Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Mani tomēr interesē tā vadu padarīšana – rēķinās, cik % vadu ir nozagti un tad tik arī liks vietā vēl norēķinot pašrisku? Jo visi vadi nav nozagti. Tie ir bojāti, nevis nozagti. Un tas ir pilnīgi vienalga, kādā veidā bojāti.
Tad jau vēl droši vien būs atrakcijas ar stāstiem par to, ka veca mašīna un tāpēc nevar likt jaunus spoguļus – rēķinās mistisko nolietojumu (spogulis nodilst no skatīšanās, metāla daļas izrūsē, plastmasa izdilusi no mušu triecieniem un tāds sviests). Pēc tam vēl pašrisku. Un rezultātā pateiks, ka pašrisks ir lielāks par spoguļu izmaksām, tātad šiem nekas nav jāmaksā.
Vismaz prims brīža apdrošinātājiem bija aizliegts uzstādīt lietotus spoguļus lai neveicinātu to zagšanu un samazinātu pieprasījumu.
P.S. Es tāds agresīvs, tāpēc ka apdrošinātāji atrodas blakus durvīs un redzu, kā šie nepārtraukti sacenšas klientu tīšanā ap pirkstu un interpretējot visādus līguma punktus katru reizi citādi.
Nu tas pardabisks variant bet tik pat labi var teikt ka es aizmugurejas durvis nevirunu tas nenolietojas, masina ir kopuma masina un tadi ir likumi, cakaret vini amni necakres...