizītiem (milzu greznām baznīcām, papiem īpašos tērpos, e.t.c) tika panākta vienkaršās tautas bijība, uzticība, bailes. Mūsdienās, kad kvorums paliek izglītotāks, nevienu vairs neliks uz sārta par to, ka viņš teiks, ka ir melnā matērija un tādas pašas krāsas caurumi Visumā.
http://en.wikipedia.org/wiki/Galileo|Galileo%20Galilejam pārsimts gadus atpakaļ nepaveicās. Tik nez kāpēc
viņam bija taisnība, nevis dieviņam, kura pilnvarotie virs zemes aizšķīla liktenīgo špicku. Nez ko tagad katoļu baznīca teiktu par šo lažu? A moš kādu Benediktu N`to uzlikt uz sārta par mazo puisīšu grēkiem? Vismaz būs par ko, viņa "ticības" brāļu vārdā.
Atslodzei anekdote:
Pēc ilggadējiem izmeklējumiem, pētījumiem un aprēķiniem, zinātnieki beidzot ir apgāzuši Bībeles versiju par Pasaules radīšanu 7 dienās:
Saskaņā ar Lielā sprādziena teoriju Pasauli ir radījis Allahs.
P.S. ne par tēmu, bet - Lāčplēša medalus - tīri tā neko.