Citēt:
[user]445|kristapz|[/user]savukaart, ja pirkt, tad skaties uz VW Passat / Audi A4 ar 1.9 TDI motoru. Taadu Tu varesi viegli nopirkt un arii ljoti viegli pardot talak. Mersis tur nekaads pratigais nesanaak, bet pirkt vecu w124,w123,w126 kursh ir maksimali aatraa laikaa jaasakopj taalam braucienam -- emm.... nu ja esi drosmiigs, dari taa. es gan tik drosmiigs nebuutu
.gif)
Nē, mana pieredze ir tāda, ka visiem it kā patīk šie VW dīzelīši, bet, kad nonāk līdz pārdošanai... Nē, tās ir pārāk lielas galvassāpes... Un remontu tiem 100% būs vairāk kā arī vecam MB, ja pirksi ar galvu. Nomāt? Nez, arī par 100 Ls mēnesī var dabūt, taisnība... nav jau atmesta doma iztikt bez pirkšanas, tik piemērotu piedāvājumu nav.
Par W124 un W126 kupejām -- Te NAV piedāvājuma, tāpēc arī NAV iespējams ne ko pārdot, ne nopirkt. Tie, kas ko tādu meklē, meklē aiz robežām. Piemēram, par W124 kupejām un V8 sedaniem apzvanīju visus, arī dārgākus, ko ātrumā pa sludinājumiem un plačiem pa ceļam sastapu, bet secinājumi skarbi -- vairums plačos ir jau aizstāvējušies, privāti pārdod tikai kādu katru ceturto, attiecīgi tie arī vienīgie var ko pateikt par pašu mašīnu un ja ne par lielākiem remontiem, tad vismaz mazākiem uzreiz atzīstas. Un vēl skarbāks ir fakts, ka trešajai daļai no sludinājumos ieliktajām IR jāveic nopietns remonts... Interesentu netrūkst, trūkst piedāvājuma. Un to zinot neviens nemaz necenšas zvanīt uz šiem sludinājumiem un meklēt ko Latvijā... Vai uz ielām tie nebūtu redzami, lai teiktu, ka nav? W124 kupejas patiesībā ir uz katra stūra, tikai jāuzķer tas retais mirklis, kad kāds to labā stāvoklī pārdod, ne nobrauktu līdz pēdējam un tad nogrūžot plača malā. Varbūt esmu naivs domājot, ka te var nopirkt labu MB, bet pagaidām ne reizi nejūtos iegrābies šādā procesā. Protams, šoreiz problēma ir laika trūkums, citādi esmu optimists.