Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: vieta kur lamāties!
AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2007, 10:25 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

nū...dā......

S*****

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2007, 10:26 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Janvāris 2007, 18:41
Atbildes: 1158
Atrašanās vietas: Jēkabpils, Rīga
Mašīna: W211 E320CDI

oi blaa kak tje njepovizlo. Izsaku viss dziljaako liidzjuutiibu :cry:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2007, 10:45 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Da ne jemu ewe pavezlo,mne v prošlom gadu kakieto pi#ri razbili pasazirskoe perednee,raskuro4ili vsju paneļ urodi,vita4ili mafon,no4ju lil dozdj, salon ves mokrij v stieklah.Menti priehali ves salon 4ernim paraškom zasrali-otpe4atki iskali :arge:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2007, 10:52 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

un lūk kapēc es lieku tonētos stiklus....varbūt ir nedaudz %, ka urlām nedaudz bail līst iekšē, nezinot, kam tas auto var piederēt....

jo kā zināms, pareizajiem puikām visi ir zināmi ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2007, 10:54 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Aprīlis 2006, 23:07
Atbildes: 526
Atrašanās vietas: somewhere in EU
pojedu po shrotam, fortochjku iskatj!! :evil:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2007, 19:19 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 03. Oktobris 2006, 21:44
Atbildes: 1306
Mašīna: Dazādas

Tā esmu dusmīgs un :x :x :x :x :x

Nu tad tā paņēmu no bračiņa opel vectra 1998.gada nav ne veca jauna ar vairs ne! Nu tad braucu no centra pāri saliniekam un tur kur brauc lejā uz mūksalas apļa visi parasti cenšas ielīst bet es parasti nelaižu jo ar ko viņi labāki par pārējiem kas stāv rindā, un tad tāds viens līdējs mēģina līst bet es jamo nelaižu bet šis tik lien neskatoties ka taurēju kā negudrs. Un tad tālāk jau uz riņķa esmu veiksmīgi ticis, kad pirms nobraukšanas uz bauskas šosejas viens sklases mb mani vienkārši nospiež no ceļa, pilnīgā pokujā!
Pagājušā nedēļā turpat uz salu tilta viens svimpis laida šitā visus pēc kārtas, kad man tas apnika vienreiz jamam uztaurēju jo cik var, bet šis tik turpina visus laist nu tad otreiz nīgrāk uztaurēju šis noliek pa mēmajiem, paspēju sabrmzēties, un redzu ka šis kāpj ārā, nu man divreiz nav jāsaka es ar ārā bet izkāpjot ieraugu tādu mazu smalku 1/2 no SZ vīriņu kas sāk lekties, bet kas redzējuši mani laikam neesmu no tiem mazākajiem. Ieraugot mani mazais čalītis tā ap 25 gadiem, tākā mazliet saraustījās, palamājāmies, un iekāpām atpakaļ katrs savā auto!

Verdikts: Jāpērk lielā g-klase vai vecs ford sierra lai neviens neiedomātos līst priekšā! :banghead: :banghead::banghead::banghead:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2007, 20:26 
Lietotāja avatārs
Man personīgi ļoti riebjas ja lien priekšā,pats arī ļoti cenšos to nedarīt.....vienreiz dikti patika viens moments.
Plkst. ap 18.00,Krasta iela Ķengaraga virzienā,priekšā brauc trīs fūres katra savā joslā(laikam pa rāciju sarunājuši).Protams tas,kurš brauc pa trešo noteikti pārkāpj CSN.Rezultāts-neviens priekšā aizlīst nevar .

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2007, 20:31 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

nesen novēroju kā MB CL 500 un M6 BMW tieši tāpat uz Lielirbes ielas nelaida garām agresīvu veco Audi.... :D Izskatījās amizanti....

ik pa brīdim parādījās 3. josla, kur nogriežas pa labi, to mēģināja vecais Audis izmantot, mēģinādams apdzīt abus...bet te tev nu bija, šamiem jaudas/uzrāviena vairāk par 10 Audī kopā, un nepalaida tā arī to duraciņu :D:D:D:D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2007, 22:49 
Lietotāja avatārs
Manam sencim ir Mitsubishu Pajero. Kad viņš izbrauc pa lauku ceļu un auto ir riktīgi nomests ar dubļiem, tad citi ieraugot šo brīnumu ar ķenguru ķērājiem un riktīgo dubļu kārtu. Vienkārši palaiž, ja arī sencim nav taisnība.!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Marts 2007, 07:51 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Mašīna: Das Auto
Bļa durdom kakoita!Oblazil pol Riģi,ss.lv,reklama.lv-NU NETU MAŠIN NETU.Ne za deņģi ne bez deneg.Nah kupļu OPEL KADET 82.g za 100ls.Uznavali v Ģermanii ili cenu netenu ili wrot za moi deņģi :banghead: :banghead: :arge: :arge: :arge:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 3 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012