Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 756 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 76  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Fotoradaru Bizness
AtbildeAtbilde saņemta: 11. Augusts 2012, 13:11 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Citēt:
11 August 2012 11:06:01 Clansman rakstīja:
vabo, "apgalvojumi", nevis "apvainojumi. bet tik un tā arī neatbildēji.īsts "vecis".
vabo, ja jau TU sāki runāt par "veciskumu", tad nomaksāt naudas sodu, no kura daļa būs privātfirmai, nevis valstij, ir īstu "veču" goda lieta? zinot, kādos apstākļos, kā utt. tika noslēgts līgums, kādā veidā tas viss notiek, nav kaut vismaz pašcieņas un neļaut cirpt kā aitu? no problemo, ja patīk, tad maksājiet.
un par saviem vārdiem un rīcību esmu atbildējis un atbildu pats. un arī turpmāk ieteikšu visiem pārsūdzēt lēmumus par sodiem fotardaru sakarā. tā ir mana pozīcija. kas gatavs finansiāli pabalstīt privātuzņēmu(ļoti godīgu)- uz priekšu. "kto kak hočet, tak i dro*it".
ko Tu esi izdariis lai Vitronik netiktu pie līguma?4ota ar plakātiem pie Saimas tevi neesmuredzējis,flashmobos arī.nu tad sēdui tur kur sēdi un gvelz tālāk,sniedz bezmaksas ,,konsultācijas,, tautaj,vari vēl tiem ,,pipariem,, kuri stabu ar AMG nogāza sastādīt prasību tiesā kā stabam nebija atstarotāju ,ka ceļa profils nav atbilstoši ACS prasībām.Nez kā tu dziedātu Ja tev pretī tāds nāktu (nedod Dievs),stap citu šis pa Krasta gar radaru nomauca uz visu banku,davai uz priekšu palīdzi pārsūdzēt.Ne jau Vitronikam Tu taisies igriezd bet VP ,Vitroniks paļubomu savu procentu dabuj no bilžu skaita,nevis gaida kamēr katrs samaksās,čakrē jau valst organizāciju un tevi,kad no nodokliem piķis kantorim aiziet.

Pēdējo reizi laboja vabo - 11. Augusts 2012, 13:12, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Augusts 2012, 15:08 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2010, 23:57
Atbildes: 4007
Mašīna: Mercedes

Pļā džeki!
Jūs te tā, kā tādas tantes pagalmā zem logiem!

Es džekam teicu, ka var iet pārsūdzēt sodu, bet ar kādiem blakus apstākļiem viņam jārēķinās.
Tas, ka šos fotoradarus pārstāv privāts kantoris, tas ir valsts pārvaldes nolaidība, vai bizness. Protams, ka neatbalstu, kā šāda veida naudas pumpēšana ir iedota kaut kādam SIA. Taču pret to ir jācīnās ar citāda veida līdzekļiem.

