Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 275 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 28  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Mana pieredze ar CP
AtbildeAtbilde saņemta: 25. Marts 2008, 10:49 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Janvāris 2005, 23:12
Atbildes: 744
Atrašanās vietas: Latvija, Rīgas apkārtnē :)
Mašīna: Volvo S60, Kawasaki ZX6R, KTM 450SX
man bija gadus trīs atpakaļ līdzīgs atgadījums kā RICHY, braucu no Dagdas caur Rēzekni uz Viļaku (caur Balviem)... iebraucu rēzeknē, - vakars, neviena auto... tukšas piesigušas ielas... mmm... kā līkums tā smuki sānslīdē iekšā... :) paskatos spoguļos 8D CP Rovers nemanāmi brauc visu laiku pakaļ un vēro manas izdarības :ninja: riktīgi sabijos, domāju nu vsjo, 6 punkti, Ls..., un tiesības nost :( - nobrauca pakaļ līdz pat Rēzeknes robežai... par laimi neapturēja :whistle: laikam Ziemassvētku dāvana :) (kā reiz braucu uz Z-svētkiem pie vecmammas)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Marts 2008, 10:57 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Hehehehe. Tas man atgādināja faktu, ka Vācijā par riepu pakūpināšanu krustojumā var dabūt sodu kā par agresīvu braukšanu. Un neder mūsējo attaisnojumi, ka kaut kas notika „nejauši”. Pateiksi ko tādu – aizsūtīs uz autoskolu, lai iemāca tikt galā ar pedāļiem!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Marts 2008, 10:58 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Oktobris 2007, 19:25
Atbildes: 2301
Atrašanās vietas: W25
Mašīna: nopietnu seju
Kādus 2 gadus atpakaļ vasarā braucu uz Talsiem, kaut kur ap 23:00, nebija īsti daudz laika tāpēc skrēju, izbraucu Tukuma apli, skatos spoguļos neviena nav, nu neko uzspiežu uz ~130km/h, pļāpāju ar blakussēdētāju un pēkšņi mani apdzen polcija un ieslēdz bākugunis! Domāju nu pipec ir! Bet šie tā normāli, kaut kur ~150km/h mizo tālāk. Kādu 1km tālāk apstājas, domāju nu vso sodiņš un punkti. Šie met riņķī! Mans nesaprašanā! Tad ar ieslēgtajām bākugunīm pabrauca garām un atkal apstājās un atkal meta riņķī! Vairāk neko nesapratu no viņu darbībām, bet tā arī veiksmīgi netiku apstādināts! :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Marts 2008, 11:27 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Janvāris 2005, 23:12
Atbildes: 744
Atrašanās vietas: Latvija, Rīgas apkārtnē :)
Mašīna: Volvo S60, Kawasaki ZX6R, KTM 450SX
bija gadījums uz Lielvārdes ielas, steidzos un braucu pa kreiso joslu uz ~70km, te pākšņi izlec CP ar zizli un skrien uz ceļa pusi, man dūša papēžos, jau sāku skaitīt no cik Ls... šķiršos, te pēkšņi gar sāniem vēl trakāk mēgina aizjoņot BMW pa labo joslu, - kuru arī steidzās CP apturēt... labi ka BMW "paglāba" - padlies 8) šim gan laikam tika labi :?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Aprīlis 2008, 14:00 
Lietotāja avatārs
Vakar tika ietestēts Cp subaru, ja nebutu stikli bagazhnieka, gan jau butu sabremzejies!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Aprīlis 2008, 14:03 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]Vakar tika ietestēts Cp subaru, ja nebutu stikli bagazhnieka, gan jau butu sabremzejies!

Katra zina apgriezas un uz 140 smuki uzrava :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Aprīlis 2008, 22:38 
Lietotāja avatārs
http://www.bmwlife.lv/?coll=9&u=650&a=170&id=879

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Maijs 2008, 17:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

vakarnakt pēc Motormuzeja pasākuma, dabūjām ar MIPI pūst un iepūst..... Electra tikai noskatījās :lol:

protams, draudzējamies ar prātu- o,oooo promiles :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Jūnijs 2008, 19:50 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Sevodnja dnjom videl paradoks nawei strani..s Kalnciemskova mosta v centr probka(jebio rio etot samit na h),v peredi motokris edet na mopedke,tut nahodjats 2.umnika Ford i Land kukuruzer 4erez dve splownjovki razvorot delajut ,i tak sinhrono kak butto dogovorilisja.moto kris obaldevajet ot takoj naglosti i stanovitsa poperjok.Kak vi dumajete kavo on na wiwku natjanil?Praviļno Ford!A Kukuruzer uvidel usjo eto i tipo nepredelah ostanovilsaj,potom vidit 4to evo persona nikomu neinteresna dajot po gazam...nu i sprawivajetsa na h nužen etot strahovoj polis,esli kupil uazik i polivaj i navsjo i vseh loži.... :ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Jūnijs 2008, 21:19 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Janvāris 2006, 21:05
Atbildes: 1509
Atrašanās vietas: Riga, Gulbene, Aluksne, Balvi, Madona
Mašīna: Mitsubishi L200
Citēt:
[user]173655|vabo|[/user]Sevodnja dnjom videl paradoks nawei strani..s Kalnciemskova mosta v centr probka(jebio rio etot samit na h),v peredi motokris edet na mopedke,tut nahodjats 2.umnika Ford i Land kukuruzer 4erez dve splownjovki razvorot delajut ,i tak sinhrono kak butto dogovorilisja.moto kris obaldevajet ot takoj naglosti i stanovitsa poperjok.Kak vi dumajete kavo on na wiwku natjanil?Praviļno Ford!A Kukuruzer uvidel usjo eto i tipo nepredelah ostanovilsaj,potom vidit 4to evo persona nikomu neinteresna dajot po gazam...nu i sprawivajetsa na h nužen etot strahovoj polis,esli kupil uazik i polivaj i navsjo i vseh loži.... :ninja:

А при чем тут страховой полис?

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 275 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 28  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012