Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: vieta kur lamāties!
AtbildeAtbilde saņemta: 28. Novembris 2007, 09:24 
Lietotāja avatārs
Tauta-esiet uzmanīgi pie ``Betas" kura ir iepretīm Gaiļezera slimnīcai...tur stāavlaukumā augstas apmales,kā rezultātā vakar sačakarēju bamperi :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Novembris 2007, 09:30 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

lūk tas ir tiešām briesmas...daudz kur tā ir....

nav kkur kādu normatīvu, standartu, cik ausgtām jābūt tām apmalēm?

varbūt var kko no veikala piedzīt ?

P. S. Betā vienreiz iepirkos, vairāk gan nav vēlēšanās

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Novembris 2007, 09:30 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]158906|TAMA|[/user]Tauta-esiet uzmanīgi pie ``Betas" kura ir iepretīm Gaiļezera slimnīcai...tur stāavlaukumā augstas apmales,kā rezultātā vakar sačakarēju bamperi :(

Zinu to vietu... Mani jau brīdināja cilvēks, kurš brauc ar VW Bora, kura ļoti cieš no šādām apmalēm...
Starp citu W124 tajā vietā iet virsū un nost normāli. Ar W210 to labāk nemēģināt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Novembris 2007, 09:37 
Lietotāja avatārs
Es 2x uz grābekļa nekāpju :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Novembris 2007, 10:14 
Lietotāja avatārs
Nu cik var? :cry: :arge:
http://www.delfi.lv/news/national/polit ... d=19628730

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Decembris 2007, 19:08 
Lietotāja avatārs
Viss, taksistiem un maršrutniekiem tiek pieteikts karš.
Es saprotu,ka viņiem dzelzs nervi un var kāpt citiem uz galvas un domāt,ka tas ir ok, bet man pietiek.ne grama neļaušu vairs ālēties manā klātbūtnē.lien,spraucās, stumj no ceļa.
Bišku sanāca tiko uz eksporta ielas parunāt. žēl,ka abām joslām bija jāpastāv. Šaubos vai guva mācību.nāksies savādāk runāt.pa labam negrib.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Decembris 2007, 20:40 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
U Menja na nih tože alerģi4eskaja reakcija.Razgovorov nepanimajut,bespolezno.Sledujuwij raz zvani ,podjedu,poka Ti ego budew bitj Ja proveru skoka deneg u keksa v koweļķe :evil:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Decembris 2007, 21:29 
Lietotāja avatārs
aga.sarunāts :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Decembris 2007, 17:05 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

Citēt:
[user]14923|mb300sl|[/user]Pizd. galigakais

Vardu sakot, vakar vajadzejka man apdroshinat savu auto, tad kas grasijos to dariit ERGO man pateica pa pusgadu 78Ls pa gadu 120LS, ok es braucu talaak, tagad ieeju STAOIL prasu shiem, shie man saka pusgads 120Ls gada 200Ls oo es jau palieku "smaidigs"

Jautajums kapeec taa ??? tape ka redz man Janvarii bija avarija, kur bija visia nieciga, jo cietushajam bija tik lampa izsista a man viss purns nonest, bet protokola rakstits ka abi esam lidzvainigi :! JO vinjs parvietojas pa nakti bez gaismaam ZIEMAA :!

Tapeec man esot tada nejegaa liela summa.

Bet es nesaprotu vai tas ir normali 5reizes palielinat samaksu, bljin nu es tak nebraucu ar VILCIENU, man tak vieglais auto, :!

A nu jaa delj taas mazas avarijas kura bijaa mees abi lidzvainigi, es esmu ielikt 4 grupaa, pie vissbistamakajiem shoferiem, potencialais noziedzinieks, :!

Piebildishu to, ka shogas neesmu sanjemis nevienu soda kviiti, precizak sakot neesmu sodits pa auto :! :! :!

Bet pieprasa man 200Ls gadaa, un 4riska grupa :!

(tas bija letakajas kompanijas, nerunajot pa to kada cena butu BALTA apdroshinashanaa) :!

:cry: :cry: :cry:
Ko darit, nevaru tak maksat tadu naudu, tas tak nav normaali

Es apdrošinu auskā pi viena tantuka TP lielveikalā, kura ar tabulas palīdzību bez bonusmalus un citiem sūdiem pa gadu atsakitija 36Ls :) A pie CSDD, balva/balta/bta (nezinu) noskaitija 110Ls pa gadu!!!!

lieki teikt, kur apdrošīnāju :P

ja laukos radi, tad ir vērts uzzināt, vai tur nav vietējie dīlēri, kuri PC savu mūžu nav redzējuši....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Decembris 2007, 17:44 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

Citēt:
[user]2|SZ|[/user]nu i brauceji ...bl&(&(*^&%^%$^
:arge: :pillepalle: :arge:

piebraucu Spieces stavvieta, apstajos, nolieku auto taisni, ka vajag.... :girl:

Uzreiz blakus piebrauc W124 250 D tads netirs, nekopts, nobruzhats.....no ta izkap pa azimugurejam durvim dama un atverot durvis BAM! man pa saniem....... me meems nedaudz.....pauze, 10 acu mirkshinajumi, pulsa parbaude.... :shocked:

nakamaja sekunde kapju ara, eju pie kompanijas, saku sapiicis, kas ir, durvis nemakam atvert normali??? Un skatos, kur tadu man bus Garastavoklja uzlabotajs-bukte.....

ta auto shoferis TJIPA NEKO NEZINU no sakuma nepieversh man uzmanibu, vainiga dama-pekjshnji atri pazudusi ar visiem galiem, nezinaju, ka Spicee ir kads vakkuuma sucejs, kas iesuc damas.....

pec mana teksta, shoferis (tads mazs, neskuts, nekopts celtnieks pec skata) pagriezhas un sak stastit, ka " Tebe pokazalosj, nichevo nebilo" un ari taisat pazust Spices virziena...

es saaku reali pacelt balsi un uzaicinu (gan vel protams gana pieklajigi) atvert tas durvis velreiz, lai es redzu, kur bija kontakts, jo, paldies Dievam, neredzu pedas uz saniem.....Un man tochna nekas "nepokazalosj"......!!!! Sitiens bija pamatigs.......shis minstinas minstinas, skatas uz manu saanu, un tad tomer atver tas durvis lidz galam, Kontakts iznaca TIESHI uz manu durvju klokja, tur kur hroms pa vidu.....

ar sho ari jautajums bija izsmelts, bet nu nomotiveju vinju vienalga, nafig kaut ko noliegt un manities, ja pats skaidri redzeji...Nu KAA var nejust, ja Tava auto durvis nokontakte ar citu priekshmetu????

P.S. a reali, ja butu tiesham kaut kas redzams, un noticies, un shis tur mengjetos, sauktu mentus un Po par laiku.......IR jaiemacas, ka ari citi stav blakus........un ja notikushi su** tad taisni jastav un jadoma par normalu risinajumu, nevis nest kauta kadu sumasbrodu!!!!!

:banghead:

tapēc es lieku autoi pie kamerām vai nomalē. vai vienkārši šķērsām, vai pa divām stāvietām, jo uzskatu, ka stāvvieta IR pārāk šauras ibio!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 7 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012