Clansman! Zinu, ka esi gudrs un cienījams cilvēks, bet brīžiem tu runā, kā tāda lauku Ināra no Lestenes.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Augusts 2012, 19:00 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Marts 2009, 20:46
Atbildes: 260
Citēt:
11 August 2012 14:11:28 vabo rakstīja:
Citēt:
11 August 2012 11:06:01 Clansman rakstīja:
vabo, "apgalvojumi", nevis "apvainojumi. bet tik un tā arī neatbildēji.īsts "vecis".
vabo, ja jau TU sāki runāt par "veciskumu", tad nomaksāt naudas sodu, no kura daļa būs privātfirmai, nevis valstij, ir īstu "veču" goda lieta? zinot, kādos apstākļos, kā utt. tika noslēgts līgums, kādā veidā tas viss notiek, nav kaut vismaz pašcieņas un neļaut cirpt kā aitu? no problemo, ja patīk, tad maksājiet.
un par saviem vārdiem un rīcību esmu atbildējis un atbildu pats. un arī turpmāk ieteikšu visiem pārsūdzēt lēmumus par sodiem fotardaru sakarā. tā ir mana pozīcija. kas gatavs finansiāli pabalstīt privātuzņēmu(ļoti godīgu)- uz priekšu. "kto kak hočet, tak i dro*it".
ko Tu esi izdariis lai Vitronik netiktu pie līguma?4ota ar plakātiem pie Saimas tevi neesmuredzējis,flashmobos arī.nu tad sēdui tur kur sēdi un gvelz tālāk,sniedz bezmaksas ,,konsultācijas,, tautaj,vari vēl tiem ,,pipariem,, kuri stabu ar AMG nogāza sastādīt prasību tiesā kā stabam nebija atstarotāju ,ka ceļa profils nav atbilstoši ACS prasībām.Nez kā tu dziedātu Ja tev pretī tāds nāktu (nedod Dievs),stap citu šis pa Krasta gar radaru nomauca uz visu banku,davai uz priekšu palīdzi pārsūdzēt.Ne jau Vitronikam Tu taisies igriezd bet VP ,Vitroniks paļubomu savu procentu dabuj no bilžu skaita,nevis gaida kamēr katrs samaksās,čakrē jau valst organizāciju un tevi,kad no nodokliem piķis kantorim aiziet.

vabo, cik nu es zinu, arī tu pie ne pie Saeimas, MK neesi stāvējis, ne fleshmobos šai sakarā neesi piēdalījies. attiecībā uz mani tev nav info nekādas, ko esmu vai neesmu darījis. un šeit, kā arī citos ar auto saistītos un ne tikai saitos zosis nedzenāju pa tukšo. tevis rakstīto, un ne maz, esmu šeit bieži lasījis un tieši tev patīk virtuālā pacepšanās par valstī notiekošo. tā ka sēdi vien pats un posto par neko. un no kurienes tev pēkšņi tāda mīlestība un rūpes par valsts iestādēm?
tie, kas daudz mīl parunāt, parasti daudz neko nevar un nespēj.
un nevajag šito lēto paražņaku par kaut kādiem stabu apgāzējiem, ne tu viens te tāds moralizētājs un tīrais čallis. atšķirībā no tevis, es savu textu filtrēju un sinjoras emocijām nepaļaujos.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Augusts 2012, 19:04 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
11 August 2012 16:08:48 Papis rakstīja:
Pļā džeki!

Es džekam teicu, ka var iet pārsūdzēt sodu, bet ar kādiem blakus apstākļiem viņam jārēķinās.
Tas, ka šos fotoradarus pārstāv privāts kantoris, tas ir valsts pārvaldes nolaidība, vai bizness. Protams, ka neatbalstu, kā šāda veida naudas pumpēšana ir iedota kaut kādam SIA. Taču pret to ir jācīnās ar citāda veida līdzekļiem.

Clansman! Zinu, ka esi gudrs un cienījams cilvēks, bet brīžiem tu runā, kā tāda lauku Ināra no Lestenes.

Paldies, Papi! ;)
Redz Lielais Paps, ne es sāku vārdisko caureju par attieksmi pret daudzām lietām. Lietotājs "superunknown" pajautāja kā rīkoties un es ieteicu, tāpēc, ka atšķirībā no daudziem klātesošajiem nedzenāju zosis un negudrojos par visu visapkārt, bet dažreiz dodu padomu lietās, ko pārzinu visnotaļ labi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Augusts 2012, 19:36 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Mašīna: Das Auto
Citēt:
11 August 2012 20:00:55 Clansman rakstīja:

vabo, cik nu es zinu, arī tu pie ne pie Saeimas, MK neesi stāvējis, ne fleshmobos šai sakarā neesi piēdalījies. attiecībā uz mani tev nav info nekādas, ko esmu vai neesmu darījis. un šeit, kā arī citos ar auto saistītos un ne tikai saitos zosis nedzenāju pa tukšo. tevis rakstīto, un ne maz, esmu šeit bieži lasījis un tieši tev patīk virtuālā pacepšanās par valstī notiekošo. tā ka sēdi vien pats un posto par neko. un no kurienes tev pēkšņi tāda mīlestība un rūpes par valsts iestādēm?
tie, kas daudz mīl parunāt, parasti daudz neko nevar un nespēj.
un nevajag šito lēto paražņaku par kaut kādiem stabu apgāzējiem, ne tu viens te tāds moralizētājs un tīrais čallis. atšķirībā no tevis, es savu textu filtrēju un sinjoras emocijām nepaļaujos.

