Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » MB Offtopic » Tas, kas nepalien zem citiem forumiem
| Autors |
Ziņojums |
|
matrix
|
Tēma: Jautājums remontēt gribētājiem Atbilde saņemta: 11. Marts 2008, 20:40 |
|
Pievienojies: 07. Augusts 2007, 07:59 Atbildes: 287 Atrašanās vietas: Rīga
|
|
Drīzāk neliela aptauja projekta analīzei.
Vai kāds jūtas pietiekami zinošs un apņēmīgs, lai pats salabotu savu auto ( noteikti ka jā) , bet, diemžēl, nav piemērotas vietas kur to darīt.
Pieņemsim: Tiek izīrēti vairāki boksi Rumbulā, katrs 25 m2 platībā, apsildāms, aprīkots ar pacēlāju un apgaismojumu. Cena no 7 Ls/h ( atkarīga no izmantojamajiem instrumentiem).
Tātad gribētu apzināt šo auditoriju, uzzināt sīkākas vēlmes un vajadzības - ko gribētu ieraudzīt šādā izīrējamā boksā + kādus papildus pakalpojumus vēlētos? darba laiks ? speciālista padoms...?
Cik no klātesošajiem vispār interesētu šāda veida pakalpojums, tie varētu topikā ielikt ķeksīti, ja gluži slinkums rakstīt
Paldies jau iepriekš. :|
_________________ Cik "rij" ?! Cik ielej , Tik "aprij"... .gif) __________________________
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Jautājums remontēt gribētājiem Atbilde saņemta: 11. Marts 2008, 20:47 |
|
|
|
|
Teksim tā-doma varbūt nav slikta,bet......manuprāt cipars ir par augstu.Pieņemsim,ka darbs uz 3 stundām,t.i.21 Ls.Nu par tādu ciparu var aizdzīt arī uz servisu,protams ja vajag ,pieliekot vēl vienu piecīti klāt.
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Jautājums remontēt gribētājiem Atbilde saņemta: 11. Marts 2008, 20:49 |
|
|
|
|
Esmu redzejis tada tip adarbnicas vacija, tur tieshi entuziastiem kas pashi skruve mashinas, bet vajadzibas gadijuma ir tads taka dezurmehanikis kas var ko palidzet ja ir kas salaists tutee... Manuprat doma nav slikta, bet reklamu vajadzetu diezgan plashu lai butu noiets shim pakalpojumam! tik man mac shaubas par cenu (subjektivs viedoklis) jo tadu manuprat izmantotu teiksim kads kas grib kadu vecu autinu uzcelt bet nav kur un serviss par dargu. tadam stundu tarifs diezvai butu izdevigs, jo visticamak tas autinu tur noliktu uz kadu nedelu un pa vakariem un naktim skruvetu! Ja taja cena jau ir instrumenti, tad tiem jabut profesionaliem un ar muza garantiju... savadak ar letajiem tu izputesi! Ja tev tie boksi vairaki un blakus, tad ieteiktu iegadaties ari vienu razigu kompresoru un izvilkt gaisa linijas pa boksiem... Metinamais pusautomats un smirgelis ari nenaktu par launu! nu kautka taa! taka man iespeja savu remontet darba angara, kur visi nepiecieshamie instrumenti pa rokai es diezvai bushu tavu klientu loka, bet varu saderet ka dazi shejienieshi bus par to sajusma! Lai veicas! Ja interese par tiesham labiem (bet ne letiem) instrumentiem tad jauta... ieteikshu tos ar kuriem pats stradaju!
|
|
 |
|
|
baigais
|
Tēma: Jautājums remontēt gribētājiem Atbilde saņemta: 11. Marts 2008, 20:50 |
|
Pievienojies: 02. Oktobris 2007, 19:25 Atbildes: 2301 Atrašanās vietas: W25
Mašīna: nopietnu seju
|
|
Tie kuriem ir iespēja tikt pie pacēlāja vai bedres šaubos vai tādu pasākumu atbalstīs! Tie kuriem nav - domāju, ka dosies uz servisu!
