Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]loluuu: Pastarpināti personīgi pazīstams viens no jaunajiem Balvas īpašniekiem. Vācietis kas vācietis, dzīvo un strādā Vācijā. Par krieviem dzirdu pirmo reizi, krievi te šobrīd praktiski Balvu vada, kā saprotu, tie arī visu ir pārdevuši.
Nompeli: jau rakstīju, ka Baltikums ir saņēmies un pēdējā laikā vispār strādājot ļoti labi un maksā labas atlīdzības. Izskatīja negadījumu noteiktajos termiņos, bet naudu saņēmu kontā gandrīz nedēļu ātrāk par normatīvos aktos noteikto maksimālo izmaksas termiņu. Viņi naudu bija pārskaitījuši faktiski uzreiz pēc izmaksas apstiprinājuma. Par viņiem vispār pēdējā laikā esot maz sūdzību, atšķirībā no Balvas un BTA, kam šobrīd galīgi neiet ar klientu apkalpošanu.
Par brokeriem. Esmu sācis visa veida apdrošināšanai (gan KASKO, gan OCTA) izmantot viena konkrēta brokera pakalpojumus. Varbūt man ir veicies un citi tā nestrādā, bet bez labas cenas atrašanas viņš pats personīgi vienmēr ir iesaistījies visu problemātisko jautājumu risināšanā, piedalījies auto novērtēšanā pēc avārijas kopā ar apdrošinātāju pārstāvjiem, zvanījis viņiem, pamatīgi lamājies ar Balvas „darbiniekiem” utt.. Ideāla attieksme un serviss. Uzreiz vari just, ka savā problēmā neesi pamests viens un arī tavs brokeris ir gatavs cīnīties par taisnību līdz pēdējam. Tiešām, varbūt man vienkārši ar šo brokeri ir veicies, bet meklēt citu vai cīnīties un meklēt piedāvājumus pašam pavisam vairs negribas un netaisos.
tāpēc jau ir brokeri..tāds mūsu darbs....nebūs servisa nebūs klientu.......