Pasaakums galaa, laiks drukaashanai:
Kaa sarunaats, uz Liepaaju braucoshie MBisti tikaas pie SKY 14:30, iznjemot Mipe un Darklow, kursh tajaa briidii jau bija Liepaajaa. Es personiigi ierados ar nelielu noveeloshanos plkst. 14:37 un MBcoupe mani tur jau gaidija. Gadijaam Heni un Kristapu. Nesagaidijaam... No Henja ne zinjas ne minjas, bet Kristapam ievilkaas riepas laboshana, kas veelaak izraadijaas beidzaas ar jaunas riepas iegaadi, un mees noleemaam doties celjaa un Kristapu pagaidiit kautkur pa celjam uz Liepaaju. No SKY izbraucaam ap 15iem. Jau ieprieksh noleemaam paaraak neskriet, jo neko jau nenokaveesim, un taa es un MBcoupe chunchinaajaam uz 100-110. Buutu Zigis braucis, laikam buutu uz 70 vilkushies

Apmeeram 20km aarpus Riigas manu un MBcoupe uzmaniibu piesaistija preteejaa virzienaa braucosh C123, kursh smagi atgaadinaaja Darklowa stuureeto agragaatu. Vairaakus km man uz nerviem krita 1s sarkans Peugeot 307, kursh seedeeja mums astee un uz kaadu laiku pat atljaavaas iesprausites starp mani un coupe, maita taads :whistle: Sasniegushi Saldus, izleemaam pagaidiit Kristapu. Njaa... Izraadaas vinsh veel ar to riepu mocaas un veel atrodas Rigaa. Nu nekas, MBcoupe ieziimeeja teritoriju un mees devaamies taalaak. Liepaaju sasniedzaam ap 17:15, kur mani un MBcoupe celji uz kaadu laiku shkjiiraas - es devos satikt savas pazinjas, vinsh laikam savas. Ko pats MBcoupe tur pa Liepaaju taalaak darijaas, domaajams, pastaastiis vinsh pats. Varbuut. Varbuut nee. Mani tas neskar. Mana ekipaazha peec tam devaas uz molu, kur var smuki taalu aizbraukt ar mashiinu, tad uz Nicu kautko ieest. Next stop - Caines Beach Party. Vairs jau neatceros cikos es tur ierados, bet MBcoupe jau bija uz vietas. Veelaak sastapu arii Kristapu, kursh laikam arii jau bija paspeejis Caines-aa ierasties pirms manis. Bija atlicis tik vien kaa satikt Mipi, bet vinju sazvaniit nebija iespeejams, un taa arii pa visu vakaru ne reizi netiku aplaimots ar vinja burviigo smaidu

Taa nu stundaam bradaaju pa to Pasaakumu apkaart, ljauzhu vairaak kaa vajag, smiltis arii, muuzika skan visos stuuros. Ap 3iem riitaa brataanam radaas doma mochiit maajaas, un taa kaa tika vienbalsiigi atbalstiits, taa arii darijaam. Pirms garaa celjojuma maajaas veel reizi iebraucaam Statoilaa kautko uzeest un iestiprinaaties kofeiinu-saturoshus dzeerienus un tad gan devaamies maajup. Braukts tika uzmaniigi, jo iespeejamiiba ka uz celjiem buus policisti bija diezgan liela. Kaa dziivee izraadijaas, vinju gandriiz kaa nebija. Pie Saldus celja malaa staaveeja 1a ekipaazha, bet taa bija aiznjemta ar kautko citu un nepieveersa uzmaniibu pat tiem, kas uz 130-140 blieza shamajiem garaam. Riigaa ieradaamies ap 5:30, aaraa jau gaishs, visi nogurushi. Taa nu beidzaas celjojiens uz Caines. Laimiigaa kaartaa bez jebkaadiem sarezhgjiijumiem vai nepatiikamiem atgadiijumiem. Piedodiet par jebkadaam drukas kljuudaam - man vienkaarshi slinkums visu shito paarlasiit.