Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 2182 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 219  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Quo Vadis, Lettonie?
AtbildeAtbilde saņemta: 25. Septembris 2008, 10:51 
Lietotāja avatārs
Skatijos reiz raidījumu par Indonēzinu.
Tur bija mēģināts valsts īpašumu (dzīvokļus) par lētām naudām izīrēt iedzīvotājiem. Tipa nav īpašumā, bet dzīvo cik gribi. maksā simbolisku naudu.
Mājas tika nolaistas līdz kliņķim!

Valsts apdomājās un izdarija savādāk - dzīvokļus pārdeva iedzīvotājiem. Esi īpašnieks, uz dzīvokli liegums pārdošanai, īrei utt, un maksā par dzīvokli kredītu valstij.

Pēc otrā varianta, mājas bija perfektā stāvoklī!

Secinājums - ja cilvēkam nav sava īpašuma, bet viņš to lieto, tad agri vai vēlu tas tiks sabojāts. Tadēļ arī PSRS mājas ir totāls šits stāvokļa ziņā.
Tas attiecas ne tikaiuz mājām, bet visu valsti kopumā.

Uz augšu

MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]96181|loluuu|[/user]nu tā arī ir. visi, kas dzimuši līdz ~87` gadam, ir PSRS sērgas nēsātāji :D

Tā ir. Bet proporcionāli mums tās ir mazāk nekā +/- 50tajos dzimušajiem. Turklāt mēs varam mainīt to, ko mēs apzināmies.

Uz augšu
 Profils  

Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 904
Atrašanās vietas: N57.0556 E24.0701
Mašīna: Jeep
Citēt:
[user]387025|Viks|[/user]
Citēt:
[user]96181|loluuu|[/user]nu tā arī ir. visi, kas dzimuši līdz ~87` gadam, ir PSRS sērgas nēsātāji :D

nu beidz. ciktad tas bērns tur saprata. tikai to, ka pa lauku braukā traktori un vāc kartupeļus. man pat skolā nebija jābūt par pionieri. domāju, ka no 80g jau viss ir ok

Renoir, gatavojies, re - runā, ka no `80 esot OK. Mēs nederam pamatīgi . Blin, a es vēl pionieru vadītājs esmu bijis... :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Septembris 2008, 10:52 
Lietotāja avatārs
Citēt:

nu jau gan...
vienkārši tiem ir vairāk atmiņu un sajēgas kas un kā bija...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Septembris 2008, 10:52 
Lietotāja avatārs
Citēt:
Citēt:

nu beidz. ciktad tas bērns tur saprata. tikai to, ka pa lauku braukā traktori un vāc kartupeļus. man pat skolā nebija jābūt par pionieri. domāju, ka no 80g jau viss ir ok

ja vien vecāki nav iepotējuši, ka ir normāli atkritumus mest krūmos vai mežā, ka spļaut uz trotuāra ir norma, jo tik un tā tas nevienam nepieder utt :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Septembris 2008, 10:53 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Augusts 2005, 22:17
Atbildes: 547
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga, Ventspils
Mašīna: MB S300
Citēt:
Citēt:

bet kā vecāki audzināja līdz tam 90. gadam? "vai kāds Tev bērnībā teica- bērns, dzīve ir nežēlīga, ir jācīnās. bērns, ir daudz jāstrādā. " varbūt dažiem tā ģimenēs bija, bet vairumam bija cita filosofija.
nemaz nerunājot par visām bērna audzināšanas metodēm (populārās B.Spoka idejas), kas apspiež personību, apgriež spārnus, gribot negribot. tagad jau bērni tādi nav, visiem viss ir atļauts, brīvi domā, attīstās un ņem no dzīves sev vajadzīgo, nevis to, kas ir pieejams.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Septembris 2008, 10:54 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Janvāris 2008, 08:33
Atbildes: 2815
Atrašanās vietas: Ropaži
Mašīna: Honda CBR 900RR StreetBlade
Citēt:
[user]375|Valdis|[/user]
Citēt:
Citēt:

Renoir, gatavojies, re - runā, ka no `80 esot OK. Mēs nederam pamatīgi . Blin, a es vēl pionieru vadītājs esmu bijis... :whistle:

tas bija arguments pret loluu teikto. skatos, ka paraksts arī jau uzlikts atiecīgs tēmai :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Septembris 2008, 10:57 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Šitais labais teiciens 80 beigās - 90 vidū - "Sitam pelēkos/krievus utml". Un reāli sita. Ziniet kā sit barā? Ziniet kā sāp lauztie deguni un atsistie iekšējie orgāni. Ziniet kas bļāva ? 16 līdz 25 gadus veci vienaudži. Blin armijā tā dedi neaudzina kā Latvijā latvieši :D Nu tas tā... atmiņām :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Septembris 2008, 10:58 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]375|Valdis|[/user]Renoir, gatavojies, re - runā, ka no `80 esot OK. Mēs nederam pamatīgi . Blin, a es vēl pionieru vadītājs esmu bijis... :whistle:

Tu jau vienmēr uz tiem vadošajiem amatiem cierēji :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Septembris 2008, 10:59 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]
Citēt:
[user]375|Valdis|[/user]Renoir, gatavojies, re - runā, ka no `80 esot OK. Mēs nederam pamatīgi . Blin, a es vēl pionieru vadītājs esmu bijis... :whistle:

Tu jau vienmēr uz tiem vadošajiem amatiem cierēji :whistle:

Vecīt, es nevis ceru, bet rīkojos :D :whistle: Toreiz biki Gorbačovs piečakarēja

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 2182 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 219  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012