Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: vieta kur lamāties!
AtbildeAtbilde saņemta: 14. Septembris 2007, 09:16 
Lietotāja avatārs
Un vel viens gadijums no peiredzes, kad nozga diskus lai pasteidznatu to tas ari apemrma bija gadu atpakal pec auto zadzibas (tas biaj draugam) tad nu ali tas notiktu atrak Balta mes pasi izzinu aizvedam viniem un tik tiesam nekadu problemu nebija

Visas citas izmaksas man Balta nekad nav uzmetusi apcakarejusi vai ka citadak esmu bijis uzticigs Baltais no pirmas dienas :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Septembris 2007, 09:20 
Lietotāja avatārs
Soreiz pec likuma sis ir zadzibas gadijums, jo tur spoguli nav sasiti un nav neka citadak apsakdeti, redzi aj no amsinas inozog magi izsitot stiklu un visu citu tad tur ir iespejams traktet to ka masians bojajumi, bet kad nozog diskus vai spogulus vi ko citu tad tas ir zadzibas gadijums, netakarigi vai visa masina kopa vai dalas no tas

Man baltai ir pasrisks ir 0 visos gadijumos, iznemot zadzibu un bojaeju, bet ir jau klusas aizdomas ka nakamgad nebus vairak tadas ekstras sakra ar izmaksaam

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Septembris 2007, 09:42 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
??? Stikli arī tiek nozagti līdz ar maģīšiem??? Vai tomēr izsisti???

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Septembris 2007, 09:52 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Nu nē, nē un vēlreiz nē!!! Palasi noteikumus, ja tur tā ir rakstīts, tad es nekad nevienu neapdrošināšu Baltā!!! Tas ir parasts gadījums, kur tev ir pašrisks 0%!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Septembris 2007, 09:55 
Lietotāja avatārs
Ne stikli izsiti un tas jau ir apskadets un iet bez pasriska

Roma: Tas nav Baltai, tas ir visiem apdrosinatajiem, es zvaniju brokerim, svai uzticamibas personai sados jautjumos, un atbilde bija apstiprinosa, uz spoguliem un diskiem nav iespejasm savdaak

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Septembris 2007, 09:55 
Lietotāja avatārs
Tūlīt beigsies tā haļava ar 0% pašrisku. Pašreiz tiek bīdīts projekts, kurā 0 % pašrisks katru gadu KASKO tiks tikai tiem klientiem, kuriem attiecīgi gadā nebūs CNS (viņu vainas dēļ), bet tiem, kuri būs sliktie zēni, tiem katru gadu KASKO pašriska % pieaugs... Akurāt tāpat kā ar OCTAm, brauksi neuzmanīgi maksāsi dārgāk. :D :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Septembris 2007, 09:57 
Lietotāja avatārs
Toties Baltai man atmaksa atsledzneika pakaplojumus, treileri, ka ari visus citus bojajumus ko es iesniedzu vel bez spogulu nozagsanas :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Septembris 2007, 09:59 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Esmu šokā, cik debīla ir Balta!!! 8D Uzzvanīju, tiešām, tas skaitās kā zādzība, un tiek piemērots zādzības risks!!! Bet tāpat, izlasi noteikumus, es viņiem neticu! Citās kompānijās tā nav!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Septembris 2007, 09:59 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Paņem kaut kur spoguļus (salauztus, sasistus), atnes viņiem un pasaki, ka nolauza! :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Septembris 2007, 10:00 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]21237|Alis|[/user]Tūlīt beigsies tā haļava ar 0% pašrisku. Pašreiz tiek bīdīts projekts, kurā 0 % pašrisks katru gadu KASKO tiks tikai tiem klientiem, kuriem attiecīgi gadā nebūs CNS (viņu vainas dēļ), bet tiem, kuri būs sliktie zēni, tiem katru gadu KASKO pašriska % pieaugs... Akurāt tāpat kā ar OCTAm, brauksi neuzmanīgi maksāsi dārgāk. :D :D

Sis variaants jau prasktiski ir , jo vini atkariba no izmaskatam prejima nakama gada nosaka tavu bistamibu attieciba pret viniem, lidz ar to sanak ka 0% pasrisks ja ir bijis vienreiz tad otreiz praktiski nebus, atteicgi tikai pec gada ja brauksi kartgi, bet pa cik man tulin bus aktuals kasko ajutjums man loti intrese vai man balta bus tadi apsi nosacijumi ka sogad (jo visos izmaksas gadijumos nav bijusi amn vaina) esmu aprleicinats ka tomer bus leilaka summa kas man jamakasa, jo ka vini atbildeja jau toreiz uz to ka tika nozgata masina, ka es esmu riskants ipasnieks un nav savarigi vai man nozga vai ka citadak

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 4 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012