_________________ RUST NEVER SLEEPS
|
|
 |
|
|
dadziic
|
Tēma: Jautājums remontēt gribētājiem Atbilde saņemta: 11. Marts 2008, 20:55 |
|
Pievienojies: 11. Jūlijs 2005, 22:26 Atbildes: 1495 Atrašanās vietas: Salaspils - Rīga, LV
Mašīna: Volvo V70
|
|
Matrix, es arī atbalstu šo ideju.
Italijā izmantoju "self service car wash", labprāt regulāri izmantotu arī šeit, jo man ļoti patīk pašam pucēt savu auto... un arī tapec, ka diezgan bieži automazgātuvju kvalitāte mani neapmierina, tas būtu arī nedaudz lētak...
_________________ Nekad tā netiek melots kā pirms vēlēšanām, kara laikā un pēc medībām...
|
|
 |
|
|
intars
|
Tēma: Jautājums remontēt gribētājiem Atbilde saņemta: 11. Marts 2008, 20:55 |
|
Pievienojies: 21. Februāris 2006, 15:34 Atbildes: 1230 Atrašanās vietas: riga
Mašīna: VW E-up
|
|
nu nezinu ideja nav slikta piemeram aizmugurejo amishu mainja, servisa maksas vismaz 10ls par katru amiti, a te pats pa pustundu vari nomainit ja normali instrumenti ir , tatad ekonomija vismaz015ls sanaks, bet piemeram ka kaut kadu smagaku darbu veiksanai jau laikam letak sanak servisa
_________________ nav paraksta
|
|
 |
|
|
intars
|
Tēma: Jautājums remontēt gribētājiem Atbilde saņemta: 11. Marts 2008, 20:56 |
|
Pievienojies: 21. Februāris 2006, 15:34 Atbildes: 1230 Atrašanās vietas: riga
Mašīna: VW E-up
|
|
labaak tad jau to moiku kur pats vari mazgat, tam domajams ka butu realaks noiets
_________________ nav paraksta
|
|
 |
|
|
RIPS
|
Tēma: Jautājums remontēt gribētājiem Atbilde saņemta: 11. Marts 2008, 20:56 |
|
Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41 Atbildes: 2544
|
|
Vaacijaa ..24 stundas...visi iespeejamie intsrumenti...paceelaji...pieejams meistars konsultants=8eiras /h+par atsevishku samaksu metinaashana!!....ideja veca kaa maaja bet laba...vai var pelniit ??...domaaju nee!!...kaa jau te teica ...beigaas sanaaks izdeviigaak uzreiz pie meistara!!
|
|
 |
|
|
wasgo
|
Tēma: Jautājums remontēt gribētājiem Atbilde saņemta: 11. Marts 2008, 20:59 |
|
Pievienojies: 15. Februāris 2006, 21:56 Atbildes: 180 Atrašanās vietas: Cirencester, United Kingdom
|
|
ja gribi, ko izdarīt labi ,tad dari pats! esmu šās devīzes piekritējs un atbalstītājs. Ideja laba un cena pieņemama. būšu tavs klients.
_________________ Laimīgs ir tas, nevis kuram daudz, bet kuram pietiek.Man jau divi,nu jau laikam pietiek!
|
|
 |
|
|
dadziic
|
Tēma: Jautājums remontēt gribētājiem Atbilde saņemta: 11. Marts 2008, 21:00 |
|
Pievienojies: 11. Jūlijs 2005, 22:26 Atbildes: 1495 Atrašanās vietas: Salaspils - Rīga, LV
Mašīna: Volvo V70
|
Citēt: [user]6695|RIPS|[/user] ...beigaas sanaaks izdeviigaak uzreiz pie meistara!! nu bet izmēģināt gribētāju nebūs maz, un ar to arī varētu labi nopelnīt.. 
_________________ Nekad tā netiek melots kā pirms vēlēšanām, kara laikā un pēc medībām...
|
|
 |
|
Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » MB Offtopic » Tas, kas nepalien zem citiem forumiem
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi
REKLĀMAS