Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: vieta kur lamāties!
AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2008, 21:34 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Februāris 2008, 20:17
Atbildes: 266
diskutējams jautājums,a ko Gruzija dara ar Osetiju? nu jau vairāku gadu garumā

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2008, 21:47 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Visu kas ripo
Citēt:
[user]387025|Viks|[/user]:iagree:

Kā jau es teicu pašā sākumā, ka šis karš ir sācies tikai un vienīgi dēļ dabas resursiem. Visi man eica, ka nē, ka krievijai vajag ietekmes zonu un tā tālāk. Vakardien pat analītiķi un gudri cilvēki apstiprināja manis teikto!!!

Un vel joprojām nepiekrīt ne par procentu! :) Kādus resursus viņi nabaga Osetijā grib dabūt apmaiņā pret kara izraisīto ažiotāžu visā pasaulē, un neparedzamajām sekām?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2008, 21:50 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Mašīna: Visu kas ripo
Citēt:
[user]348501|eede|[/user]gandrīz VISI karie sākas dēļ resursiem, paltības u.t.t. tikai nedaudzi, lai parādītu varenību.

šitais posts ir vislabākais :lol: it īpaši tas `gandrīz`, ir ļoti izmeļošs :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2008, 21:53 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]409125|ivciks|[/user]diskutējams jautājums,a ko Gruzija dara ar Osetiju? nu jau vairāku gadu garumā

Diskutē. Pirms karadarbības sākšanās kā reizi vienojās par plašām autonomijas iespējām, lai osetieši paši izdomā, ko un kā vēlas. Laikam Krievijas ziņas klausies, iesaku rietumus, tur par to runā nepārtraukti, daudz interviju ar dažādiem politiķiem un augstām amatpersonām no visām iesaistītajām pusēm. Kā reizi šobrīd Gruzija Osetijai neko sliktu nedarīja.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2008, 22:12 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Jūlijs 2008, 07:45
Atbildes: 192
Atrašanās vietas: pasaules pilsonis
Mašīna: visu kam ir motors
Ko var cepties? Karš tas ir tāds pats bizness kā visi pārējie, tikai stipri asiņains. Pašam ir iznācis piedalīties. Nevar ticēt ne vienas puses rakstītajam. Katram vienmēr sava taisnība.
Paskatieties ko paši krievi raksta par šo kariņu..
http://www.ej.ru/?a=note&id=8288

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2008, 22:12 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

o.k,bet savā starpā šie jau vārās sen,osetīņi grib neatkarību,gruzīņi tam nepiekrīt.es par osetiju,ceru,ka tiem neies tā kā mums ar abreni.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2008, 22:17 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]409125|ivciks|[/user]o.k,bet savā starpā šie jau vārās sen,osetīņi grib neatkarību,gruzīņi tam nepiekrīt.es par osetiju,ceru,ka tiem neies tā kā mums ar abreni.

:D :D :D Kopsh kura laika Abrene ir velejusies neatkaribu? Shis drizak salidzinams ar Kosavu un Checheniju... es neesmu ne gruzinu, ne osetinieshu, ne krievu puse... es esmu pret karu kursh iznicina civiliedzivotajus!!! Un taisniba bus tai pusei kura uzvares... tapat ka pec jebkura kara... uzvaretajus nesoda! (C Krievijas knaziene Katrina Lielaa!)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2008, 22:18 
Lietotāja avatārs
po, kurš no kura atdalās un kam pievienojas.
ja noslepkavo kau tvienu nevainīgu civiliedzīvotāju, tad tas karš ir noziedzīgs no jebkura skatupunkta.
Un nav svarīgi iemesls vai galarezultāts. :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2008, 22:26 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]504065|MB-811|[/user]
Citēt:
[user]409125|ivciks|[/user]o.k,bet savā starpā šie jau vārās sen,osetīņi grib neatkarību,gruzīņi tam nepiekrīt.es par osetiju,ceru,ka tiem neies tā kā mums ar abreni.

:D :D :D Kopsh kura laika Abrene ir velejusies neatkaribu? Shis drizak salidzinams ar Kosavu un Checheniju... es neesmu ne gruzinu, ne osetinieshu, ne krievu puse... es esmu pret karu kursh iznicina civiliedzivotajus!!! Un taisniba bus tai pusei kura uzvares... tapat ka pec jebkura kara... uzvaretajus nesoda! (C Krievijas knaziene Katrina Lielaa!)
es varbūt nepareizi izteicos,bet ceru,ka osetijas likteni[kam tā piederēs]neparakstīs varas gaiteņos

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2008, 22:40 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 16:27
Atbildes: 5310
Mašīna: Mercedes-Benz
Citēt:
[user]518550|Genie|[/user]Ko var cepties? Karš tas ir tāds pats bizness kā visi pārējie, tikai stipri asiņains. Pašam ir iznācis piedalīties. Nevar ticēt ne vienas puses rakstītajam. Katram vienmēr sava taisnība.
Paskatieties ko paši krievi raksta par šo kariņu..
http://www.ej.ru/?a=note&id=8288

interesants viedoklis
[..] Еще раз: президент Саакашвили обанкротил для России совместное предприятие лубянских чекистов и осетинских бандитов. Никаких интересов России в этом предприятии не было. Интересы этого предприятия имели к интересам России не большее отношение, чем интересы раковой опухоли — к интересам организма. Мы можем лишь поблагодарить президента Саакашвили за сеанс химиотерапии.
Очевидно, что в сложившейся ситуации самый главный вопрос следующий: что будет делать Россия. У России есть два варианта. Один — это ввязаться в войну, тем самым делая ровно то, чего добивались последние несколько месяцев российские силовики. Совершенно при этом неважно, кто эту войну выиграет и какие при этом будут жертвы. Сам факт такой войны означает, что контроль над Россией сохранят силовики. Спецслужбы и Путин. Силовикам даже выгоден позор России: в таком случае крику, истерики и денег будет больше.
Второй вариант — это шанс для президента Медведева и для России. Невмешательство России в войну — это поражение силовиков. А возможно, и банкротство головного офиса на Лубянке — ведь южноосетинское предприятие было лишь филиалом.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 3 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012