Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3905 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Anekdotes un joki
AtbildeAtbilde saņemta: 19. Marts 2010, 19:25 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Marts 2010, 20:24
Atbildes: 1293
Atrašanās vietas: Kurzeme. Rīga. Jelgava.
Mašīna: Mercedes-Benz C200 CDI
Tolerance
Attēls

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Marts 2010, 21:29 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Labs!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Aprīlis 2010, 16:26 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 904
Atrašanās vietas: N57.0556 E24.0701
Mašīna: Jeep
To Vabo

Volvo. Das Auto! :super::D :D

Attēls

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2010, 17:08 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Aprīlis 2008, 15:15
Atbildes: 265
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: MB R129
Dzekam laba sejas izteiksme... :shura:
Attēls

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Joki un Anekdotes I
AtbildeAtbilde saņemta: 02. Maijs 2010, 20:39 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Oktobris 2005, 14:58
Atbildes: 2079
Atrašanās vietas: Jūrmala
Mašīna: Trīs burtu brīnumu
"Notikumi uz ceļa" nevarēju atrast :(

Tātad papildinu savus ceļa piedzīvojumus ar jaunu stāstu. :doh:

Dodos pēc Autoexoticas uz Rumbulu uzmest aci pāris auto, plačos. Kad viss izdarīts nolēmu iebraukt vecajā labajā Rumbulas lidlaukā pastīties kas tur notiek un iedot draudzenei pabraukt.Kad ieradāmies uz laukuma, nolēmām atrast mierīgāku vietiņu, lai tur pavizinātos, jo daudz citu braucēju bija. Pabraucu pa lidlauku kādus 100-150 metrus ar aptuveni 45-50km/h un trāpīju "bedrē"(maigi izsakoties) tāds sitiens, ka likās zobi visis izlidoja.Pirmajā brīdī likās, ritenis pārsists, izkāpu, apskatījos, viss ok un tad uzmetu aci dīvaini stāvošam kapotam...skaidrs, amartizators izsists, skaista bukte kapotā, krāsa beigta, plaisas arī uzmetās. Super-labi tika pabraukāts un devāmies mājās.
BET ar to jau viss vēl nebeidzās, tad tik sākās :shura:
Visu ceļu no Rumbulas līdz Jūrmalai braucu ar ātrumu 40-50km/h, jeb vienkāršāk sakot vilkos ar ieslēgtām avareikām.
Mierīgi dudinu un te pēkšņi pie Spices, sarunu pārtrauc rācijā ķērcoša balss "Mercedes apstājieties ceļa labajā malā", es nodomāju, "galīgi afigeļi, knapi velkos un vēl stādina" :D
Pienāk CP biedrs, kā jau viss pēc reglamenta, tiesības, dokumenti utt, un tad seko teksts, "Mums uzrāda ka nav apdošināšanas" Man acis lielas...aizgāja pārbaudīja, tiešām nav, vakar beidzās, nu neko 60-80Ls sods.....ātri uzrunāju "Varbūt varam sarunāt?" :roll: pastāstu situāciju, kādēl nav apdrošināts utt, šis dod noteikumu grāmatiņu, bet skaidras naudas NAV, jābrauc uz bankomātu, CP parāda pāri ceļam Nestē bankomātu un draudzīgā braucinā devāmies turp. Reku šeku, bankomāts nestrādā, braucu pie CP biedra un saku, ka nestrādā, tad nu šis smejas un saka "Braucam uz Viadu, tur jābūt", ok nav porblēmu, braucam... CP novietojas mazliet aiz DUSa, es piebrauuc pie Viadas bankomāta un gluži, kā sarunājuši, arī tur NESTRĀDĀ...:doh: (visu to laiku skraidu ar noteikumu grāmatiņu rokās :D )piebraucu pie CP auto, eju klāt un saku, ka arī te nestrādā, CP biedrs skaļā balsī smejas :D un tad man saka, lai braucam uz Statoilu(starpcitu,abi ļoti labi pārzināja bankomātu izvietojumu un zināja no kādām bankām) :D aizbraucam uz Statoilu, jā ir Parex un strādā, ievietoju karti...gaidu 5sek....10sek.....20sek nekā miris, pēc kādas minūtes parādās Windows XP professional "Please wait" gaidu.....ekrāns nodziest, pēc kāda laika tikai šķībiem krievu burtiem "Ievietojiet karti" :O un vēlāk "Atvainojiet bankomāts nestrādā" :siena: karte apsēsta un kirdik.
Dodos pie CP šis jau semjas :D saku, ka karti apēda automāts....un lai jau raksta protokolu, jo nav citu iespēju.....CP atbild"Nē nu čali, tev galīgi neiet šodien, amīti izsiti,mēs tevi noķērām un tgd vēl karte apēsta" Viņa piebilde "Nebūs jau smuki tgd tev rakstīt protoklu, brauc vien mājās un ej gulēt, pilsēta maza, tavus četrus astotniekus atceramies, gan jau vēl apstādināsim" Par tādu atbildi savā ziņā man šoks, atdevu viņiem, noteikumu grāmatiņu un tik tiešām mani palaida mājās. Prieks ka tomēr ir saprotoši Ceļu policisti. :super:
Nobloķēju karti un devos prom.
Super "veiksmīga" svētdiena! Ar draudzeni sarunājām, ka turpmāk 7dienās no mājas nespersim NE SOLI :D

