Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 375 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 38  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Par baltu velti
AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2007, 09:14 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]
Citēt:
[user]194540|Juxila|[/user]es atvainojos par tik stūūūūūlbu jautājumu--bet kādam nav kāds nevajadzīgs--kaut cik ejošs aķis? man vienkārši vajag rezerves čp gadījumiem...kaut vai tāds kas dienu jālādē... :blush:

Man ir tāds, kam divas sekcijas pagalam, attiecīgi netur ikdienai pietiekamu strāvu, bet auto palaist var un pabraukt arī var: nav pavisam norakstīts. Neesmu paspējis izmest. Ja noder -- brauc tik pakaļ uz Rīgas centru!

nu ir tā-ka man viņu vajag tādā ziņā lai varētu ielikt kamēr savu lādēju,lai viņš vidēji turētu kādas 15 H-jo ar to ģeneratoru netieku skaidrībā....nu jau otro nakti mašīna vaļā stāvēja mājas pagalmā :? :? :?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2007, 10:15 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Citēt:
[user]176832|SWATboy|Bite lietotāji ņem ciet! [/user]K. Nr 12532038 D. kods 152274 :happy:

Paldies! :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2007, 10:17 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]194540|Juxila|[/user]es atvainojos par tik stūūūūūlbu jautājumu--bet kādam nav kāds nevajadzīgs--kaut cik ejošs aķis? man vienkārši vajag rezerves čp gadījumiem...kaut vai tāds kas dienu jālādē... :blush:

Nu, man ir! :) It kā normāls, varu pat divus iedot! :) Ar vienu vēl nesen braucu pats, ja kādas divas dienas garāžā nostāv (ziemā) tad nosēžās, a tā braukt var! Nu un otrais moš pat labāks ir! :) Atrodos Purvciemā! ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2007, 10:22 
Lietotāja avatārs
:! Sākās.... tu davaj, ej gulēt! :!

(...harēma priekšniece)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2007, 10:25 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Viss, eju gulēt! :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2007, 11:32 
Lietotāja avatārs
TOXIC
K.NR. 12563311 KODS 273838

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2007, 15:47 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Manējais akumulators nesēžas. Ja tur tikai 2 dienas, tad tas tomēr ir savu nokalpojis. Vienkārši ir mazliet švakāks un viss. Principā jau vari savākt kaut visus, kamēr tiec pie normāla jauna. Zinu, ka šādus pusdzīvus aķus servisi labprāt izmanto tieši līdzīgiem nolūkiem un visādu mazu darbiņu veikšanai un auto padarbināšanai.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2007, 16:40 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Manējais akumulators nesēžas. Ja tur tikai 2 dienas, tad tas tomēr ir savu nokalpojis. Vienkārši ir mazliet švakāks un viss. Principā jau vari savākt kaut visus, kamēr tiec pie normāla jauna. Zinu, ka šādus pusdzīvus aķus servisi labprāt izmanto tieši līdzīgiem nolūkiem un visādu mazu darbiņu veikšanai un auto padarbināšanai.

nu man ir vajadzīgs tikmēr,kamēr nebūs skaidrības ar to ģeni....galvenais lai mašīna būtu ciet.... :blush:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2007, 17:32 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]26014|Roma|[/user]
Citēt:

Nu, man ir! :) It kā normāls, varu pat divus iedot! :) Ar vienu vēl nesen braucu pats, ja kādas divas dienas garāžā nostāv (ziemā) tad nosēžās, a tā braukt var! Nu un otrais moš pat labāks ir! :) Atrodos Purvciemā! ;)

nu es tā kā varētu viņus paņemt...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2007, 17:40 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Oktobris 2004, 15:15
Atbildes: 917
Citēt:
[user]194540|Juxila|[/user]
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]
Citēt:

Man ir tāds, kam divas sekcijas pagalam, attiecīgi netur ikdienai pietiekamu strāvu, bet auto palaist var un pabraukt arī var: nav pavisam norakstīts. Neesmu paspējis izmest. Ja noder -- brauc tik pakaļ uz Rīgas centru!

nu ir tā-ka man viņu vajag tādā ziņā lai varētu ielikt kamēr savu lādēju,lai viņš vidēji turētu kādas 15 H-jo ar to ģeneratoru netieku skaidrībā....nu jau otro nakti mašīna vaļā stāvēja mājas pagalmā :? :? :?

Kāpēc staaveeja valjaa?

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 375 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 38  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012