Tā jau viņš ir, ka cilvēki i ļoti dažādi. Kad braucu ar sievu cauri Polijai, viņa man uzreiz pateica, ja uz ceļa kāds prasa palīdzību vai kaut kā tā, ja situācija nav nopietna, tad nestājamies. Un ziniet, man viņai nebija nekas iebilstams.
.gif)
It īpaši atrodoties svešā valstī, tu nepaz;isti ne cilvēkus ne ko citu. Bail vienkārši no tā, ka apstāsies aiz laba prāta palīdzēt, bet Tev pašam iedos pa galvu, atņems mašīnu un tamlīdzīgi, nedod Dievs protams.
Attiecībā uz palīdzēšanu citiem, protams piekrītu, ka ir jāpalīdz. Vienteiz braucot diezgan neapdzīvotā vietā, skatos kāds onkulīts ar tanti stopē. Apstājos, šie saka, ka mežā stāv mašīna noslāpusi, akumulators nosēdies, vai nevarot palīdzēt. es tā ar piesardzību apskatījos apkārt, atstāju mašīnu uz ceļa aizslēdzu un saku, ejam apskatīsiemies sākumā. Negribējās vienkārši uzreiz braukt no ceļa kaut kādā meža ceļiņā. Aizejam, skatos jā, stāv mašīna, saku džekam, pamēģini, varbūt pielec.
.gif)
Šis pamēģināja ar, akumulators knapi iegrieza, bet par pārsteigumu džekam mašīna pieleca. Šie protams priecīgi, domājuši, ka mašīnu būs jāvelk. Situācija jau bija tāda, ka cilvēki vienkārši aizbrauca ogās vai sēnēs, neizslēdza gaisamas vai kā tur savādāk un akumulators nosēdās. Bet citādi, citreiz labāk divreiz padomāt pirms iet kaut kur tālāk prom, lai palīdzētu.
.gif)
Njaa, ja redzi, ka dzēki stumj kiosku, drīzāk izsauksi policiju, nekā apstāsies, lai uzprasītu vai vajag palīdzēt!

Tas protams humors.