Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 987 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 99  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: PC padomi
AtbildeAtbilde saņemta: 03. Aprīlis 2011, 16:48 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
03 April 2011 17:28:53 Daniels rakstīja:
Katrā ziņā paldies visiem par "nelielu lietas apgaismošanu".
Kad iegādāšos Apple , tad gan laikam būs virkne jautājumu esošajiem Apple lietotājiem :P
Es tikai tā īsti līdz galam nesapratu, kāpēc izvēle (ņemot vērā iepriekšējos kritērijus) ir uz parasto MacBook... Teorētiski tas ir Applam lētais gals, jā, mazs un it kā viegls. Kad pats biju izvēles priekšā, tad arī būtiski bija apkārtstaipīšana, tāpēc nopietni domāju par Air. Bet tā kā vienlaicīgi tas arī pamata darba instruments, nolēmu nest smagumu un paņēmu 15" Pro. Savā gadījumā rēķināju, ka ārējais ekrāns un visi pārējie štrunti man izmaksās vairāk un ja reiz tomēr pamata darba instruments, tad Air atkrita. Bet citādi to kā ideju visu laiku paturu prātā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Aprīlis 2011, 17:07 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Augusts 2010, 09:51
Atbildes: 2304
Atrašanās vietas: Rīga,Lavija
Mašīna: Mercedes-Benz
Citēt:
03 April 2011 17:48:18 Mizx rakstīja:
Citēt:
03 April 2011 17:28:53 Daniels rakstīja:
Katrā ziņā paldies visiem par "nelielu lietas apgaismošanu".
Kad iegādāšos Apple , tad gan laikam būs virkne jautājumu esošajiem Apple lietotājiem :P
Es tikai tā īsti līdz galam nesapratu, kāpēc izvēle (ņemot vērā iepriekšējos kritērijus) ir uz parasto MacBook... Teorētiski tas ir Applam lētais gals, jā, mazs un it kā viegls. Kad pats biju izvēles priekšā, tad arī būtiski bija apkārtstaipīšana, tāpēc nopietni domāju par Air. Bet tā kā vienlaicīgi tas arī pamata darba instruments, nolēmu nest smagumu un paņēmu 15" Pro. Savā gadījumā rēķināju, ka ārējais ekrāns un visi pārējie štrunti man izmaksās vairāk un ja reiz tomēr pamata darba instruments, tad Air atkrita. Bet citādi to kā ideju visu laiku paturu prātā.

Mikus, es esmu pievērsies uz Apple Macbook Pro 13" iegādi. Šis nebūt nebūs lētais gals.Kā stacionāro datoru papildus iegādāšos Apple Imac. Un visu mājas IT sistēmu arī pārveidošu uz Apple. Tā kā ieguldījums būs labs....
AIRam protams svars ir mazāks un tas būtu vieglāk "staipīt" līdzi.Bettad papildus kā minimus vajag ārējo CD/DVD. Bet tas neērti- bieži aizmirstas...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Aprīlis 2011, 17:26 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Daniel, cik tad bieži "ārpus mājas" vajag to CD/DVD? Flash un lieta darīta! Savukārt mājās tad uz otra datora var visus CD rakstīt, ko gribētos. Backupiem tik un tā ņemsi ārējo HDD vai ko tādu. Apple pirmie atmeta diskešu iekārtas savos produktos, tagad CD/DVD īsti mobilajās ierīcēs arī atmirst. Tā ir loģiska evolūcija, es pat laikam vairs necenstos to ārējo piepirkt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Aprīlis 2011, 17:38 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
03 April 2011 18:26:21 Mizx rakstīja:
Daniel, cik tad bieži "ārpus mājas" vajag to CD/DVD? Flash un lieta darīta! Savukārt mājās tad uz otra datora var visus CD rakstīt, ko gribētos. Backupiem tik un tā ņemsi ārējo HDD vai ko tādu. Apple pirmie atmeta diskešu iekārtas savos produktos, tagad CD/DVD īsti mobilajās ierīcēs arī atmirst. Tā ir loģiska evolūcija, es pat laikam vairs necenstos to ārējo piepirkt.

