Citēt:
[user]2|SZ|[/user]Renoir ? tev patika Zohans ?
Es izslēdzu pēc pirmajām 5 minūtēm, likās kārtējais seklais ASV mazbudžeta komēdija, kur aktīvi jameklē nianses, kur varētu padomāt par pasmaidīšanu.
Tā arī bija kļūda - izslēgt pēc 5 minūtēm.
Man ļoti patika. Viena no labākajām stulbajam amīšu komēdijām, ko esmu redzējis. (Stulbās ASV komēdijas ir viņu stiprā puse, jo nevaru atcerēties kādu ASV komēdiju, kas nebūtu stulba). Tajā pat laikā ļoti skaudra un ironiska. Ideāli pasmaidīts itkā par visiem - žīdiem no Izraēlas, visādiem krāsainajiem.
Bet patiesībā aprēkti amerikāņi paši, jo tas viss atspoguļo viņu uzskatu par citiem. Mēs nezinām, ko paši ASV cittautieši domā... Viņi nezina, jo viņiem ir pofig, un viņi negrib zināt.
Ļoti patika žīdu elektronikas veikala ideja. "Going out of business" (tipa izpārdošana pirms veikala slēgšanas) kā galvenā veikala reklāma. (principā meli, jo tāds uzraksts stāv visu gadu un īpašnieks atzīst - it`s good for the business).
Patika kā atainota pārdevēju attieksme pret klientiem - Check your ear! tika teikts zēnam, kurš atnācis atpakaļ uz veikalu ar kaut kādu pleijeri, no kura karājas vadi un kurš teica, ka tas nestrādā. Pārdevējs apgalvo, ka strādā. Viņš skaņu dzirdot un iesaka pārbaudīt dzirdi. Utt. utt. Smieties var līdz asarām. Es tā nebiju smējies sen.