Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: vieta kur lamāties!
AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūlijs 2010, 00:23 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Marts 2010, 20:24
Atbildes: 1293
Atrašanās vietas: Kurzeme. Rīga. Jelgava.
Mašīna: Mercedes-Benz C200 CDI
Pirms apmēram 2,5 gadiem, kādā aukstā, sniegotā ziemas rītā viena dāma palūdza, vai nevaru viņas auto no parkošanās vietas izvilkt uz pagalma celiņa (Pļavniekos), lai varētu "piepīpēt".
Velkot viņa sagrieza stūri par daudz, bija arī diezgan slidens, rezultātā viņa atlauza spoguli pret blakus esošā smagā riteni.
Es burtiski apstulbu, kad viņa pēc paīsas telefona sarunas (ar vīru?) man mēģināja pieprasīt 30 Ls, pretējā gadījumā draudot ar policiju un pēc tam ar kaut kādu apsardzes firmu, kura mani piekaušot un tāpat nodošot policijai :doh:
Biju tā apjucis no šīs negaidītās bezkaunības/mūdzības, ka beigās viņai kaut kādus 10 Ls samaksāju un pēc tam ilgu laiku nevarēju nomierināties par savu stulbumu/gļēvumu/apjukumu, tik pretīga sajūta bija.
Pēc tam kādu laiku nepalīdzēju nevienam, bet vēlāk sapratu, ka atsevišķas bēdīgas pieredzes dēļ ar dažiem kropļiem tomēr nedrīkstētu veidot savu attieksmi pret visiem.
Tāpēc cenšos palīdzēt ikvienam neatkarīgi no rases, dzimuma, reliģiskās, sociālās piederības... tas ir prieks un tas nozīmē būt dzīvam cilvēkam.
Jā, citiem darītais labais nāk atpakaļ.

Pēdējo reizi laboja Versipellis - 30. Jūlijs 2010, 00:59, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūlijs 2010, 08:03 
Lietotāja avatārs
Neapskaužams atgadījums :O
Nevar jau zināt kā būtu, ja būtu. Cilvēki ir gana stulbi un atriebīgi. Ņemtu un pasauktu arī primātus no apsardzes firmas. Mazākais ko izdarītu - izblieztu stiklu, tādēļ nevaino sevi pārāk par tiem 10 latiem.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūlijs 2010, 08:18 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2010, 16:54
Atbildes: 1912
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: W126 SEL & Mazo Zaļo
:O kur tādi rodas :doh: tu cilvēkam palīdzi, bet viņš tev pied... dvēseli :togo:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūlijs 2010, 09:19 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: W124
Tā jau viņš ir, ka cilvēki i ļoti dažādi. Kad braucu ar sievu cauri Polijai, viņa man uzreiz pateica, ja uz ceļa kāds prasa palīdzību vai kaut kā tā, ja situācija nav nopietna, tad nestājamies. Un ziniet, man viņai nebija nekas iebilstams. :) It īpaši atrodoties svešā valstī, tu nepaz;isti ne cilvēkus ne ko citu. Bail vienkārši no tā, ka apstāsies aiz laba prāta palīdzēt, bet Tev pašam iedos pa galvu, atņems mašīnu un tamlīdzīgi, nedod Dievs protams.
Attiecībā uz palīdzēšanu citiem, protams piekrītu, ka ir jāpalīdz. Vienteiz braucot diezgan neapdzīvotā vietā, skatos kāds onkulīts ar tanti stopē. Apstājos, šie saka, ka mežā stāv mašīna noslāpusi, akumulators nosēdies, vai nevarot palīdzēt. es tā ar piesardzību apskatījos apkārt, atstāju mašīnu uz ceļa aizslēdzu un saku, ejam apskatīsiemies sākumā. Negribējās vienkārši uzreiz braukt no ceļa kaut kādā meža ceļiņā. Aizejam, skatos jā, stāv mašīna, saku džekam, pamēģini, varbūt pielec. :) Šis pamēģināja ar, akumulators knapi iegrieza, bet par pārsteigumu džekam mašīna pieleca. Šie protams priecīgi, domājuši, ka mašīnu būs jāvelk. Situācija jau bija tāda, ka cilvēki vienkārši aizbrauca ogās vai sēnēs, neizslēdza gaisamas vai kā tur savādāk un akumulators nosēdās. Bet citādi, citreiz labāk divreiz padomāt pirms iet kaut kur tālāk prom, lai palīdzētu. :)
Njaa, ja redzi, ka dzēki stumj kiosku, drīzāk izsauksi policiju, nekā apstāsies, lai uzprasītu vai vajag palīdzēt! :D Tas protams humors. :super:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūlijs 2010, 10:01 
Lietotāja avatārs
Bļoda!
Šodien atkal biju savirzi pieregulēt pie tā paša meistara. Pirmīt uztaisija labi, bet nedaudz stūre šķība.
Izrādās, ka priekšējās riepas šķības. Nu kā man tas ir apnicis!
Mans ieteikums jums, dārgie biedri - nepērciet lietotas riepas, ja gribat, lai mašīna brauktu ideāli!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūlijs 2010, 11:25 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Oktobris 2007, 18:08
Atbildes: 1252
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Audīsimts
RG - es gan varu teikt tieši pretējo - pērciet lietotas riepas! :) Par 4 Dunlopiem Golfam un citiem 4 dunlopiem ziemai W124-tajam esmu apmierinats kā tanks! Bet, nu jā, visādi var notiek. Katrā ziņā lietotas pazīstamu firmu riepas būs labākas par jaunām Maximā..

