Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 2182 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 219  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Quo Vadis, Lettonie?
AtbildeAtbilde saņemta: 05. Maijs 2010, 17:19 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 09. Aprīlis 2007, 16:50
Atbildes: 1875
Citēt:
05 May 2010 17:07:29 Amakatanav rakstīja:
Man liekas, mums ir ideāls Mizx aizstājējs :shura:

Nooormali. Vismaz kautkada daudzveidiba :roll:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Maijs 2010, 10:47 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

Tā neko summa šogad tiks tērēta reklamās kampaņām vēlēšanās :O

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Maijs 2010, 20:20 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Buldozers galīgi aptracis, grib maksu par tiltu šķērsošanu rīgā ieviest

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Maijs 2010, 20:42 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2010, 23:57
Atbildes: 4007
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes

Ai ziniet! Es kā jau īsts Letiņš savu sāpi neizkliegšu ne par ko un paklusēšu.:sad2:

Pēdējo reizi laboja Papis - 09. Maijs 2010, 20:47, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Maijs 2010, 22:50 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Marts 2010, 20:24
Atbildes: 1293
Atrašanās vietas: Kurzeme. Rīga. Jelgava.
Mašīna: Mercedes-Benz C200 CDI
Vērojot strīpainās Georga lentītes un Krievijas valsts karogus automašīnās, kā arī uzsvērto "uzvaras" dienas svinēšanu, ir skaidri redzams, cik maz ir izdarīts un veicies, lai šeit dzīvojošās tautas varētu normāli sadzīvot.
Un cik daudz cilvēku vēl dzīvo II Pasaules kara ierakumu abās pusēs un faktiski vēl turpina karot - kas gan to liek darīt? Kas kurina šo negatīvo, destruktīvo, cilvēcībai naidīgo ideoloģiju???
Kāpēc pirms gadiem 5 kaut kā nevarēja manīt, ka "uzvaras" dienu tik plaši svinētu - it sevišķi jauni cilvēki, kuriem ar karu nav nekāda sakara???
Ir patiesi žēl cilvēkus, kuri ir dažādu politisku spēļu un apzināti veidotu ideoloģiju upuri.
Esmu runājis ar gana daudziem krievu studentiem. Tas ir ārprāts, kādu attieksmi un pat naidu jaunos cilvēkos jau no skolas sola iesēj pret zemi, tautu un valsti, kur viņi dzīvo, kādu vēstures interpretāciju viņiem iedod (kā no padomju laika grāmatām) - nejauši?
Tad jau nav nekāds brīnums - daudzi pat tic tam, ka Sarkanā armija Latviju atbrīvoja un kultūru atnesa, ka nebija ne okupācijas, ne nevainīgu mierīgo iedzīvotāju masveida slepakvības, nebija deportācijas, izvarošanas un spīdzināšanas?
Vai cilvēks var dzīvot pilnvērtīgu dzīvi zemē un kultūrā, pret kuru viņam līdz kaulam ieaudzināta necieņa un netolerance? Kā var veidot sabiedrību, valsti, ja tava galvaspilsēta un piederība ir kur citur un tu dzīvo starp ienaidniekiem? Ja runāšanu latviski jau uzskata par fašisma izpausmi??
Tas, ko gribēju pateikt - vai nav beidzot pienācis laiks beigt karot - un pilnīgi bezjēdzīgi šķiest savas dzīves laiku un enerģiju destruktīvām lietām?
Uzvara - pār ko?
2 aplami, perversi un totalitāri režīmi - staļiniskā PSRS un hitleriskā Vācija -abi karoja viens ar otru - un ABI izdarīja prātam neaptveramus noziegumus pret cilvēci...
Viens uzvarēja - un turpināja savus briesmu darbus.
Kādu "uzvaru" atzīmējam?
Karš ir sen pagājis, šie necilvēcīgie režīmi ir sabrukuši, paldies Dievam, ka tagad neko tādu nepiedzīvojam.
Kas UZVARĒS Latvijā - saprāts un cilvēcība, vai agresivitāte, naids un stulbums?
P.S. Es runāju par abām (visām) "ierakumu" pusēm...

Pēdējo reizi laboja Versipellis - 09. Maijs 2010, 23:01, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Maijs 2010, 23:13 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2010, 23:57
Atbildes: 4007
Mašīna: Mercedes

Versipellim +1000 no Manas puses.
Es šo visu esmu jau izdomājis krustu šķērsām, bet neesmu nekādu atbildi saņēmis ne no viena. Pie kam Esmu Latvijas patriots un esmu starp tiem, kuri vēlas dzīvot harmoniskā un mierpilnā valstī - Latvijā.
Tie mazie Slāvu pēcteči - lai viņiem Dievs piedod, jo viņi nezina ko dara! Esmu viņiem pajautājis, kāpēc tad viņi neiet dzīvot savā Mātē Krievijā? Atbildes nav, ir tikai nicinājums un man jājūtās vainīgam par šadu jautājumu.
Tie paši āksti, kas staigā tajās CĒ CĒ CĒ PĒ (cccp) maikās. Manuprāt tie ir tikai āksti. Mums viens uz darbu iedrošinājās tāds ierasties, viņam priekšniecība pateica, lai nenāk tādās maikās uz darbu. Viņš apvainojās un draudēja ar cilvēktiesībām.
Labi Mēs dzīvojam Demokrātiskā valstī un visiem ir vārda brīvība, bet kur ir cilvēku savstarpējās attiecības? Galu galā mēs visi šeit dzīvojam un staigājam pa vienu zemi. Kāpēc Mēs nevaram dzīvot saticībā? To nu Es nesaprotu...

Pēdējo reizi laboja Papis - 09. Maijs 2010, 23:17, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Maijs 2010, 23:17 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Mašīna: Visu kas ripo
Piekrītu, šie ikgadējie murgi un alkānu marši liek aizdomāties. Tagad sēžu, visu laiku dzirdu, kā ārā braukā taurēdami visādi autiņi, ar uzrakstiem `Na Berlin`. Lai jau veicās, un kādreiz arī ekskursijā uz kādu Rietumu valsti aizbrauc.
Skaidrts ir tas, ka vienu dienu attapsimies pamatīgos mēslos. Lai no tā izvairītos, ir jāmainās Abām sabiedrības daļām. Nedrīkst pieļaut absolūtu kopienu nodalīšanos un nostiprināšanos. Ir jāizstrādā un jārealizē kādas metodes, kā abām pusēm just elementāru cieņu vienam pret otru.
Es it kā pozitīvi novērtēju šogad vispārējo vienladzību (salīdzinši) medijos pret šo balagānu, un līdz ar to izpalika visādi starpgadījumi utt. Bet arī tas nav nekāds risinājums, tas tikai vel vairāk sašķeļ.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Maijs 2010, 23:18 
Lietotāja avatārs
Ir taču pilnīgi skaidrs, ka činīt biznesu ir daudz vieglāk tad, kad tauta domā par citām lietām. Piemēram - otrā kara iznākumu.
Es šeit saskatu tikai naudu un neko vairāk. Idejas jau sen ir nomirušas līdz ar tiem, kas reiz karoja tajā karā.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Maijs 2010, 23:21 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Mašīna: Visu kas ripo
Mūsu vaslts nav tas gadījums. Pie mums var činīt da jebko un jebkur, un tauta neko neietekmēs. Tie visi uzmanības novēršanas pekstiņi ir no rietumiem aizgūti žurnālistu laika kavēkļi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Maijs 2010, 23:22 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

tak Kremļa puikas strādā uz goda :super:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 2182 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 219  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 4 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012