Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 299, 300, 301, 302, 303, 304, 305 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: vieta kur lamāties!
AtbildeAtbilde saņemta: 11. Maijs 2010, 09:10 
Lietotāja avatārs
Točna. Derētu viņus visus uz Sibīriju aizsūtīt un ļaut cilvekiem te dzīvot mierā :gay:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Maijs 2010, 09:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Visu kas ripo
Par to piederību un braukšanu nemaz tik jautri nav. Tas tiešām ir diezgan sāpīgs moments viņiem daudziem, jo nav jau reālas iespējas nekur aizbraukt. Mūsu krievi sen vairs nav Krievijas krievi. Nesen man stāstīja viena, kura `nākusi` no Volgogradas. Šo tur neviens vairs par savējo neuzskata, gandrīz vienā līmenī ar čečeniem noliek. Pati arī nejūt nekādu saikni ar to ģerevņu. Tā nu mokās - tur viņa pati jūtās vairāk latviete, eiropiete, a šeit krievene.
Domāju diezgan neapskaužama situācija.
Ja nebūtu to absurdo ambīciju un ģenētiskā `lielvalsts` uzvedība, tad šeit sen jau visi sadzīvotu ļoti labi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Maijs 2010, 09:17 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
+ vēl lielā pobēda!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Maijs 2010, 09:17 
Lietotāja avatārs
Nu bet pled! Es pret krieviem esmu vienmēr izturējies kā pret draugiem. Visis mani draugi un paziņas normāli sadzīvo ar krieviem un man pat rados ir krievi. Nekad nav cilāta nacionālā tēma sadzīvē.
Bet nu bļoda! Uznāk viņiem melnie posmi, kad cūkas latviesi sak godāt savu vēsturi un nosodīt PSRS.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Maijs 2010, 09:20 
Lietotāja avatārs
No Powera :D
Attēls

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Maijs 2010, 09:24 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Aprīlis 2010, 06:42
Atbildes: 1614
Atrašanās vietas: Jūrmala,Sloka
Mašīna: w 203

Citēt:
11 May 2010 10:17:20 RG rakstīja:
Nu bet pled! Es pret krieviem esmu vienmēr izturējies kā pret draugiem. Visis mani draugi un paziņas normāli sadzīvo ar krieviem un man pat rados ir krievi. Nekad nav cilāta nacionālā tēma sadzīvē.
Bet nu bļoda! Uznāk viņiem melnie posmi, kad cūkas latviesi sak godāt savu vēsturi un nosodīt PSRS.

+1

Tā taču maskavas propognda-visu laiku uzturēt kaujas stāvokli PRET ""apspiedējiem"" ārpus Krievijas.Kā cilveki pa vienam-parunājies,viss ok.Kā barā,un ar maskavas idejām-tā cauri...Varētu taču tautas nečakarēt viena otru,un dzīvot saticībā...bet lielajai politikai un VARAI tas tak nav izdevīgi-nevarēs vairs manipulēt ar cilvēkiem...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Maijs 2010, 09:39 
Lietotāja avatārs
Vot točna. Barā viņi uzvedās neciešami. Bet sadzīvē normāli cilvēki. Nu kādēļ tā?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Maijs 2010, 10:06 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Aprīlis 2010, 06:42
Atbildes: 1614
Atrašanās vietas: Jūrmala,Sloka
Mašīna: w 203

tas jau te bij aprunāts - krievijā neņem pretim,te ar ne...par to šie dusmīgi uz latviešiem,bet kamēr dusmīgi,latvieši nepieņem...apburtais loks!

Droši vien grūti bez savas dzimtenes tādā statusā dzīvot-ņe riba,ņe mjaso-,un kaut kad tās sakrātās dusmas jāizlaiž.

Jo manuprāt,ja Latviju TIEŠĀM pieņem par savu tagadējo dzimteni,tad taču neuzstāsies tai pretim,bet ieklausīsies,par ko ĪSTI ir runa.

Un šos svētkus var taču braukt un pilnu krūti,legāli svinēt Krievijā-vismaz būtu iemesls apciemot etnisko dzimteni reizi gadā!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Maijs 2010, 10:06 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Oktobris 2007, 18:08
Atbildes: 1252
Mašīna: Audīsimts
Kā nesen pa LR-1 Eduarda Liniņa vadītajā raidījumā teica tā viesis, ir ļoti dažādas izpratnes par vēsturi.

Iesaku paausīties kādā brīvākā laika sprīdī.

P.S. 9. maijā braucu garām tai vietai. Asinis vārījās. Pēcāk aizbraucu ciemos pie viena čoma, kuram pašam vecāki dārziņā ar Georga lentītēm ģitārām un kaķušām svinējās. Mūs ar desām cienāja. Nu cilvēki kā cilvēki - laipni. Es tik baidījos, ko es atbildēšu, ja mani sāks apsveikt manas valsts okupācijas svētkos. Pateicoties raidījumam, kuru pa ceļam klausījos - nomierinājos. :)

Tā jau ir, ka agresija un dusmas ne pie kā laba nenovedīs.

Pēdējo reizi laboja Jazznfunk - 11. Maijs 2010, 10:11, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Maijs 2010, 10:33 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 16:27
Atbildes: 5310
Mašīna: Mercedes-Benz
Citēt:
11 May 2010 10:24:21 Ugis rakstīja:
Tā taču maskavas propognda-visu laiku uzturēt kaujas stāvokli PRET ""apspiedējiem"" ārpus Krievijas.
...bet lielajai politikai un VARAI tas tak nav izdevīgi-nevarēs vairs manipulēt ar cilvēkiem...

Newsweek: Krievija gatavojas «Baltijas valstu ekonomikas iekarošanai»

Pēdējo reizi laboja mipe - 11. Maijs 2010, 11:25, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 299, 300, 301, 302, 303, 304, 305 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 4 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012