Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 63 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Kā es salecos ar PP
AtbildeAtbilde saņemta: 28. Jūlijs 2006, 13:55 
Lietotāja avatārs
valsts, nekompetentas izpildvaras personā (it sevišķi PP, kur strādā tādi, kas citur darbu neatrod. mans viedoklis), "čakarē" tādus kā mēs. atbildību par savu rīcību jāuzņemās katram pašam, skaidra lieta, taču šajā situācijā ir aplami apgalvot, ka tu esi vainīgs, jo tevi ceļa vidū ķēra infarkts. kā sevi tādā situācijā lai aizstāv?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Jūlijs 2006, 18:38 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]161364|AleksandrsM|[/user]valsts, nekompetentas izpildvaras personā (it sevišķi PP, kur strādā tādi, kas citur darbu neatrod. mans viedoklis), "čakarē" tādus kā mēs. atbildību par savu rīcību jāuzņemās katram pašam, skaidra lieta, taču šajā situācijā ir aplami apgalvot, ka tu esi vainīgs, jo tevi ceļa vidū ĶĒRA INFARKTS. kā sevi tādā situācijā lai aizstāv?

... rādi viņiem pigu pa katafalka aizmugures logu ! :P ;)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Jūlijs 2006, 00:53 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 1053
Atrašanās vietas: Preiļi
Mašīna: VAZ 2101
Citēt:
[user]161364|AleksandrsM|[/user]valsts, nekompetentas izpildvaras personā (it sevišķi PP, kur strādā tādi, kas citur darbu neatrod. mans viedoklis), "čakarē" tādus kā mēs."

Klau, Aleksandr!
Es gribētu zināt, kādi ir tavi ikmēnēša ienākumi, ja tu uzskati, ka strādāt PP ir pēdējā vieta....... Es šaubos, ka tu, tāpat kā PP, jelkādā valsts ieridņa amatā varētu saņemt ikmēneša algu ap un virs 500,- Ls mēnesī (Oficiāli).... tapēc lūdzu nedirs par cilvēkiem, kas citur darbu neatrod.........

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Jūlijs 2006, 06:38 
Lietotāja avatārs
skeram, mēs Tevi atkodām, policists Tu tāds ! :P :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Jūlijs 2006, 08:55 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 1053
Atrašanās vietas: Preiļi
Mašīna: VAZ 2101
Citēt:
[user]155580|Bingo|[/user]skeram, mēs Tevi atkodām, policists Tu tāds ! :P :)

8D 8D 8) 8)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūlijs 2006, 21:10 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 495
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
laikam nepaveicas ar inspektoru. viņam būtu kauns! civilizētā eiropā tā nedara.

man te bija vins negadījums. pie līdostas augšā.
apstājos zem zīmes "stāvēt aizliegts" un aizgāju nomainīt valūtu.
atgrizos pēc min 10. signalizācija nestrādā, negrib mani laist iekšā.
pēc apmēram stundas konsultācijas ar meistariem, radiem u nlīdzjutējiem atradās risinājums. izrādās, tiešām, līdostā mana signalka gļuko, jo baigais starojums, līdzīgos viļņos kā signalkai. spečuki teica, ka tā gadās...
BET, ideja ir sekojoša - pa šo laiku policists ar protokoliem trīs reizes mani apciemojies. es skaidroju situāciju viņam. viņš izrādīja līdzjūtību. pretī stāveja am, viņiem uzlīmējis (pat vairākam am). mani neskāra, jo skaidrs, ka tas ir force majeur. nekādas avarijkas es neslēdzu un zīmi neliku.

Laikam, tiešām, kā trapīsies. viens policists ir ok, otrts ir crazy. man pašam daudz policistu, gan narkotiku apkarošanā, autozādzības un ministrijas "papīru žurkas", ir normāli.

iespējams tieši tavā gadījumā policistam bija "kritiskā diena". gan jau atsauks to sodu!

Vēlu veiksmi, ziņo ar ko bedzās!