u ja vecīt!es i pie Saima esmu biijs un flesoš,hrenova tev stuka4i strādā.Man pa lielam poh ko tu tur dari un kā.tekstus gan manus pa diagonāli lasi-nav un nebūs nekād ļubestības pret iereidniem un iestādēm.Tev jau poņas nav kurš kuram maksā,bet konsultācijas gan sniedz.Par runāšanu gan tev taisnībā-es noteikti tevi nepaspēšu vismaz te.Tev smalkāko filtru vajag,savādāk auzās brauc ar tekstiem:shura: No konstruktīvas diskusijas pariet uz personīgām antipātijām tas gan ir sinjoras gājens.Miss Clansman:mhihi: konsultē,raksti,pārsūdzi,cepies (viss jau pa delaj,nevis-negribu maksāt)-flag tebe v ruki.es tēmā off.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Augusts 2012, 19:55 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
05 April 2012 12:38:33 vabo rakstīja:
(c)
Алгоритм следующий: 1. Получив штраф по почте (или любое решение государства — таможни, Рижской думы, налоговой и т. п.), отправляем протест (я отправляю на русском — работает) на адрес, указанный в решении. Как правило, это начальник. Вот на его имя и пишем. Например: «Не согласен со штрафом, ехал 50 км/ч, а радар ваш все врет!» Отправляю всегда заказным письмом, стоит лат. 2. Получив в течение месяца от них ответ на 5 страницах типа «сам дурак, а радар наш хороший», подаю заявление в административный суд. Бесплатно. Написать можно на месте под диктовку того, кто принимает заявления. Надо приложить копию штрафа и копию ответа из полиции. Формулировка та же: ехал 50 км/ч, а они привязались. 3. Суд будет года через два. На это время останавливается действие протокола, можно проходить ТО и т. п. и не платить. 4. На суде надо молчать, ну или стоять на своем. 5. Если суд присудит заплатить — обжалуем решение в Окружном суде. Это еще года два. У меня, правда, никогда до него не доходило, все административные дела принимают в мою пользу. «В принципе, все. Потеря — лат на письма, несколько часов времени в суде. Результат отрицательный — платим тот же штраф без комиссии через кучу лет. Результат положительный — не платим ничего!»

nu tad flag v rukah esi jau paturējis. tikai uļi tolku? starp citu, augstāk ir tevis paša ieteikums un algoritms, kā rīkoties soda gadījumā. tā ka ņeposļedovateļnij vi mužčina, vabo.
un visu šo tirgu-porožņaku sāki tu, es tikai ieteicu cilvēkam ko darīt un kā rīkoties. jo cilvēks pajautāja.
ja padomāt nedaudz bez emocijām, tad čto že mi imejem: lietotājs "superunknown", kurš, kā noprotu ir arhitekts, tātad, IMHO izglītots un inteliģents cilvēks, pajautāja, ko darīt ar sodu fotoradaru lietā. kāds ieteica samaksāt, es ieteicu pārsūdzēt. acīmredzami, ja cilvēks jautā, tad tas viņam ir pirmo x, savādāk jau zinātu. un, jautājums bija ko darīt ar to: pārsūdzēt vai maksāt. nevis: ziniet puikas, es tāds paciks, aizvakar tumsā uz gājēju pārejas notriecu večiņu un aizbraucu prom, vakar rajonā piedzēries iebraucu citā auto, labi sasitu un atkal aizbraucu. un vēl man nāk viens pēc otra kaut kādi stulbi naudas sodi Ls 10, 20, 30, 40, 50, 100 apmērā par ātruma pārsniegšanu, ko darīt? ja tā būtu, tad: ti kto takoi? davai do svidaņija.
Un ja kāds ļoti ciena mūsu valsts ceļu policiju un vitroniku do kuči(abus nezinu par ko), tad lūdzu - maksājiet. Savu pozīciju jau izteicu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Augusts 2012, 21:47 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
11 August 2012 20:04:39 Clansman rakstīja:
quote]
11 August 2012 16:08:48 Papis rakstīja:
Pļā džeki!

