Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 756 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 76  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Fotoradaru Bizness
AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2012, 19:09 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Citēt:
10 August 2012 19:52:24 Clansman rakstīja:
Ja ne, maksā savu naudu un uzturi un palīdzi kļūt vēl labklājīgākiem radarfirmas īpašniekiem.
a normalī neiemēģināji braukt? domāju labāka līdzekļa kā šis nav lai nogremdēt Vitroniku.Vai staipi ,,jonīti,, un tad uz pārsūdzībām?Tu tāds pats ka baikeri kuriem numuri ir saliekti lai nevar identeficēt-re ,cik es kruts pacans,bet baidos numuru parādīt,bērnudārz ibio.slabo 200km/h gar radaru pilsētā noplēst?un pēc tam nomaksāt?

Pēdējo reizi laboja vabo - 10. Augusts 2012, 19:10, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2012, 20:17 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Marts 2009, 20:46
Atbildes: 260
Citēt:
10 August 2012 20:09:51 vabo rakstīja:
Citēt:
Ja ne, maksā savu naudu un uzturi un palīdzi kļūt vēl labklājīgākiem radarfirmas īpašniekiem.
a normalī neiemēģināji braukt? domāju labāka līdzekļa kā šis nav lai nogremdēt Vitroniku.Vai staipi ,,jonīti,, un tad uz pārsūdzībām?Tu tāds pats ka baikeri kuriem numuri ir saliekti lai nevar identeficēt-re ,cik es kruts pacans,bet baidos numuru parādīt,bērnudārz ibio.slabo 200km/h gar radaru pilsētā noplēst?un pēc tam nomaksāt?

vabo, es te netaisnošos neviena priekšā, bet Tu, lūdzu, pastāsti, vai tevis uzdotie jautājumi jāuztver kā apgalvojumi?
Bet, ja jau tā, tad po "suščestvu zadannih voprosov": 1) ko nozīmē normāli braukt? Ja domā pēc CSN, tad principā es braucu normāli. Dažreiz pārkāpju, kā ikviens cits, mazāk vai vairāk. Kurš saka, ka nepārkāpj CSN - &irš. Un tagad, es tev pateikšu: manā vairāk nekā 20 gadu auto-moto vadītāja apliecības īpašnieka "records" ir sekojošs: 1)1.x brīdinājums(sods) par nepiesprādzētām jostām(atzinu un nepārsūdzēju, sen jau dzēsts); 2) 2.x par netīriem numuriem - Ls 20(lēmums atcelts jau policijā, jo sodīja nepamatoti pēc neesoša panta) 3) 3.x šogad ziemā par nepārtrauktas līnijas šķērsošanu un zīmes "apdzīt aizliegts" neievērošanu (pa netrafarēto Subaru bezpredelu, pārsūdzība policijā - nekā, šobrīd tiesā, par savu uzvaru nešaubos). Daudz te kāds var palielīties ar tādu "kriminālu" autovadītāja rekordu? Un sodi uz auto, ar kuriem braucu, arī nenāk, jo cenšos braukt ievērojot ātrumu un, ja sodu nav, tad jau arī sanāk, vai ne? Ievēroju tikai tāpēc, ka principiāli negribu sponsorēt jau minēto radaru uzņēmumu. Un pat ja pārkāptu, darītu to tādā veidā, laikā un vietā, lai neapdraudētu citus cilvēkus, īpašumu utt. Un sievietes ar maziem bērniem, vecākus cilvēkus, invalīdus utml. apstājos un palaižu arī bez gājēju pārejām.
Tā ka vabo, Tavi jautājumi(vai tomēr apgalvojumi) te pavisam "ņe v kassu".
Kā tad ir? Un kā pašam? ;)

Pēdējo reizi laboja Clansman - 10. Augusts 2012, 20:23, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2012, 21:01 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Aprīlis 2010, 06:42
Atbildes: 1614
Atrašanās vietas: Jūrmala,Sloka
Mašīna: w 203

Par baikeriem (motociklistiem jebkura veida) runājot - v;el neesmu redzējis NEVIENU,kas iekļautos plūsmā un nepārkāptu ātrumu.NEVIENU!

Un tā skriešana(pa trasi) un līšana (pirms luksoforiem) starp joslām/automašīnām ir tikai orgānu donora laika jautājums.Un ļoti kaitinoša autovadītājiem.Jo tur nepietiek "paskatīties 2 x " , tad jau tur jāblenž spoguļos nepārtraukti,vai kāds atsaldētais atkal uz 2 riteņiem neuzrodas ne nokurienes!:doh:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2012, 21:07 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Augusts 2005, 13:44
Atbildes: 343
Wow.
Bet pastāsti gan. Man interesē, jo kā jau teicu, maksāt nevelk.
Man interesē tikai tas, vai tas ir reāli, nečakarējot savu laiku.

