Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 275 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 28  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Mana pieredze ar CP
AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2010, 16:45 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
Ar mani Polijā neviens neauklējās, bžicne bžačne, kājas plati un stroķis pie muguras :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2010, 16:47 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
01 October 2010 17:39:49 Amakatanav rakstīja:
nez, man kauktā liekas,ka ar policiju,arstiem ,vispār ar varas aparātu jārunā pa labam, ja sāki blatot var konkrēti iebersties :shura:
Tas gan. Nesen man tomēr gadījās pārrunas ar CP par ātruma pārsniegšanu. Precīzāk, es neko nerunāju, precizēju, cik daudz tad biju pārkāpis (nekas jau īpašs, bet tomēr) un bez kādām sarunām CP aizgāja rakstīt protokolu. Atnāca ar brīdinājumu un viss. Tā kā korekta uzvedība noteikti atmaksājas. Protams, ja vispār vēsture laba — man ne pārkāpumi piefiksēti, soda punkti arī nav bijuši. Tiesa, laikam ir viens cits rakstisks brīdinājums, biju aizmirsis ieslēgt gaismas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2010, 16:51 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
01 October 2010 17:43:52 vabo rakstīja:
Citēt:
01 October 2010 16:47:23 Mizx rakstīja:
Man bija slinkums skatīties. Tas ir tas video, kur no Krievijas kaut kādi pieprasīja sarunu krieviski? Kāpēc ne vāciski, franciski vai angliski???? Es CP vietā ar tādiem mēģinātu runāt dažādās valodās vai vestu uz iecirkni.
blin,na tebja 4o slavjanskije bukvi kak na bika krasnaja trjapka srabativajet?Litovci na sļot prijehali po ruski govarili Ti s nimi na francuskom obwalsja?esli prijedew v Niģeriju i budew prositj 4to bi tebe dali perevod4ika eto budet wtoto sverh estestvenoje?bļa Mizx Ja v ox#je ot tebja:doh:
CP nav pienākuma runāt krieviski un punkts. Nav šādas prasības svešvalodu zināšanām. Ja lecīgs tips, lai brauc uz iecirkni un tur runā krieviski ar pārējiem policistiem. Ja saruna korekta, tad tā jau viņu pašu darīšana, kā kontaktējas.

P.S. Es ar lietuviešiem vairāk gan angliski runāju... Atkarībā kā ar kuru, bet pamatā izvēlos angliski.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2010, 16:57 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

Nu vabo, ja man kā CP pavēlētu runāt krieviski, es arī tos pasūtītu dilēs, ja atvainojas,ka nezina latviski un palūdz vai nevar krieviski, tad ir cita runa. Esi laipns un tas atmaksāsies, ja blatosi, tad nožēlosi.

Mani arī nosauca par fašistu (kas es kāds itālis :shura:) kad turpināju runāt latviski,jo man pateica "govori po ruski" pavēles tonī (tas bija veikalā,es pārdevējs) :doh:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2010, 17:00 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Citēt:
01 October 2010 17:45:58 Udritis rakstīja:
Ar mani Polijā neviens neauklējās, bžicne bžačne, kājas plati un stroķis pie muguras :D
nea,v 90 mawinu peregonjal v Varwave 7 postov odtanovili!po ruskij lapotali lutwe menja:D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2010, 17:18 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
01 October 2010 17:51:15 Mizx rakstīja:
Citēt:
01 October 2010 17:43:52 vabo rakstīja:
Citēt:
01 October 2010 16:47:23 Mizx rakstīja:
Man bija slinkums skatīties. Tas ir tas video, kur no Krievijas kaut kādi pieprasīja sarunu krieviski? Kāpēc ne vāciski, franciski vai angliski???? Es CP vietā ar tādiem mēģinātu runāt dažādās valodās vai vestu uz iecirkni.
blin,na tebja 4o slavjanskije bukvi kak na bika krasnaja trjapka srabativajet?Litovci na sļot prijehali po ruski govarili Ti s nimi na francuskom obwalsja?esli prijedew v Niģeriju i budew prositj 4to bi tebe dali perevod4ika eto budet wtoto sverh estestvenoje?bļa Mizx Ja v ox#je ot tebja:doh:
CP nav pienākuma runāt krieviski un punkts. Nav šādas prasības svešvalodu zināšanām. Ja lecīgs tips, lai brauc uz iecirkni un tur runā krieviski ar pārējiem policistiem. Ja saruna korekta, tad tā jau viņu pašu darīšana, kā kontaktējas.

P.S. Es ar lietuviešiem vairāk gan angliski runāju... Atkarībā kā ar kuru, bet pamatā izvēlos angliski.
mda,malenkaja i gordaja strana.zona deistvija jazika 200 km v raznije storoni ot Riģi...odni ponti i polnaja žopa vezde,vot 4to zna4it Mogu4il Lat jazik...toka v toiže Germanii pozvonja po telefonu Notrufa na avto bane i obwajasj po ruski v odnui vorota nahodjat ili perevod4ika ili sotrudnika kotorij možet obwatsa.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2010, 17:21 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

Nenoniecini latviešu valodu :vabo:
Mums ir maza valoda, tāpēc tā ir jāaizstāv un jāsargā. kā to dara citas mazas valstis.

Pēdējo reizi laboja Amakatanav - 01. Oktobris 2010, 17:21, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2010, 17:22 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
01 October 2010 17:57:23 Amakatanav rakstīja:
Nu vabo, ja man kā CP pavēlētu runāt krieviski, es arī tos pasūtītu dilēs, ja atvainojas,ka nezina latviski un palūdz vai nevar krieviski, tad ir cita runa. Esi laipns un tas atmaksāsies, ja blatosi, tad nožēlosi.

Mani arī nosauca par fašistu (kas es kāds itālis :shura:) kad turpināju runāt latviski,jo man pateica "govori po ruski" pavēles tonī (tas bija veikalā,es pārdevējs) :doh:
v etom slu4aje - CP pokazal svoju nekompetentnostj i nestabiļnuju nervnuju sistemu (oružeje to4 nado otbiratj u takih) a pacan4eki polu4ili svoju porciju 3,14zdulej za dewovije vij#boni.hotja po versii poterpevwego CP prosil vzatku i kogda nepolu4il togda na4alosj šou.hz,etova na video net.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2010, 17:26 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
01 October 2010 18:21:44 Amakatanav rakstīja:
Nenoniecini latviešu valodu :vabo:
Mums ir maza valoda, tāpēc tā ir jāaizstāv un jāsargā. kā to dara citas mazas valstis.
v misļah daže nebilo. Jazik nado sohranjatj i zawiwatj,toļko ne takimi metodami kak Mizx i emu podobnije,Gerhard nedavnij primer.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Oktobris 2010, 17:29 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Vabo, nu Tu brauc auzās un runā par to, par ko Tev vairs nebūtu korekti te runāt.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 275 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 28  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012