Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 275 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 28  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Mana pieredze ar CP
AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2010, 00:43 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Augusts 2006, 10:59
Atbildes: 5249
Atrašanās vietas: Katlakalns (Ķekavas nov.)
Mašīna: Mercedes Benz Viano 3.0 CDI

Palasiju komentārus pie šī video tikai citā vietā, tur dažs krievs raksta ka kauns par saviem tautiešiem pēc šo divu izgājiena.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2010, 00:46 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Citēt:
02 October 2010 01:24:00 Mizx rakstīja:
iemācīsies latviski, atkritīs miljons problēmu šajā valstī!
:haha: Mizx Ja vseda govoril 4to Ti zivjow na drugoj planet! prostoj primer-v lidostu nado!!! (v nawe to vremja kogda polnaja birza bezrabotnih) operatora na parkingi(po ruski-storoza) uslovija k pretendentam-valodu zina`sna-lat,rus,angl pri zarplate 300 ls pered uplatoj nalogov!+Word,Exwl i spec progrma po Proxy (esli ho4ew ubeditsa v ponedelnik polniju versiju mogu predostavitj)pri tom 4to direktor otvetstvenij za razviteje infrastrukturi u stroitelnih projektov imejet obrazovanije - menedzera!!! pro zarplatu nebudu govoritj,lidi v soke budut.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2010, 01:43 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Mašīna: Visu kas ripo
Citēt:
02 October 2010 01:37:30 vabo rakstīja:
Citēt:
02 October 2010 01:03:29 MBex rakstīja:
Citēt:
02 October 2010 00:37:49 vabo rakstīja:
menja zajelo to wto nekotorije tut hotjat povaļno vseh nau4itj Lat jaziku i nedavatj ni4ego v zamen!

No šīs vietas lūdzu sīkāk. Kas būtu jādod pretī?
4to Ti ho4ew usliwatj?...

Es tā arī nesapratu ko Tu vēlējies pateikt... Tik globālas problēmas... un par valsts valodu izsakies kā par exkluzīvu pasākumu.
Izskatās esi apvainojies uz visu pasauli par kaut ko.
Bet varbūt vienkārši esi iedzēris šovakar vairāk kā es :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2010, 02:06 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
02 October 2010 02:43:59 MBex rakstīja:

Izskatās esi apvainojies uz visu pasauli par kaut ko.
Bet varbūt vienkārši esi iedzēris šovakar vairāk kā es :D
da tak i estj.prosto naprosto -dostli.v forume ne bse rubjat s ple4a,u menja natura takaja.prosto kto nestlkivalsja neznajet etu problemu.dostli-kuda nesunsja vezde od na proplena -Slavjani, a tam gde mozgi nepropoloskani i nuznu speci tam vsjo vporjde,no iza nalogovoj politiki vzjo v z#pe...
pitj ,prakti4eski nepju,esli pju to vrjatli ktoto perepjot.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2010, 07:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

Citēt:
02 October 2010 01:03:29 MBex rakstīja:
Citēt:
02 October 2010 00:37:49 vabo rakstīja:
menja zajelo to wto nekotorije tut hotjat povaļno vseh nau4itj Lat jaziku i nedavatj ni4ego v zamen!

No šīs vietas lūdzu sīkāk. Kas būtu jādod pretī?