Pēdējo reizi laboja AS - 02. Maijs 2010, 20:43, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Maijs 2010, 21:23 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Marts 2010, 20:24
Atbildes: 1293
Atrašanās vietas: Kurzeme. Rīga. Jelgava.
Mašīna: Mercedes-Benz C200 CDI
:O:doh:
Ja nopietni, ir pat tādi akadēmiski pētījumi par neveiksmēm, nelaimēm, katastrofām.
Neviens to nevar kārtīgi paskaidrot, bet patiešām esot kaut kāda nelaimīgu apstākļu koncentrēšanās/virknēšanās/notikšana kādam visneizdevīgākajā secībā un intensitātē. Cik atceros, tās sauca par fatalitātes aksiomām (bišķi uz Mērfija pusi, bet ne tik smieklīgi un vienkārši).
Virkne smago katastrofu notiekot tieši tā - pie vainas nav viens vai pat 2 un 3, bet gan n-tie iemesli jeb to fatālās virknes, kas pie tās lielās katastrofas noved.
Bišķi aizdomājos par to, ka esmu taču lasījis kaut kādās vācu monogrāfijās - pat pie vismazākās nelaimes/nevaiksmes vajadzētu labi padomāt, vai un kāda varētu būt turpmāko nelaimju virkne.
Tas par tām "melnajām dienām" varētu arī nebūt bulšits, tikai nedomāju, ka to jau iepriekš var nolasīt kaut kur zvaigznēs.
Kādreiz kas nelaimīgi katastrofāls virknējas un notiek no kāda mums nezināma avota kopā ar laiku un notikumiem...

Pēdējo reizi laboja Versipellis - 02. Maijs 2010, 21:24, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Maijs 2010, 23:37 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 03. Marts 2010, 11:54
Atbildes: 223
.... 7. dienā jāsēž baznīcā nevis pa Rumbulu jāvizinās:znaika:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Maijs 2010, 10:01 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
AS, Tev nu gan paveicās!!! :super: :) Es arī, vienreiz, gāju uz bankomātu pēc naudas, tikai tas strādāja. Vienīgais, džeks, kurš stāvēja pie bankomāta pirms manis, sāka man braukt augumā, ka es skatos ekrānā. :haha:
Bet vakar arī man paveicās. Par ātrumu un sarkano gribēja piešūt 200Ls un 6 punktus. Bet man tie 6 punkti nozīmē - tiesības nost. :doh: Labi, ka bija saprotoši policisti.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Maijs 2010, 16:09 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

ja gribi kādam ieriebt, nopērc viņam Viasat abonementu uz 2 gadi....:lol:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Maijs 2010, 16:10 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

deja- tā ir horizontālo vēlmju vertikāla izpausme :rox:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3905 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012