Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 88 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: opaa
AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2007, 10:10 
Lietotāja avatārs
Kollega man pastāstija labu stāstiņu ko redzējis pāris dienas atpakaļ - (sestdienas rītā).

Situācija uz kalnciema ielas
Pa gaisa tiltu šurpu turpu pastaigājas policis, vestītē ar burvju zizli rokā - nu nokomplektējies īstai pavasara pastaigai. Nē nepadomājiet, ka viņš strādā - viņš pastaigājas, ir ta`cu sestdienas rīts!
Bet kas notiek šoferu galvās? VAINīGIE to ierauga, noraustās un pirmajā šķērsielā nogriežas! Un tur - 2 ekipāžas atplēstām rokām un smaidīgām sejām aicina piestāt...

Nu jūs saprotat - ar pastaigu pa tiltu tika ieslēgts filtrs - momentāli izfiltrēja braucējus vainīgajos un nevainīgajos. :D :D :D

ticu, ka sestdienas rītā kādam izelpa nebija tā labākā ar... :D :D :D

Esiet modri un acīgi!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2007, 11:21 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Citēt:
[user]1123|OZOLS|[/user]TIEŠI TĀ, ES ARĪ BIJU "BELIJ PUŠISTIJ" UN PRET TIEM ##@@@$%% KAS MANI PAŅĒMA - KREŅĶU NAV, NERVĀ SIT TIKAI KLIJĀNU IELAS REPUBLIKAS NOSTĀJA.

Nestreso,Tavas nervu šūnas nav vērtas to 2.bonus punktu 8D Es Tev atklāšu noslēpumu kapēc uz visu klapi Tevi paņiema priekšā-Tu neesi Jaundžeiķera dēls!!!!!!!Paskaties kāds cirks notiek ap to lietu,,narkotisko vielu esamība asinīs nenorāda uz to ietekmi,,šie ir advokāta vārdi,mana sieva (juridisķi ļoti izglītots cilvēks)pusstundu rēca par tādu ,,ūden liešanu,, :ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2007, 13:12 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2006, 05:19
Atbildes: 2188
Atrašanās vietas: Latvija, Jūrmala, Dzintari
Mašīna: Automobīli
Citēt:
[user]173655|vabo|[/user]Nu par to bargumu......Atkarīgs no Tavas vēstures,ja Tu ,,belij i pušistij,, tad jau pāršava par strību.Par ātrumu,Mes apzināti paši pārsniedzam un pēc tam tos mentus saucam par p###em.Bet ka pēc?Viņš tač pilda savu darbu.Es nevienu neaizstāvu,pieredze ar POLIS ir bujusi un tur strādā visādi cilvēķi ,gan labi gan slikti,nu ja ir tā kāja tik smaga varbūt tiešam japērk radardetektors :ninja:

Tā viņš ir.......

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2007, 13:55 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]173655|vabo|[/user]
Citēt:
[user]1123|OZOLS|[/user]TIEŠI TĀ, ES ARĪ BIJU "BELIJ PUŠISTIJ" UN PRET TIEM ##@@@$%% KAS MANI PAŅĒMA - KREŅĶU NAV, NERVĀ SIT TIKAI KLIJĀNU IELAS REPUBLIKAS NOSTĀJA.

Nestreso,Tavas nervu šūnas nav vērtas to 2.bonus punktu 8D Es Tev atklāšu noslēpumu kapēc uz visu klapi Tevi paņiema priekšā-Tu neesi Jaundžeiķera dēls!!!!!!!Paskaties kāds cirks notiek ap to lietu,,narkotisko vielu esamība asinīs nenorāda uz to ietekmi,,šie ir advokāta vārdi,mana sieva (juridisķi ļoti izglītots cilvēks)pusstundu rēca par tādu ,,ūden liešanu,, :ninja:

Jā,tas par to ietekmi bij cirks.Ietekmes arī mēdz būt dažādas.....gan negatīvas,gan pozitīvas.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2007, 14:01 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Citēt:
[user]158906|TAMA|[/user]
Citēt:
[user]173655|vabo|[/user]
Citēt:

Jā,tas par to ietekmi bij cirks.Ietekmes arī mēdz būt dažādas.....gan negatīvas,gan pozitīvas.

