Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: vieta kur lamāties!
AtbildeAtbilde saņemta: 18. Decembris 2006, 20:33 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Es arī vienmēr mēģinu noparkoties tālāk no visādiem idiņiem, un vispār no citiem auto, bet vienalga tuvāk ieejai! :evil: :D Bet vienalga, nesen, uz mana auto aizmugurējam durvīm parādījās maza buktīte, bet vienalga, priekš manis tās ir lielas galvas sāpes, jo uzreiz domāju, ka jātaisa, jākrāso...! :( Tāds nu es esmu... :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Decembris 2006, 02:14 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Oktobris 2006, 20:08
Atbildes: 223
Atrašanās vietas: LV, Rīga
Mašīna: oooo
Tagad jūtos tik "labi" kā vēl nekad :D Tie kursa darbi mani laikam reiz nobeigs. Tikko pabeidzu vienu no tiem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Decembris 2006, 08:57 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]445|kristapz|[/user]SZ, par ko iespringums? tas tachu jau bija jaazin, ka ziemas meeneshi ir: janvaris, februaris, marts. tad arii ir sniegs, ledus un visas fignjas. lidz ziemassvetkiem - aizmirsti :D

man vislabaak patiik tas prikols, ko parasti ziema izspeelee ar cilvekiem - oktobra beigaas uzsnieg taads riktiigs pirmais sniegs. cik nu tagad meginu atcereties, pedejos 10 gadus toch taa ir bijis. visi kaa nenormaali saliek riepas visas shtelles. pec 2 dienam nokuust un tad 2 meneshus nekaa, tik pa ielaam saiigushi vadiitaji skrapstina shipus :D :D :D

:D:D:D Nu jau saīgušie vadītāji nagus līdz elkonim nograuzuši... Ideāls veids kā vienā sezonā atvadīties no riepām!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Decembris 2006, 10:51 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Septembris 2004, 19:00
Atbildes: 1525
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga, purvciems
Mašīna: Škoda Fabia / Opel Astra / Mercedes-Bendz C
Nu tad pastāstiet pēc kā Jūss skataties, ka un pie kā novietot auto, kādā lielveikala autostāvieta, :!
Pēc auto markas, krāsas, tiribas pakaēs vai pec motora tilpuma, visai smiekligi tie Juusu raksti visai bezsakaraini :!

Ļoti interesanti kadi ir Juusu kritēriji :!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Decembris 2006, 10:55 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

smiekligi ne smiekligi....... 8D

BET....

CENSHOS nelikt blakam tadiem:

1. auto sarusejis ta, ka zem ta atrodas izkritusi 6 kg ruusa
2. ieparkojies shkibi, no ta izriet ka izbraukt normali ar nejegs
3. tikko ieparkojas sieviete, sorr, bet ta ir..:)
4. tuvu tam vietam, kur visi griezhas uz.nost...apkart
5. stav nenormals tunings ar 5 urljikiem, kuri piebeidz kartejo preilju kokchu...
6.....
7.....
ir daudz kriteriji ;) vienmer jau nesanak, lasi pareizi, bet censhos ta nelikt.....

P.S> iznjem rokas no kabatam, kad runa ! :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Decembris 2006, 11:42 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Man pamata kritērijs ir – lai mašīna būtu malā t.i. pie vismaz vienām durvīm jebkurā gadījumā var brīvi pieiet. Ideāli, ja tā var būt kā ielas malā starp divām citām, jo tad gan pats varu normāli iekāpt / izkāpt (ideāli vajag jau minēto 1m durvju ērtai atvēršanai), gan citi tizlie braucēji sliktākajā gadījumā apskādēs sevi gar maniem gumijotajiem metāla buferiem. Daudzstāvu autostāvvietās augšā nebraucu, jo ir bijusi slikta pieredze ar uzkāršanos uz pārsegumu lauzuma vietām – visi kāpj laukā un aicina palīgus auto nocelt. Attiecīgi pirmie stāvi parasti ir pārbāzti un tur es atšķirībā no SZ izvēlos malējās vietas – apbraucēji tomēr ir veiklāki un vietas vairāk, kā iespiežoties starp 2 citiem. Ja 2 citi – stājos pie tiem, kas izbrauks ar purnu pa priekšu, nevis līdīs laukā ar pakaļu pa priekšu – sen pierādīta patiesība, ka tad ir mazāk iespēju tikt pie neuzmanības „traumām”. Svarīgi, lai tie nostājušies ērti un taisni, lai man tur ir vieta un, ja kāds no viņiem aizbrauc, man tur joprojām būtu vieta. Vispār, iesaku uzmanīties arī no dārgām un jaunām automašīnām. Jauniem MB ir jauna keramiska krāsa, kas ir daudz noturīgāka pret skrāpējumiem un sitieniem, tāpēc to īpašnieki mazāk satraucas par durvju atvēršanu... Un ja kāds viņiem ko pārmestu (atļautos pārmest), tad droši vien vai nu piesolītu pa muti, vai noskaitītu naudiņu un teiktu, lai vācies. Cita lieta – ir sajūta, ka manu auto respektē un nemaz tā klāt nelien, parasti novietojas pieklājīgā distancē un ir uzmanīgi, varbūt baidās nejauši vairāk noskrāpēt kā kādu vecu Fordu. Ceru, ka tā arī turpināsies, bet vispār uz masu stāvvietām ar savu auto braucu ļoti nelabprāt, īpaši kad tur ir kādi Ziemassvētku vājprātiem līdzīgi „tusiņi”.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Decembris 2006, 14:00 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Septembris 2004, 19:00
Atbildes: 1525
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga, purvciems
Mašīna: Škoda Fabia / Opel Astra / Mercedes-Bendz C
NU bet ja es esmu pieklajigs un kartiigs braucejs, kursh brauc ar izrusejushu auto, tad es nevar likt to autostavieta, vai kaa, vecs vai jauns Ford kaada starpiiba, ne jau no auto atkariigs tas , tie ir cilveeki, kadi, tie pashi MB un BMW nav ne labaaki, visi vienaadi,

Un vajadzet manuprat ar saprast ka auto ir tik daudz, un vietas tik maz,

Ja viens noliek skersaam auto tad ta jau ir kedes reakcija ka vairak taja rindaa neviens normali nevares noietot savu auto, tas ta ir un buus

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Decembris 2006, 14:09 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

protams, protams....... es tak neteicu, ka viss ir 100% ta ari ir..... :) parsvara....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Decembris 2006, 14:55 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Es jau Fordu pieminēju tikai kā auto, par kuru pieņem -- viena bukte vairāk / mazāk netiks pamanīta. Ir auto, kur mazāko punktiņu pamanīs un galvu noraus. Tāda nu cilvēkiem tā daba...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Decembris 2006, 10:52 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2005, 10:10
Atbildes: 63
Sveiki! Ta ka esmu palicis bez prieksejas mersa zimes, vai kads neieteiktu vietu, kur par sapratigam naudam to iegadaties?? Bez sis emblemas nav brauksana... :x

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 4 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012