Versipelli, jā, šita gadās, ka beigās bez maz vai lūdz kompi pārinstalēt. Vienreiz ar audīsimts ravēju no savas sētas ārā 7to BMW. Tad kad ta sbaigais sniegs bija. Rāvu, rāvu, rāvu, a šis man pļukš, bamperī, nekas jau nebija :) Džeks pats piedāvāja piecīti par vilkšanu, es neņēmu, sacīdams, ka kādreiz gan jau mani kāds pavilks :)

Ir nācies pēc ierakstu sesijas latviešu biedrības namā no rīta -25 grādos stopēt. Viens apstājās. Paldies viņam, ilgi vilka, līdz pat mākslas akadēmijai, bet ievilka :)

Ir pavecāki indivīdi (laukos ziemā gadījās), kas ar 626 mazdu automātu cenšas iebraukt tur, kur es ar savu salīdzinoši augsto audīsimts ar baloniem nemaz neriskēju. Nu jā, rauj šos ārā aiz dibena, bet tante ieliek D un gaida brīnumus :D Vismaz ceļu mums pastāstīja, kad izvilkām :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūlijs 2010, 12:01 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
30 July 2010 11:01:58 RG rakstīja:
Bļoda!
Šodien atkal biju savirzi pieregulēt pie tā paša meistara. Pirmīt uztaisija labi, bet nedaudz stūre šķība.
Izrādās, ka priekšējās riepas šķības. Nu kā man tas ir apnicis!
Mans ieteikums jums, dārgie biedri - nepērciet lietotas riepas, ja gribat, lai mašīna brauktu ideāli!
Es jau kādu laiku saku — modernie, jaudīgie auto, kam šāda izmēra riepas, parasti tās nokauj sezonas vai divu laikā pat ar pieticīgiem nobraukumiem. Attiecīgi pērkot lietotas, tās visticamāk ir no sistiem auto, kam var būt arī riepas bojātas vai kā citādi defektīvas. Paskatieties tajā pašā eBay — tur gandrīz nav normālu riepu šādos izmēros, ja vēl vajag zemāku profilu. Tagad pats uzliku no izjauktā C36 AMG riepas, nemaz nebija avarējis, bet viena tik un tā vibrē. Tādas uzsist vispār nav problēmu, es C36 esmu "piebeidzis" jau laikam kādas 6 riepas, bet ar citu mašīnu nevienu. Tāpēc tagad vienkārši esmu izvēlējies vienu riepu ražotāju, vienu riepu modeli un attiecīgi vienmēr varu piepirkt riepas pēc vajadzības — vienu vai pāri sabojāto / nobraukto vietā. Tikai jāņem tāds modelis, ko tūlīt nepārstās ražot...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūlijs 2010, 12:05 
Lietotāja avatārs
Var būt ir ko ieteikt? Riepas, tirgotajs un cena? :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūlijs 2010, 12:21 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
30 July 2010 13:05:10 RG rakstīja:
Var būt ir ko ieteikt? Riepas, tirgotajs un cena? :)
