Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 15 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Casus
AtbildeAtbilde saņemta: 01. Maijs 2005, 03:03 
Lietotāja avatārs
Šonakt apm. 03:00 Kāds pidars uzlauza manu mersi.
:ninja: Interesanti ir tas,ka tieši ap šo laiku es devos pie savas mašīnas, kura stāv manas mājas pagalmā. Vajadzēja draudzeni aizvest uz mājām. Karoče veru vaļā mašīnu- iekšā viss izvandīts. Drusku palika savādi ap sirdi. Uzreiz skatos uz maģi. Tas ir savā vietā.Nav arī aiztikts. Tālāk aplūkoju visu salonu un pētu,kas ir nosperts.
Pagaidām esmu atklājis, ka nosperta ir kastīte ar CD :D Kamēr pētu salonu, draudzene klusām saka:
"Tur aiz stūra kāds stāv :ninja: " Es uzreiz paskatos uz to stūri- Tiešām. Var redzēt,ka kāds stāv ap stūri un lūr. Viss gandrīz tumš.Pagalmā gaismas nav. Klusām izeju cauri pagalma tunelim uz ielu. Lēnām apskatos pa labi un pa kreisi- visa iela tukša. Neviena cilvēka. Tikai paralēli ielas malai noparkotas mašīnas. Bet es redzēju,ka tur kāds bija!
Karoče,aizeju atpakaļ uz mašīnu, paķēru savu burvju nūjiņu un davai atpakaļ uz ielu. Skatos- pidars uz ričuka tikko sāk mīties prom. Es šim pakaļ skrienu. Nu cik tad ilgi var paskriet pakaļ ričukam? :x
Nu šis aizmuka. Es vēl pēc tam pabraukāju pa ielām cerībā viņu sastapt kaut kur. Zaglis bija kapucē un nekā jau viņu atpazīt nevarētu :(

Par to pidaru viss. Mani nomoka cita lieta. Kāpēc viņš nozaga tikai kārbiņu ar diskiem? Man bija pilna mašīna ar drēbēm un citiem krāmiem. Viss bija izvandīts ārā. PAt aptieciņa no plaukta. Viss bardačiks izvandīts. Tas nozīmē,ka laika viņam bija diezgan,laia trastu kaut ko vērtīgāku. Tas vērtīgāks varētu būt maģis (bez paneļa) vai madnieku nazis. Nazis arī stāvēja citur, nekā es viņu noliku. Značit to viņš pamanija.
Aizdomas krīt uz mana kaimiņa draugiem.Tie viņam kaut kādi panki uz ričukiem, piebraukā dažreiz. Noteikti tas bija cilvēks,kurš noskatija manu autiņu arī iepriekš, jo atvērtas bija tās durvis,kurām man atslēga nestrādāja tā,kā vajadzētu- griezās ar jebko. Vadītāja pat nebija aiztiktas. Siģenes man arī nav :( (pats vainīgs un par šo es komentārus negribu dzirdēt :! )
Tātad- jūsu versijas par to,kāpēc nospēra kaut kādu CD kastīti,nevis daudz vērtīgāku mednieku nazi, kāpēc viņš vēl gaidija un lūrēja, kamēr es apskatiju mašīnu. Vai kāds no kaimiņiem varēja ieteikt manu auto, dēļ kaut kādas antipātijas pret mani vai manu auto. (Vāģis dūmo :) ) Kāpēc viņš nospēra to CD kārbiņu ,bet nepaņēma diskus kastītēs,kuri stāvēja uz pakaļējā beņķa?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Maijs 2005, 03:04 
Lietotāja avatārs
Vēl piemirsu- Garāžas atslēgas arī nebija paņemtas, bet no bardačika izsviestas gan!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Maijs 2005, 03:07 
Lietotāja avatārs
:angel: :blink: nezinu kā būtu, ja viņu noķertu. Laikam pāris sitieni ar nūju pa mūli. Moška kaut ko izdarītu vēl. Ja piestrādā ar fantāziju,tad ar mednieku nazi varētu nogriezt kādu pirkstu :P

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Maijs 2005, 04:07 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Aprīlis 2005, 17:41
Atbildes: 731
Atrašanās vietas: Latvia, riga
Mašīna: РуБель СороК
vot urodi! odnim slovom 4to mogu skazatj