Citēt:
Citēt:
10 August 2012 16:31:46 superunknown_ rakstīja:
Ok, skaidrs. Vainīgs. Bet baigi netīšām :doh:
Beigta balle!

Pārsteidzoši, cik ļoti cilvēks var sevi necienīt un klausīt apkārtējo muļķīgus padomus!
P.S. Sāc cienīt sevi, pārsūdzi lēmumu. Ja nezini kā un kāpēc, varu izstāstīt. Ja ne, maksā savu naudu un uzturi un palīdzi kļūt vēl labklājīgākiem radarfirmas īpašniekiem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2012, 22:30 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Un nevajag maksāt.
1kārt: sūdzība augstākstāvošam polimeistaram tiek iesniegta sūdzības iesniegšanas termiņa pēdējā dienā(A La Guerre Comme A La Guerre)
2.kārt: pēc sūdzības noraidīšanas atkal tiek sniegta tiesā termiņa pēdējā dienā.
Ja kāds gudrinieks stāsta par "administratīvo tiesu" - uzreiz,(atkarībā no inteliģences līmeņa), vai nu sit pa seju, vai nu saki:"Jūs neesat kompetents."
Nianses neaprakstīšu, nav man stenogrāfista iemaņu, varu paskaidrot savādākā veidā(piem. pa tel.)

Citēt:
10 August 2012 22:07:36 superunknown_ rakstīja:

Wow.
Bet pastāsti gan. Man interesē, jo kā jau teicu, maksāt nevelk.
Man interesē tikai tas, vai tas ir reāli, nečakarējot savu laiku.

Citēt:
Citēt:
10 August 2012 16:31:46 superunknown_ rakstīja:
Ok, skaidrs. Vainīgs. Bet baigi netīšām :doh:
Beigta balle!

Pārsteidzoši, cik ļoti cilvēks var sevi necienīt un klausīt apkārtējo muļķīgus padomus!
P.S. Sāc cienīt sevi, pārsūdzi lēmumu. Ja nezini kā un kāpēc, varu izstāstīt. Ja ne, maksā savu naudu un uzturi un palīdzi kļūt vēl labklājīgākiem radarfirmas īpašniekiem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2012, 22:51 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Augusts 2005, 13:44
Atbildes: 343
Un ir arī 3kārt?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Augusts 2012, 23:19 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
10 August 2012 23:51:16 superunknown_ rakstīja:
Un ir arī 3kārt?

Ja apelācijas instanci uzskatīt par 3.kārt, tad jā. Pat nelabvēlīga(sliktākajā gadījumā) rezultāta iznākumā(pieliekot nedaudz pat ne izdomas), naudas soda nomaksa atleikas uz gadiem. Bet, esmu pārliecināts, ka var to visu uzrakstīt un izdarīt skaisti, kreatīvi, nevis ar "cirvi" kā to dara pārsvarā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Augusts 2012, 07:09 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Citēt:
10 August 2012 21:17:43 Clansman rakstīja:
Citēt:
Citēt:

