Citēt:
[user]58134|Arcobaleno|[/user]Sorry par offtop, man vienrējz bija gadījums- piebraucu pie veikala ar draugiem, nu kautko pļapājam pie mašīnas, te viens draugs palūdza atvērt kapotu (tāpat vien, paskatīties!). Es nodomāju- priekš kam.... nu beidzot attaisu es to kapotu.... un tur... Kaķis, maita!

Viņš sēdēja starp akumulatoru un kapotu! Es biju šokā, visvairāk mani interesēja, no kurienes es viņu atvedu! :whistle:
Vispār jau par tēmu- kaķu kaislība uz auto

.Ja reiz runa par kaķu vizināšanu,tad es ar vienu gadījumu no dzīves.Nu ,es no rīta miegains velkos pie auto(tajā laikā vēl garāžā nestāvēja),liekas ,ka kaučkur ņaud,bet man 5.45 no rīta ir arī citas problēmas ,nekā blenzt pa krūmiem pēc kaķiem ,braucu uz darbu un basta. Diena rit normāli ,nāk jau pēcpusdiena, šefa sieva vazājas ,te uz tirgu ,te vēl kur, beigās šī pienāk un prasa :vai tas pelēkais MB nav kādam no mūsējiem (auto otrā pusē ielai )? Es tākā saku ,ka tipa ,nu ir gan ,ziniet , šī ,savukārt saka ,ka tur mašīnā kaķis brēc , ja nebūtu šefa sieva ,pasūtītu ,bet pieklājības pēc eju ,taisu vaļā kapotu ,un čau, tur lejā uz pannas sēž maziņš ,ar eļļu nosmulēts ,pie izpūtēja bikses apdedzis nabadziņš ,ieliku šo kartonā kastē ,vedu mājās ,sieva nomazgāja ,pabaroja ,un izlaida lejā pie pārējiem ,ko tur tantuki baro(mājās tajā laikā jau bija kaķis),gan jau šis dzīvo vēl šbrīd ,vai iet klāt mašīnām -nav zināms....