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Maijs 2005, 06:04 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Oktobris 2004, 15:15
Atbildes: 917
Drošivien kāds sīks pidars kam pa naktīm nav ko darīt! Vai narkomāns! :cry:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Maijs 2005, 12:09 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Nu ko es varu pateikt... man pat vārdu pietrūkst... Bet tāds pats gadijums bija arī Holokous... arī diskus nospera bet maģi atstāja... nu OK, viņam vēl instrumentus pieķera līdzi... :x

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Maijs 2005, 13:14 
Lietotāja avatārs
Nu ko apsveicu ar iestāšanos pulciņā. :evil: Man atkal viens bija zolīdi izņēmis maģi, bet citu neko, pat atslēgas nebija salauzis un neko citu arī nebija paņēmis. :?
Nu atliek vērīgāk papētīt tā kaimiņa drauģeļus un tad... :evil:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Maijs 2005, 13:55 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
1) Parasti tie, kas nav iesācēji, lauž blakussēdētāja durvis... ir tāds novērojums... Tad, ja salonu pārāk neizvanda, īpašnieks var pat uzreiz nepamanīt, ka ir kas noticis un kad tas ir noticis...

2) Zinu pankus Latvijā, bet no visiem, ko zinu, nekad neesmu sastapis / dzirdējis par kādu ar interesēm līst svešās mašīnās vai kādām šādām līdzīgām nodarbēm. Protams, par visiem galvot nevaru, bet nedomāju, ka vari turēt aizdomās Kaimiņu &/ Co. Par pankiem darbojas nenormāli spēcīgi stereotipi, tas gan, un narkomāni ir atsevišķa suga, par tiem gan neko nekad nevar zināt. Ja tas kaimiņš ir narkomāns, tad vari pārdomāt dzīvi, kaut gan vispār ir tāds princips, ka savus un savu rajonu neaiztiek, tas jāņem vērā.

3) Domāju, ka nospēra, ko paguva -- varbūt gribēja izrakt visu un tad sakravāt, bet iztraucēji. Tāpēc arī stāvēja un gaidīja kas būs, cerēja, ka varbūt vēl var kas šim atlekt brīdi vēlāk...

4) Nez, vai ted nu Tev kaimiņi tādi, kas šādi varētu izteikt nepatiku pret Tevi / auto... tad jau drīzāk pienāktu klāt un +/- pieklājīgi tiešā tekstā ieteiktu auto atstāt uz ielas... Principā ir vēl tāds novērojums, ka vispār uz ielas atstātās mašīnas mazāk "aiztiek", man klasesbiedram ar auto siglanizāciju regulāri aptīrija t.sk. detaļas spēra, šis jau ņirgājās, ka visus logus, lukturus un radiatora resti mašīnai nomainīja pateicoties tādiem. Kā atstāj uz ielas (Ģertrūdes iela), tā neviens pat pirkstu nepiedur...

P.S. Vai policiju izsauci? Kaut gan cerību maz, ka būs kāds rezultāts, viņiem ir svarīga informācija par to, kas kur notiek (vari vismaz tikt pie nakts patruļām savā rajonā...). Atbildība iestājas, ja kas nav mainījies, no 60Ls. Kad pašam atlauza, sākumā šķita, ka līdz 60 tur knapi aizvilks, bet pēc visu durvju mehānismu nomaiņas un pārējām atrakcijām tādi zaudējumi tika sasniegti pilnīgi noteikti. Vispār zaglēni zinādami sper "mazāk" -- lai neko nevar piešūt, ja vien nepieķer par daudzām mašīnām uzreiz...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Maijs 2005, 19:01 
Lietotāja avatārs
sakaitiju nosperto.
1. saules brilles
2. kompaktdiski
3. somiņa (karināma uz jostas)
4. atvērta un iegrauzta šokolāde (ļoti negaršiga,tāpēc netika lietota :D )

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Maijs 2005, 19:02 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Septembris 2004, 19:00
Atbildes: 1525
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga, purvciems
Mašīna: Škoda Fabia / Opel Astra / Mercedes-Bendz C
kaut kads bomzhiks bija laikam

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 15 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012