Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]šorīt ap 06:30 meitene ar nolaistu Lancia, kuram uz numura palikņa rakstīts "Drag Race", gandrīz nonesa manam mersim priekšu.
Laikam tās Lancias ir tik lielas, ka pārkārtojoties joslā, aizmuguri nevar saskatīt spoguļos. :x
Cepiens par to, ka uz tukša ceļa ir jālien no blakusjoslas man priekšā, da vēl labā ātrumā ar dažiem centimetriem starp abu mašīnu bamperiem.
Būtu stulbi uz praktiski tukša ceļa uztaisīt avāriju, vēl saprastu, ja satiksme lopā intensīva, bet ceļš ir pilnīgi tukš. Brauc kaut pa pretējo.
Nemaz nebrīnītos, ja norautu man bemperu un nemaz nemanīdama aizbrauktu tālāk. Zb tās aklās vistas.
Man ar šodien no rīta braucot uz TA blondīne ar tik pat blondā krāsā krāsotu žiguli uz tukša salu tilta nemanīja un kad uztaur;ēju tad no pārbīļa gandrīz pretējā joslā cauri barjerai ielidoja 8D ... braucot garām visas trīs mašīnā esošās blondās būtnes uz mani noskatījas ar tādu skatu ka domātu "kā uzdrīksties taurēt un nelaist mūs joslā".
Bet nu ok nemanīt kas brauc blakus joslā biku aiz tevis ir cilvēcīgi, bet cik blondam jābūt lai nepamanītu zīmi iebraukt aizliegts un braukt pretējā virzienā pa vienvirziena ielu un tad vēl puktoties ka nelaižu garām un mēģināt apgriezties vietā kur ir tik viena josla knapi autobusa platumā 8D