vabo, es te netaisnošos neviena priekšā, bet Tu, lūdzu, pastāsti, vai tevis uzdotie jautājumi jāuztver kā apgalvojumi?
Bet, ja jau tā, tad po "suščestvu zadannih voprosov": 1) ko nozīmē normāli braukt? Ja domā pēc CSN, tad principā es braucu normāli. Dažreiz pārkāpju, kā ikviens cits, mazāk vai vairāk. Kurš saka, ka nepārkāpj CSN - &irš. Un tagad, es tev pateikšu: manā vairāk nekā 20 gadu auto-moto vadītāja apliecības īpašnieka "records" ir sekojošs: 1)1.x brīdinājums(sods) par nepiesprādzētām jostām(atzinu un nepārsūdzēju, sen jau dzēsts); 2) 2.x par netīriem numuriem - Ls 20(lēmums atcelts jau policijā, jo sodīja nepamatoti pēc neesoša panta) 3) 3.x šogad ziemā par nepārtrauktas līnijas šķērsošanu un zīmes "apdzīt aizliegts" neievērošanu (pa netrafarēto Subaru bezpredelu, pārsūdzība policijā - nekā, šobrīd tiesā, par savu uzvaru nešaubos). Daudz te kāds var palielīties ar tādu "kriminālu" autovadītāja rekordu? Un sodi uz auto, ar kuriem braucu, arī nenāk, jo cenšos braukt ievērojot ātrumu un, ja sodu nav, tad jau arī sanāk, vai ne? Ievēroju tikai tāpēc, ka principiāli negribu sponsorēt jau minēto radaru uzņēmumu. Un pat ja pārkāptu, darītu to tādā veidā, laikā un vietā, lai neapdraudētu citus cilvēkus, īpašumu utt. Un sievietes ar maziem bērniem, vecākus cilvēkus, invalīdus utml. apstājos un palaižu arī bez gājēju pārejām.
apvainojumi?da liecies miera!Tu skatos visu laiku meklē dubulto domu visur.20 gadi stāž,tas ir labi.ok,domāšu kā Tu-ar cik policistiem esi sarunājis pa piečuku?:shura: mani pārkāpumi (pie stūres esmu mēnesi:mhihi: ) -nepareizi noparkojus -nomaksāts, atrums 74km/h 50 vietā nepaspēja pat radaru parādīt atzinos ka vainīgs-nomaksāts,Vačijā 98 gads zibsnis no radara pilsētā ap 70 km/h tā arī sods neatnāca, 92 km/h 50 vietā uzreiz devu tiesības un tehnisko neticēsi bet palaida ar mutisko brīdinājumu jo paši redzēja un izvērtēja situāciju, pats interesantākais - pagriezu uz mirgojošu ,,strelku,, nofilmēja,pārsūdzēju ar baigo skandālu, samaksāju minimālo sodu 20 ls un dabūju punktus,kuri ,,pazuda,, pēc 3 mēnešiem!Kā redzi ar neesmu engelis.Arī nepatīk kad slepj pa krūmiem radarus,vienmēr brīdinu ar gaismām,aizmugurē braucošos ar avariijku.Runa ne par to-ja jau esi pieķerts un esi vainīgs KAKOVA BANANA vajag vēl vijob#ivatsa?Kur visi ,,veči,, ir palikuši?Par vārdiem un rīcību ir jāatbild!Nevis jāmeklē otmazkas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Augusts 2012, 09:21 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Aprīlis 2010, 06:42
Atbildes: 1614
Atrašanās vietas: Jūrmala,Sloka
Mašīna: w 203

Cik saprotu,tad te galvenā "atmazka" ir nemaksāt Vitronikam,nevis valstij.

Ja runa iet par izvairīšanos no maksāšanas vispār (apzinoties ka apzināti pārkāps),tad tas tiešām ir gļēvi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Augusts 2012, 10:06 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
11 August 2012 08:09:42 vabo rakstīja:
Citēt:
10 August 2012 21:17:43 Clansman rakstīja:
Citēt:
[quote]

apvainojumi?da liecies miera!Tu skatos visu laiku meklē dubulto domu visur.20 gadi stāž,tas ir labi.ok,domāšu kā Tu-ar cik policistiem esi sarunājis pa piečuku?:shura: mani pārkāpumi (pie stūres esmu mēnesi:mhihi: ) -nepareizi noparkojus -nomaksāts, atrums 74km/h 50 vietā nepaspēja pat radaru parādīt atzinos ka vainīgs-nomaksāts,Vačijā 98 gads zibsnis no radara pilsētā ap 70 km/h tā arī sods neatnāca, 92 km/h 50 vietā uzreiz devu tiesības un tehnisko neticēsi bet palaida ar mutisko brīdinājumu jo paši redzēja un izvērtēja situāciju, pats interesantākais - pagriezu uz mirgojošu ,,strelku,, nofilmēja,pārsūdzēju ar baigo skandālu, samaksāju minimālo sodu 20 ls un dabūju punktus,kuri ,,pazuda,, pēc 3 mēnešiem!Kā redzi ar neesmu engelis.Arī nepatīk kad slepj pa krūmiem radarus,vienmēr brīdinu ar gaismām,aizmugurē braucošos ar avariijku.Runa ne par to-ja jau esi pieķerts un esi vainīgs KAKOVA BANANA vajag vēl vijob#ivatsa?Kur visi ,,veči,, ir palikuši?Par vārdiem un rīcību ir jāatbild!Nevis jāmeklē otmazkas.
[/quote]

vabo, "apgalvojumi", nevis "apvainojumi. bet tik un tā arī neatbildēji.īsts "vecis".
vabo, ja jau TU sāki runāt par "veciskumu", tad nomaksāt naudas sodu, no kura daļa būs privātfirmai, nevis valstij, ir īstu "veču" goda lieta? zinot, kādos apstākļos, kā utt. tika noslēgts līgums, kādā veidā tas viss notiek, nav kaut vismaz pašcieņas un neļaut cirpt kā aitu? no problemo, ja patīk, tad maksājiet.
un par saviem vārdiem un rīcību esmu atbildējis un atbildu pats. un arī turpmāk ieteikšu visiem pārsūdzēt lēmumus par sodiem fotardaru sakarā. tā ir mana pozīcija. kas gatavs finansiāli pabalstīt privātuzņēmu(ļoti godīgu)- uz priekšu. "kto kak hočet, tak i dro*it".

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 756 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 76  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012