Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 63 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Kur pavadīt atvaļinājumu, un labi atpūsties
AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūnijs 2007, 12:27 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 28. Decembris 2006, 06:40
Atbildes: 92
Atrašanās vietas: Rīga
Citēt:
[user]45272|Rays|[/user]Esmu izlēmis ka ar auto došos Uz Tatriem, pa ceļam paņemot Ukrainu un tagad domāju kāpēc lai arī ne Rumānijas malu neapskatīt...

Tatri - Slovākia ir Ok, bet kas ir bijis Alpos uz Tatriem vairs nebrauks.
par čiganelām neko nezinu (un negribu),
bet Ukrainā ar savu auto ir ļoti žēl pārvietoties - ceļi pilnīgs pzd. (salīdzinot - tad mums ir exclusiv) un ar norādēm ir sū...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūnijs 2007, 12:33 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]208965|rich|[/user]
Citēt:
[user]45272|Rays|[/user]Esmu izlēmis ka ar auto došos Uz Tatriem, pa ceļam paņemot Ukrainu un tagad domāju kāpēc lai arī ne Rumānijas malu neapskatīt...

Tatri - Slovākia ir Ok, bet kas ir bijis Alpos uz Tatriem vairs nebrauks.
par čiganelām neko nezinu (un negribu),
bet Ukrainā ar savu auto ir ļoti žēl pārvietoties - ceļi pilnīgs pzd. (salīdzinot - tad mums ir exclusiv) un ar norādēm ir sū...

Alpos ar esmu bijis.....bet uz Tatriem aizbraukt pastaigāties var..ja brauktu kāpelēt riktīgi tad jau skatītos vairāk uz Austrumiem... ...

Ukrainas ceļi ir pazīstami..tas nebiedē.....mums krastmala nav diez ko labāka.... :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūnijs 2007, 12:39 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]45272|Rays|[/user]Kāds zin kā ir ar Rumāniju ,,,,viņi tak ir tagad ES.......ir kāds bijis tur Karpatos...?!

Sievietes priekšneice nesen brauca uz Bulgāriju, maršrutu izvēlējās pēc iespējas tālāk no Rumānijas )

Atpakaļ ceļā nedaudz esot sanācis tur iebraukt...nācās tur atstāt daudz $$$ :) Viņiem tur ir tāda sistēma, ka lai brauktu pa lielākiem ceļiem, ik pa laikam ir jāmaksā vietējiem barigām :teeth: savādāk var būt problēmas ar veselību... savukārt ja nebrauc pa lielākiem ceļiem, tad tur ir cits variants... ceļa vidū stāv bars ar cilvēkiem un neļauj pabraukt garām(ver vaļā maciņu) pretējā gadījumā mašīnu uz vietas izjauks dažu minūšu laikā un vēl bez pāris zobiem un maka vari palikt :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūnijs 2007, 12:49 
Lietotāja avatārs
Citēt:

Šogad martā biju slovākijā, augstajos tatros. Slēpošanas sezona jau gāja uz beigām, tūrisma vēl nebij sākusies, tāpēc tautas salīdzinoši maz un nekādu problēmu ar viesnīcām. Bet ja grib lētāk, tad ieteiktu labak palikt pansijās, tādas ir uz katra stūra kalnu piekājē(principā tos kalnu ciematiņus varētu nosaukt par lielu hoteli/moteli :) Mēs tiko iebraucām vienā no ciematiņiem tā mūs aplenca vietējie un piedāvāja savas privātās panisjas(tas ir 1-2 istabas dzīvokļi/mājas ar daudz gultām :)

Nezinu kā tur ir vasarā(martā kalnos vēl bija pilns ar sniegu), bet kopumā ļoti patikās...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Jūnijs 2007, 13:01 
Lietotāja avatārs
Jā tie stāsti visādi dzirdēti.....bet taisnība no tiem cik liela vai maza.....nevienu rakstu neesu lasījis ka Rumānijā tā būtu bijs, .... ....... čigāni kā jau čigāni arī pie mums stacijā var uzrauties un bez biksēm palikt............Turcijā lielāka iespēja ka tevi gaisā uzraus......

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūnijs 2007, 22:54 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 28. Decembris 2006, 06:40
Atbildes: 92
Atrašanās vietas: Rīga
prāmju biļešu cenas datradu šeit:
http://www.latviatours.lv/page.php?id=1624

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Jūnijs 2007, 00:40 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 904
Atrašanās vietas: N57.0556 E24.0701
Mašīna: Jeep
Citēt:

Kad plāno? kas zin, varbūt ceļi krustosies - es uz Ukrainu plānoju jūlijā vilkt?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Jūnijs 2007, 07:59 
Lietotāja avatārs
Par augstajiem Tatriem runājot ...Man radās priekšstats ,ka jebkurā mājā ,jau projektējot, ir domāts par vienu istabu ,kur tūristus izmitināt....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Jūnijs 2007, 15:53 
Lietotāja avatārs
Citēt:
prāmju biļešu cenas datradu šeit:

Iesaku sazināties tieši ar prāmju firmām. Lētākais bija Viking Line. Sameilojos, rezervēju biļetes, Tallinā A terminālī pirms uzbraukšanas uz klāja samaksāju EE kronas. Toreiz braucām 7 cilvēki ar busu. Somijā ir pilns ar kempingiem un ar atlaižu karti sanāk ~5 eiriki par dienu + duša+karstais ūdens.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Jūnijs 2007, 15:55 
Lietotāja avatārs
Vai kāds nav ar vāģi pletējis uz Horvātiju un negrib padalīties iespaidos?

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 63 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012