Paldies, Papi! ;)
Redz Lielais Paps, ne es sāku vārdisko caureju par attieksmi pret daudzām lietām. Lietotājs "superunknown" pajautāja kā rīkoties un es ieteicu, tāpēc, ka atšķirībā no daudziem klātesošajiem nedzenāju zosis un negudrojos par visu visapkārt, bet dažreiz dodu padomu lietās, ko pārzinu visnotaļ labi.
[/quote]
Piedod Clansman, nekādi negribēju tevi paķert aiz zoba, bet nu man ir iespaids, ka tāda vieda cilvēki, kā tu neiesaisties demogoģijās.
Respect, :grudaks: ka tu konsultē parastos mirstīgos cilvēkus, tādus, kā mēs...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Augusts 2012, 22:05 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Novembris 2007, 02:39
Atbildes: 779
Atrašanās vietas: Latvia, Riga
Mašīna: MB C 124

Chto to ja ne ponimaju, chego vi na Clansmana vzjelisj tut? Odin iz nemnogix sluchajev, kogda chelovek ne polenilsja i objasnil vse! Otvetil na postavlennij vopros na aktualjnuju temu.
Naxrena tut pisatj komentarii tipa, ezditj nado po pravilam i ne narushatj, ja vabsje ne ponimaju. Ezdij po pravilam i ne pi*di, esli vse ustraivajet, znachit etot post duman ne dlja tebja. Daj vozmozhnostj ljudjam ispoljzovatj svoi prava i obzhalovatj eti shtrafi!
Dazhe esli bi eti denjgi shli ne dlja "Vitronic Baltica", a polnostju gosudarstvu, eto bi nichego ne menjalo. Prosto tut uzhe visshaja stepenj bespredela! Kogda nachalsja znamenitij krizis, nazhe praviteljstvo i parlament pokazali, kak oni zabotjatsa o svoix zhiteljax, urezav vse posobija i doplati, krome svoix. Eto Latvidzhi, rebjata, eto Latvidzhi, i nex** tut rassuzhdatj o spravedlivosti i ob idealax pravovogo gosudarstva.

Pēdējo reizi laboja ZauriK - 12. Augusts 2012, 22:06, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Augusts 2012, 23:19 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Principā Mercedes-Benz kluba ideja ir rosināt cilvēkus braukt prātīgi un nepārkāpt noteikumus.
Arī es saku ka Mercedes-Benz braucēji, kuri ir klubā, vai kuriem ir interese par klubu, ņemt piemēru no pozitīvajiem piemēriem.

брауксим пратйги!!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Augusts 2012, 02:18 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
13 August 2012 00:19:00 Papis rakstīja:
Principā Mercedes-Benz kluba ideja ir rosināt cilvēkus braukt prātīgi un nepārkāpt noteikumus.
Arī es saku ka Mercedes-Benz braucēji, kuri ir klubā, vai kuriem ir interese par klubu, ņemt piemēru no pozitīvajiem piemēriem.

брауксим пратйги!!!!
Pareizi uzrakstīji, tikai diemžēl šobrīd fotoradariem ir tikai formāla saistība ar minēto un cilvēki tiek sodīti sodīšanas pēc. Nebrīnītos, ja tā pati bilde ar to pašu ātrumu tiktu nosūtīta arī otra auto īpašniekam. Tā ka šobrīd fotoradaru sakarā nav runas par braukšanu prātīgi, jo pati radaru izvietošana nenotiek prātīgi un nenotiek vietās, kur tiem tiešām būtu jābūt.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 756 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 76  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012