|
Šī ir īstā vieta, kur izteikt viedokli par mūsu motociklistiem. Sorry, bet es tos sāku ieskaitīt idiotu kategorijā, kam vienkārši ir jāsagaida sava dabīgā atlase un jānodod visi liekie orgāni kā donoriem. Un tā es laikam skatīšos uz ikvienu, tiešām ikvienu, ko braucot automašīnā ieraudzīšu uz motocikla (kaut diemžēl tur var būt arī mana māsa).
Šodien mans mērs ir pilns. Pa LV motociklisti pārvietojas ātrāk, kā motociklisti pa Vācijas autobāņiem. Nenormāli, bet fakts. Tur to ātrums parasti ir 150+/-20 km/h pa autobāni. Izbraukājot (un tiešām ātri) ar C36 AMG Eiropu visā laikā mani apdzina laikam 4 motociklisti, pārējos es apdzinu. LV pat pamēģinot tiem sekot ar 150 km/h, motociklisti joprojām attālinās. Mūsu ceļu kvalitāte ir nesalīdzināma, par segumu un atļauto ātrumu nerunājot. Šodien gribas teikt, ka gaidu, kad tie visi idioti apsitīsies (cerams, nevienu neparaus līdzi!) un pārējie iemācīsies braukt. Jo šodien uz Ventspils šosejas kādi padsmit motociklisti (t.i. 90 % sastapto) rupji pārkāpa jebko, ko vien var pārkāpt, būtiski traucēja ļoti daudziem autovadītājiem un sagādāja asas izjūtas pasažieriem. Un šādā, saulainā dienā to bija daudz. Šodien atkal gribējās nopirkt kādu šrotauto, lai nebūtu žēl negriezt ceļu idiotiem un paātrināt dabīgo atlasi. Skarbi, bet tās ir manas šodienas izjūtas. Man ir vienalga, cik ātri kurš pārvietojas, kamēr tas neskar un neietekmē nevienu citu. Tiklīdz ietekmē -- galvu nost!
|