:haha: Mēs jau iedevām vietā Abreni....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2010, 08:56 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Janvāris 2008, 08:33
Atbildes: 2815
Atrašanās vietas: Ropaži
Mašīna: Honda CBR 900RR StreetBlade
vabo, es par tevi esmu šokā. Tu itkā likies normāls vecis, bet tavi komentāri ir vienkārši pisec. Kāda diskriminācija, par ko tu te runā? Ak jūs nabaga slāvi, visur jums dara pāri, nekur nenāk pretīm! Pēc tavas tēzes, ja slāviem nav jārunā latviski, tad sanāk, ka latvietim ir jāmācas krieviski runāt! Kur tas der. Krievijā krievi mācās uzbekiski? Tos divus mērgļus vajadzēja uzreiz izvārtīt dubļos par tādu attieksmi. Ja skatījies visu, tad vajadzēja pamanīt, ka sakumā cp runāja krieviski. Un ja jau bija tāda netaisnība, tad kapēc nesāka filmēt no paša sākuma, bet tikai tad kad vajadzēja parakstīt protokolu. Un par ko tu te cepies, tu tak lieliski proti latviešu valodu, tevi tas neskar. Vienreiz ir jābeidz tas sviests par slāvu apspiešanu. Jūs tak esat tik pat cik letiņu. Valstī pieder vairāk, kā letīņiem. Tapēc jau ir tā tautas nepatika pret krieviem, ka uzvedās, kā apspiesti nabadziņi. Slikti paliek. Ja gribi smalkāk izrunāt, pirmdien pie aliņa varu vēl daudz argumentus pateikt, kapēc tavs cepiens ir pilnīgs fufels. Priekā, ejam vēlēt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2010, 09:58 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Marts 2010, 20:24
Atbildes: 1293
Atrašanās vietas: Kurzeme. Rīga. Jelgava.
Mašīna: Mercedes-Benz C200 CDI
Manuprāt, ļoti nopietni visas valsts mērogā jāsāk domāt par skolām un skolotājiem. Par elementāru cieņu, atbildību un toleranci.
Bērnus nedrīkst mācīt traumētas, šauri ideoloģiski/nacionālistiski ievirzītas un ekstrēmistiski noskaņotas personības. Skolotājs nedrīkst būt nelojāls pret savu zemi, tautu un valsti. Nedrīkst skolā strādāt tāds cilvēks, kura dzimtene/galvaspilsēta ir kur citur un kurš nav integrējies (un nemaz arī negrib to darīt) šejienes sabiedrībā. Ko gan tāds iemācīs skolniekam?
Nu kā gan citādi iespējams, ka pat daudzi bērni un jaunieši IKDIENĀ lieto fašistiskus, diskriminējošus pret pamatnāciju vērstus terminus, un jau mazā vecumā ir ar kolosāli naidīgu attieksmi pret zemi, valsti, tautu un valodu, kurā viņi dzīvo.
Nevienā citā normālā, demokrātiskā valstī kaut kas tāds būtu neiedomājams.
"Krievu apspiešana/diskriminēšana LR" ir viens no zemiskākajiem, nelietīgākajiem mītiem, ko krievvalodīgajos mēģina iepotēt gan skolās, gan daudzos gadījumos arī ģimenēs. Un īpaši sistemātiski un bezkaunīgi to mēģina darīt daža laba partija (un ir arī pretējais nacionālistu spārns, kas ne ar ko nav labāks). Tur jau nav šī rūpe par reālajām cilvēku problēmām, tas ir tikai populistisks līdzeklis un apzināta "gaisa jaukšana", lai izsistu sev kādu politisku labumu. Tieši tāpat tas ir arī Krievijas retorikā par krievu "apspiešanu" Baltijā - pilnīgi piekrītu Rietumu ekspertu vērtējumam, ka īstenībā Krievijai ir dziļi vienaldzīgs krievu liktenis šeit. Bet šo retoriku var lieliski izmantot politisko un ekonomisko interešu kārtošanā.
Piem., augstskolu lekcijās šad tad iznāk diskusija par šiem jautājumiem. Kad tiek meklēti argumenti, tad (izrādās) ir tikai šīs emocionālās, šodienai vairs neabilstošās klišejas.
Man vēl ir jautājums - kāpēc šis relatīvi tik vecais videomateriāls tika atkal nopublicēts īsi pirms vēlēšanām?
Domāsim, domāsim...

Pēdējo reizi laboja Versipellis - 02. Oktobris 2010, 10:18, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2010, 10:31 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Oktobris 2007, 18:08
Atbildes: 1252
Mašīna: Audīsimts
Ja runa iet par to pašu video, lai arī CP pārkāpa, kaut vai apstākli, ka bija 1 pats, ietu viņam palīgā ar kādu lāpstu vai kas mašīnš pa rokai.

Ārprāts! Vēl nav kauna publicēt!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2010, 11:07 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
Nez. vareeja kaartiigi ar steku tiem urliem ievilkt uz reiz...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2010, 12:20 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
02 October 2010 09:56:41 Viks rakstīja:
vabo, es par tevi esmu šokā. Tu itkā likies normāls vecis, bet tavi komentāri ir vienkārši pisec. Kāda diskriminācija, par ko tu te runā?
:galds:nus,kto ewo porvjpt moi mozg?

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 275 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 28  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012