Aga,tipa ,,možet kolbasitj horowo,a možet ploho,,.Esli ploho to tebja otpustjat ,,dogoņatsa,, :evil:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2007, 19:26 
Lietotāja avatārs
Buutu dzeks priecajies, nebus tiesibu vares mierigi dzert vasara alu 8D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2007, 21:27 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Janvāris 2007, 18:41
Atbildes: 1158
Atrašanās vietas: Jēkabpils, Rīga
Mašīna: W211 E320CDI

vo aj teema jau aizgaaja pa CP, tad man ir jautaajumi.
Taatad man ir mopeeda tiesiibas :D neesmu pilngadiigs(14) Man patiik pabraukaat ar savu MB pa lauku kruumiem, bet tie paraziiti saakushi pat vairoties pa laukiem pat, un pats galvenais ka filtree nevis pilseetinjas ietvaros bet arii aarpus taas. Es jau braukaaju aarpus, pilseetinjaa baidos vispaar raadiities. Taatad jautaajums:
Kaadu sodu man ielipinaatu, ja man nav tiesiibu, mashiinai nav ne tehniskaas ne apdroshinaashanas, mashiinai nav papiiru, bet ir uzlikti citi numuri un papiiri ar no w123 bet ar citu virsbuuves kodu. Vareetu gadiities veel kaads siiks paarkaapums, kaa piem: siksnas, gaismas vai kkas veel cits.
Taatad, cik man vaar ielipinaat? (tfu tfu tfu)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2007, 21:29 
Lietotāja avatārs
Sods bus taviem vecakiem, tici man tas bus pietieksams lai vinji tevi nopertu un pectam pardotu lai atpelnitu sodu 8D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2007, 21:30 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 904
Atrašanās vietas: N57.0556 E24.0701
Mašīna: Jeep
Citēt:
[user]214137|RTXs|[/user]vo aj teema jau aizgaaja pa CP, tad man ir jautaajumi.
Taatad man ir mopeeda tiesiibas :D neesmu pilngadiigs(14) Man patiik pabraukaat ar savu MB pa lauku kruumiem, bet tie paraziiti saakushi pat vairoties pa laukiem pat, un pats galvenais ka filtree nevis pilseetinjas ietvaros bet arii aarpus taas. Es jau braukaaju aarpus, pilseetinjaa baidos vispaar raadiities. Taatad jautaajums:
Kaadu sodu man ielipinaatu, ja man nav tiesiibu, mashiinai nav ne tehniskaas ne apdroshinaashanas, mashiinai nav papiiru, bet ir uzlikti citi numuri un papiiri ar no w123 bet ar citu virsbuuves kodu. Vareetu gadiities veel kaads siiks paarkaapums, kaa piem: siksnas, gaismas vai kkas veel cits.
Taatad, cik man vaar ielipinaat? (tfu tfu tfu)

mazgadīgo kolonija :D

sorry, bet nu saliki kombināciju...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2007, 21:34 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Janvāris 2007, 18:41
Atbildes: 1158
Atrašanās vietas: Jēkabpils, Rīga
Mašīna: W211 E320CDI

:D es kko dzirdeeju, tipa mashiinas komfiskaacija, ~500LS sods, un tiesibbas vareeshu nokaartot par 5 gadiem veelaak nekaa citi, tas ir attieciigi 23. gados. Vai ta ir tik ljauni? un galvenais ka tur uz visu pagastu ir 2 menti, viens tik liidzi velkas a otrsh stopee un runaa, un pati sliktaakaa djela ir ka vinjsh ir P*d*rs uz augstpapeedeneem

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 88 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012