Man galvenā aktualitāte ir bijusi Ziemas riepas, kur zaudējumi ir bijuši regulāri. Tā kā auto pārsvarā ir Eiropā un arī ziemā tiek braukts ar 200+ km/h, tad pirku centrāleiropas Vredstein kādu tur modeli. Ar to esmu ļoti apmierināts, bet LV ziemās un sniegos, netīrajos ceļos bija grūtāk. Latvijai laikam ņemtu Vredstein, kas domāts šim pasaules galam. Vasarai Good Year Eagle F1 — vecāks modelis, tāpēc cena laba, bet subjektīvi arī protektors pašam patīk. Šobrīd nobraucu vecos krājumus, attiecīgi vasarai mazāk komentāru.

Bet kopumā man ir radies viens secinājums — riepu ražotāja vārdam šajos gadījumos ir milzīga nozīme! Ražotāja ar vārdu riepu ar pumpu vai kādu citu defektu var lietot, ar tādu var nobraukt pārsimt km un tad nomainīt. "Bezvārda" riepa uzsprāga pēc 20 km — jau minēju, ka pieredze ar riepu iznīcināšanu man šobrīd liela. Un tās, kam ražotājs ar vārdu, arī nobrauktas visādā ziņā ir sakarīgākas un prognozējamākas, kaut vai nesprēgā un praktiski jūti, ka saķere vēl ir. Bezvārda protektors vēl vizuāli ir, TA var iziet, bet nobremzēt vairs nevar, jā, pēc brīža riepa arī uzsprāga, bija kādi pārsimt km pēc apskates.

Pērkot jaunas ir dažādi plusi, piemēram, pirkt ar MO marķējumu, kas nozīmē riepas modificētas tieši Mercedes-Benz automašīnām, kā saprotu, visas iekšas, kordi salikti atbilstoši MB izsvarojumam. Tāpat iespējams nopirkt speciāli pakaļpiedziņai "uztītus" kordus. Vismaz ātri braucot atšķirība ir jūtama. Kad rudenī pirku Nokian ziemas riepas šejienes lietošanai W210, tad tieši pasūtīju modeli Mercedes+pakaļpiedziņai, tikai vienu reizi auto bija jārok laukā no ceļa nomales, bet tur gan sniega šķūrētājs bija valni uzšķūrējis. Neatceros, ka citu reizi būtu bijusi nopietna cīņa ar sniegu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūlijs 2010, 12:24 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

P.S. Riepas gan pērku Vācijā, pat ne Reifendirekt. Ir vēl par kādiem 30% lētāki piedāvājumi, galvenais uztrāpīt uz akciju. Kad rudenī pasūtīju, tad 245/45 R17 Nokian maksāja kaut kādu smieklīgi zemu cenu, toreiz piedāvāju arī citiem atvest. Tās bija no kādas noliktavas tīrīšanas, jo aizstāvējušās. Bija mazliet grūtāk uzmontēt, jo ar laiku bija pašķiebušās, bet kā jau riepām ar vārdu, viss OK, pēc montāžas ir taisnas un lietojamas, nekādu sūdzību.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 8 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012