Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 25 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Autors Ziņojums
 Tēma: Par netrafarētajiem Policija auto!
AtbildeAtbilde saņemta: 13. Maijs 2012, 20:20 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Marts 2010, 20:24
Atbildes: 1293
Atrašanās vietas: Kurzeme. Rīga. Jelgava.
Mašīna: Mercedes-Benz C200 CDI
Piektdien baigi stulbi iekritu CP nagos uz Tallinas šosejas netālu no Gaujas tilta...
Bija diezgan noslogota šoseja, pa priekšu jau no Saulkrastu apvedceļa sākuma uz amp. 80 km/h vilkās fūre. Beidzot parādījās izdevība apdzīt, bet tikai ejot garām pamanīju, ka fūre pietuvojusies un iesēdusies astē vēl vienam mazam furgoniņam, kas tikpat lēni ripināja pa priekšu.
Tā kā aizmugurē bijām sakrājušies vesels bariņš mašīnu, kas labu laiku tai fūrei netika garām, bremzēt un atpakaļ līst vairs nevarēju, jo aiz manis cilvēki arī bija sākuši apdzīšanas manevru.
Tā nu piedevu gāzi, lai pabeigtu apdzīšanas manevru un tiktu atpakaļ savā joslā... Vairākas automašīnas, kas brauca/apdzina aiz manis, beigās pagāja garām arī man, tā kā nebiju tas ātrākais braucējs.
Galvenais, ka citādi visu ceļu no Tallinas nepārsniedzu 95-98 km/h, braucu kārtīgi uz kruīzu...
Pēc necik ilga laika spogulī redzu, ka kāds man iesēdies astē - skatos - sudrabains Subars ar zilsarkanajām ugunīm...
Apstādināja mani, šie rāda uzfilmēto video, kur es apdzenu ar 130 km/h... piedevām vēl dubultā apdzīšana, apdzīšanas manevra beigās svīta palika nepārtraukta, utt...
Viss vilka uz agresīvo braukšanu, bet beigās tiku cauri ar 40 Ls soda naudu (protokols) + 2 soda punkti "Flensburgā".
Visādi stāstīju, kā tas gadījās, savu vainu atzinu un nožēloju, bet tolerance bija minimāla. Pie pasmaga likumsargu garastāvokļa varēju arī tā pavisam vienkārši nonākt "svētdienas skolā"...
Morāli kaut kā smagi. Pirms gadiem patiešām esmu joņojis pa ceļiem, bet pēdējā laikā ātrumu principā cenšos nepārkāpt, tāpēc ļoti sāpīgi...
Labāk vienu reizi neapdzīt un nonākt pāris minūtes vēlāk mērķī, nekā riskēt ar tiesībām (un droši vien kādreiz arī ar dzīvību).
Brauciet mierīgi un neiekrītiet tik stulbi, kā es!

Pēdējo reizi laboja Versipellis - 13. Maijs 2012, 20:25, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Maijs 2012, 20:25 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

Tur viņiem ir ļoti iemīļota vieta (gan tur pie tilta, kur zīme 70, gan tālāk... mežā un uz lielās taisnas (Saulkrastu apvadceļa) tur pie viena pakalniņa stāv labajā pusē krūmos un šaudās ar subāru... dažreiz trafareto volgo....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Maijs 2012, 20:28 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Marts 2010, 20:24
Atbildes: 1293
Atrašanās vietas: Kurzeme. Rīga. Jelgava.
Mašīna: Mercedes-Benz C200 CDI
Problēma bija arī tā, ka tie lēnie braucēji nemaz netaisījās pabraukt labajā maliņā un palaist citus garām, lai gan uz tās šosejas tāda iespēja pastāv.
Kāpēc tādus tas Subars nekabina nost no trases?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Maijs 2012, 20:29 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Arī tur esmu "diskutējis" .... bez kukuļiem, tiku palaists ar Brīdinājumu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Maijs 2012, 20:43 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Kāda svītra ir apdzīšanas manevra beigās, tas nevienu neinteresē, svarīgi, kāda ir sākot. Cita lieta, ja apdzini vairākus auto vienā piegājienā, tas gan nav atļauts. Par to, ka saņem punktu par katru nepareizi apdzīto auto, dzird ik pa brīdim.
Tā pabraukšana malā nav obligāta, bet tikai ieteicama, tā ka palaišana vai nepalaišana ir uz braucēju sirdsapziņas. Tiesa, ne velti citur šī pusjoslu sistēma jau atzīta par bīstamu un tiek likvidēta.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 25 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012