:P ir tāds teiciens: ārpus mājas vienmēr pietrūks tas,kas nav paņemts līdzi :P
Bet varbūt Tev par to CD/DVD ir taisnība!
Man Macbook Pro piesaista tas, ka klaviatūra ir izgaismota. Vakaru tumšajā laikā ļoti jauka lietiņa. Man kā mazam bērnam: jo spožāks, jo labāks :P
Pieauguši vīrieši no maziem puikām ne ar ko neatšķiras, tikai rotaļlietas paliek dārgākas:P

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Aprīlis 2011, 17:42 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Tas gan, man tie taustiņi arī šķiet izdevušies ideāli. Tiesa, ērtības prasa upurus — tie tomēr plāni un caurspīdīgi, attiecīgi dilst. Es garantijas laikā tos uzcītīgi pamainīju, bet tas vairāk izskata jautājums. Maināmi pa vienam un maksā ap 1 Ls gabalā, tā kā pastiprināti dilst tikai daži, tad izmaksas uzturēt visu "smuku" pēc garantijas beigām ir 5 Ls pusgadā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Aprīlis 2011, 22:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

Nu par mac un kontiem u.t.t salēji ūdeni, bet o.k. es tev saku kā ir...
par safari... nu kā caur pārlūku tiec pie kontroles pār maku, uzliec spy,tojan un miers...
cits jautājums, ka vīrusus ir grūtāk uzrakstīr makam BET tas ir tikai laika jautājums, jo kā augs MAC tirgus daļa, tā augs interese par vīrusu radīsanu... mūsdienās vīrusnieki un paroļu zagļi iziet uz kvantitāti un cepj nenormālos daudzumos vīrusus un dažādākus veidus, lai vienkārši AV nespētu atšifrēt visus... tas pats ar spam par vectētiņu uar 100m... viņi sūta visiem un tāpat nopelna kādu naudiņu... nevis mocās un mēģina apčakarēt pa vienam...
tā kā pēc 5 gadi būs arī vīrusi makam...

Bet Dianim... es personīgi, ja lietotu tikai word,web un filmas ņemtu MAC, man patīk i software viņam i hardware, nu māk Jobs uztaisīt smuku UN kvalitatīvu verķi...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Aprīlis 2011, 22:16 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

Citēt:
03 April 2011 17:05:17 Mizx rakstīja:
P.S. Baumas tādas, ka drošības nolūkos Latvijas Banka palēnām pilnībā atsakās no MS produktiem. Būs vai nu "bezmaksas" bāze, vai Apple.

vispār jau tā bezmaksas bāze izmaksā vairāk, jo Unix speču ir mazāk, līdz ar to lielākas algas, tas pats par MAC.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Aprīlis 2011, 09:52 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Tiku pie paspēlēšanos ar Macbook Pro. Salīdzinājumā ar PC, Apple ir tā pat,kā ar auto -esi pieradis braukt ar stūres novietojumu kreisajā pusē, un tad pēķšņi stūre tiek pārcelta uz auto labo pusi :P . Bet tas tā. Varbūt kāds Apple lietotājs man varētu paskaidrot,kā reāli var veikt kontaktu un piezīmju sinhronizāciju no Samsung Galaxy S ,vai HTC Desire HD, uz Apple datora kontaktu programmu ? Līdz šim lietoju PC Outlook ,kur sinhronizācija ar iepr. minētajiem telefoniem ir ļoti ērta. Tantē Googlē atradu,ka šinī situācijā ir vēlams uz Apple lietot Mozilla Thuderbird.
Vai arī,ja lietoju Apple,tad būs nepieciešamība pēc Iphone?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Maijs 2011, 07:44 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
prosjba k zmajuwim ļudjam - pomoģite s sovetom po video nabļudeniju!
1. Kamera.
- visota sjomki 7 etaž,do mawini primerno 25-35 metrov,
- sjomka no4ju 4erez steklopaket,
- ka4estvo izobraženija povozmožnosti bliže k HD.
- cena?
2. pisalka.
- esli estj variant ,to otdeļnij samopiwuwij blok bez podklu4enija neta,notika.ustroit variant esli toļko nastroiki možno provoditj 4erez telefizor ili not.
- vremja zapisi 24-48 4asov,s avtomati4eskoj zapisju na verh.
- želateļno taimer vklu4enija/viklu4enija v zadanoje vremja.
- tiwina raboti,takak vsjo budet nahoditsa v spaļne.
- cena?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Maijs 2011, 07:48 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Vabo, par šo laikam labi varētu palīdzēt Valdis... VG

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 987 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 99  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012