Pasakiet vai man bija taisnība
lieta sekojoša- uz vienvirziena ielas, kreisajā pusē, noparkoju savu mersi. Pēcāk, tieši blakus, tā,ka nevar durvis atvērt, uz ietves tiek noparkots busiņš.
Rezultātā es netieku iekšā pa šofera durvīm. Var kāpt pa pasažiera durvīm, bet kaut kā sāka kremt, ka netieku savā mašīnā kā cilvēks, kaut gan noparkoju tādā vietā, kur nevienam nekad mūžā nevarētu traucēt.
sameklēju rokā busiņā šoferi. Vārds pa vārdam. Noskaidroju, ka šim viss pie kājas. viņš maksā policijai sodus par stāvēšanu uz ietves un viņām viss pārējais neinteresē. Uz jautājumu, vai tas ir normāli tā nolikt mašīnu,ka citi netiek iekšā, atbilde bija- var arī kāpt pa pasažiera durvīm.
Noskaidroju vēl pāris lietas un tapa skiadrs, ka cilvēkam ir iestājusies lielummānija, bet bez pamata. sapratu,ka viņš ir būvuzraugs un lako grīdas

Protams, ne pats.
busu viņš pēc ilgas runāšanas nodzina nost. Bet man vēlāk radās viens jautājums- ja manas mašīnas vietā stāvētu jauns 7er BMW, S klase, Bentley, RR vai Maymach, viņš arī rekomendētu kāpt pa pasažieru durvīm?