Citēt:
[user]173655|vabo|[/user]Nas4ot Aluksnenskih CP,otec paru let na ribalku poehal,ostanovili i d#ebalis po4emu zadnie pasažiri ne pristjognuti.Plotil štraf

`straf na meste platit???
Tak odnazdi, ja v Warshave zajehal pod blin. Viljitajut ihnije menti s krasnimi migalkami. Padhodjat i nacinajut cota gnat na svajom jazike. Kaneshna ja nefiga neponimaju, cevo on tam gonit. No ideja panjatnaja - prajehla pod blin. Nu on pragavaril svaju rec, zabral dokumenti i ushol. Patom padhodit drugoj zloj ment i dajot
panimat, sto ani menja k svajej masine padzivajut. Padhazu, i nacinaju im objesnat, sto ja turist - ishu darogu v Karakow, vopshem zabludilsa. Snacala na Angliskom, patom na Ruskom. Karoce nolj reakciji i mne vtirajut na Polskam. Sto ja narusal i straf 400 Zlot. Ja tjipa opjat svaju istoriju, patom ani na Polskom dastajut knizku i pakazivajut znak i tarif prajezda.
Nu ja opjat vtiraju svaju istoriju, karoce v atvet mne opjat pakazivajut tarif i straf. Posle 3 raza, kak uznal summu strafa. Ja im na Ruskom: nu ladna, gde staf platit - mol na meste mozna zaplatit. Ani dvajom razsmijalis - atdajot dakumenti i uze na panjatnom Polskom abjesnajut kak jehat v Krakow.
Vot takaja u menja istorija: "Straf na meste platit?"