O.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūlijs 2006, 21:15 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Jūnijs 2004, 12:26
Atbildes: 433
Šodien apstājos uz Basteja bulvāra metrus 30 aiz "apstāties aizliegts" virzienā uz Valdemāra ielu. Sēžu, runājos, skatos - aizmugurē stāv "kabluks", viens pie stūres. "ņe budjem polagatsa na slučai. Poidjom logičeskim putjom", tātad otrs tepat blakus. izkāpjun no auto, šis jau fotografē. Mārutks zin, cik viņi tur jau stāvēja, bet neviens klāt nepienāca, uzreiz foto "par piemiņu". Laikam fotoamatieri fanāti. Piegāju, parunājām, palūdzu lai izdzēš foto, viss noregulējās. Vnk jāatceras, ka visi ir cilvēki un svarīga ir savstarpēja cieņa, nevis lēti ponti un nervozums. Kā teica Žeglovs "Tikšanās vietu mainīt nedrīkst": govorja so svideteļem vsrgda ulibaisja, Šarapov! :)
P.S. Ikviens meistars pateiks, ka labākā uzvara ir neiesaištīšanās cīņā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Jūlijs 2006, 13:12 
Lietotāja avatārs
Vienreiz autiņam sačakarājās imobilaizers un auto noslapa uz Avotu ielas starp Matīsa un Bruņinieku, tieši pie troļļuka pieturas.
Izkāpām ar sievu ārā izlikām avārijas zīmi un es sāku čakarāt imobilaizeru. Pēc mirkļa izkāpu pārpīpēt un skatos viens onkulis jau bāža azotē manu avārijas zīmi. Pēc neilgām sarunām ar onkulīti viņš nolika zīmi vietā atrunājoties, ka gribējis tikai smukāk sakārtot

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Jūlijs 2006, 14:23 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]377|skeram|[/user]
Citēt:
[user]161364|AleksandrsM|[/user]valsts, nekompetentas izpildvaras personā (it sevišķi PP, kur strādā tādi, kas citur darbu neatrod. mans viedoklis), "čakarē" tādus kā mēs."

Klau, Aleksandr!
Es gribētu zināt, kādi ir tavi ikmēnēša ienākumi, ja tu uzskati, ka strādāt PP ir pēdējā vieta....... Es šaubos, ka tu, tāpat kā PP, jelkādā valsts ieridņa amatā varētu saņemt ikmēneša algu ap un virs 500,- Ls mēnesī (Oficiāli).... tapēc lūdzu nedirs par cilvēkiem, kas citur darbu neatrod.........

Par maniem ikmēneša ienākumiem labāk neuztraucies, tas sāk liecināt par Tevi! Ja Tu tā neuzskati, tad varbūt pastāsti, cik apdāvinātam (es domāju prāta ziņā, nesajauc) jābūt tam, kurš vēlās kļūt par amatpersonu, turklāt par tādu, kurai tiek piešķirtas tiesības sodīt citus? Vai varbūt Tu uzskati, ka civildienestā nodarbinātajiem nav jābūt izglītotiem, lai tie spētu novērtēt vismaz kāds ir pārkāpuma smagums un izprast, kāds ir sodīšanas mērķis. Protams, ka jābūt. Taču vai tā ir? Nav! Pietiek taču ar to, ka vidusskolā ir iemācīts lasīt un rakstīt (konkrēts gadījums). Un kā šādā situācijā lai runā par "... nedirs par cilvēkiem, kas citur darbu neatrod...".

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Jūlijs 2006, 16:07 
Lietotāja avatārs
Opā!
Man gan gadijās savādāk, bet arī par tēmu "Netaisnība no mentu puses".
Retu reizi atbraucu ar autiņu uz darbu un pirmo reizi nolieku mašīnu liktenīgajā ceļa paplašinājumā, kurā katru dienu stāv mašīnas. Tur katru dienu stāv TĀS mašīnas, menti braukā, staigā garām, pat fotografē blakus PATIEŠĀM nepareizi novietotās mašīnas, BET TĀS mašīnas neaiztiek.
Tātad, atnāku uz savu autiņu un konstatēju, ka viens gailis ( :x ) ir ieprintējis logā desmitnieku. Biju diktan škrobīgs... :arge: Tāpēc uzrakstīju iesniegumu ar lūgumu atcelt sodu vai vismaz paskaidrot, kāpēc tad tieši tajā dienā tur nedrīkstēja stāvēt... bet tā arī vēl neesmu saņēmis nekādu atbildi...
Vot, ja es, piemēram, šeit ierakstītu vārdus "UZLAIDĪŠU GAISĀ VISU PAŠVALDĪBAS POLICIJAS ĒKU Viestura prospektā, kurā arī tas priekšnieks ir "deklarēts"", drošvien kāds no viņiem aizdomātos par šo necilo lietu un elementāru cieņas izrādīšanu... :ninja: :ninja: :ninja:

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 63 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012