Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Lūdzu:
http://www.csdd.lv/documents/normativie ... mk/csn.pdfUn citēju:
190. Avārijas zīme uz ceļa jāizliek tādā attālumā no transportlīdzekļa, lai laikus brīdinātu citu transportlīdzekļu
vadītājus par briesmām. Jebkurā gadījumā attālumam no avārijas zīmes līdz transportlīdzeklim jābūt šādam:
190.1. apdzīvotās vietās - ne mazākam par 15 m;
190.2. ārpus apdzīvotām vietām - ne mazākam par 100 m.
(neredzu nevienu piebildi par novietošanu tuvāk...)
Otrs citāts, kas dažādos kontekstos ir nemainīgs:
"iededz avārijas gaismas signalizāciju un uzstāda avārijas
zīmi, bet, ja tas nav iespējams, citādā veidā brīdina pārējos ceļu satiksmes dalībniekus" -- tātad, brīdini citā veidā, nevis liec trīsstūri.
Pacitē lūdzu to, ko vēl esi atradis, citādi sāk izskatīties, ka baksti ar pirkstu debesīs.
Jā tas ir 5.1 CSN punkts ..par to ja nav iespējams ...
Paklau ezīt miglā moš paskaidrosi kā vadītājs var būt pie stūres ja viņš tai momentā : izliek trijstūri , meklē palīdzību, mēģina sarunāt lai varētu izlikt trijstūri pabīdīt mašīnu?
Ja vadītājs nav uz vietas tad viņa nav tuvākajā apkārtnē pie auto a es biju! un uz pirmo policijas lūgumu ierasties ierados , ko vēl vajag?
Pēc tava parātojuma ja es rakņātos pa bagažnieku meklēdams trijstūri manis arī nebūtu uz vietas?
Saprotiet taču jēl tai iesniegumā netiek spiests uz manu izteikumu pareizību , bet gan uz ..lūdzu izskaidrot , jo viņiem ir jāatbild juridiski pareizi a man ir po ka esmu kautko nepareizi sarakstījis jo tā džeka kļūdas lien ārā no vienas vietas ... līdz otrai! un gan jau ka viena no tām ir redzama iesniegumā :evil: