Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 44 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Strīds ar Ceļu Policiju!
AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 19:57 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
zvani na Gaujas,po ideje oni dolžni v otdeļnoj stroke pisatj 4to kopija protokola toboj pulu4ena.Zvani uznavaj 4to da kak,a to maximalku vpajajut,nado Ja svidetelem poidu 4to Ti jehal 49 km/h!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 20:17 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
13 July 2009 19:38:06 Runchuks rakstīja:
tur jau tā lieta, ka man protokolu neiedeva!!! pat kopiju nē!!!!

wot tas gan nav labi.... vienmēr pieprasi savu kopiju, kaut arī nepiekrīti protokolam utt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 20:25 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Janvāris 2006, 21:05
Atbildes: 1509
Atrašanās vietas: Riga, Gulbene, Aluksne, Balvi, Madona
Mašīna: Mitsubishi L200
по идее они могли твою копию выкинуть где нибудь по дороге а в своем протоколе написать что угодно, ну и подписатся так как у тебя на правах было нарисованно... патом уж точно не отмажешься.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 21:28 
Lietotāja avatārs
Citēt:
13 July 2009 21:25:24 ZhenEk rakstīja:
по идее они могли твою копию выкинуть где нибудь по дороге а в своем протоколе написать что угодно, ну и подписатся так как у тебя на правах было нарисованно... патом уж точно не отмажешься.

Ja ne odin bil, u menja svidetelj estj...!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 21:50 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Decembris 2006, 15:31
Atbildes: 2588
Uz lieciniekiem gaujas ielā ir načehatj!
Uz pierādījumiem arī.
uz fizikas likumiem arī.

Varat uzreiz nečakarēties un dot tiesā!

p.s. man ir jau 10 punkti
2 par salu tiltu tā pat kā dažam labam un
4 par dzelteno kas redziet bija sarkans no 200 m attālumu pusaklam policim!
Pārējie bija godīgi nopelnīti par ātrumu...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 22:45 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Aprīlis 2007, 14:45
Atbildes: 206
Atrašanās vietas: Jūrmala
Mašīna: C180 97' ar gāzi :)
90% ka nekas pa pastu neatnaaks!!! Jebkuraa protokolaa, ja persona atsakas parakstiit to, policijas darbiniekiem klatesot citiem cilvekiem ir jaafiksee to ka perona atteicas parasktiit... Lai velaak buutu liecinieki, ka tiešam Janis Berziņš bija pie stures un atteicas parakstiit... Gadijumaa kad vispar neko neparaksti un CP arii tavaa klatbutnee ar lieciniekiem neko neparaksts, bet sola atsutiit uz majam sodu - tas ir 100% variants, ka neizdevas naudu noslauciit... :( Gadijumaa ja es kljuudos, kaut esmu parliecinaats manis teiktajaa, tad atnaakot uz komisiju ir jauzdod vienkarsh jautajums - God. kungi, a ka jus pieradīsiet to faktu ka es Tur biju??? Nevainiguma prezumpciju neviens neatcela - policijas darbiniekiem ir japieraada Jusu vainiigumu...
Man viedoklis, ka tas viss ir RAZVOD NA DENJGI!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 23:50 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Mašīna: Visu kas ripo
Nekas pa pastu neatnāks!
Biju kā blakus sēdētājs ļoti līdzīgā gadījumā ar municipāļiem. Tikai šie, pēc ļoti uzjautrinošas (mums) un nerezultatīvas, pusstundas pavadīšanas dokumentus atdodot vareni noteica - gaidiet uzaicinājumu uz tiesu! :D Pēc histēriskiem smiekliem no mūsu puses onka nosarcis ierāpās atpakaļ roverī un aiztinās.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Jūlijs 2009, 00:03 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Septembris 2004, 19:00
Atbildes: 1525
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga, purvciems
Mašīna: Škoda Fabia / Opel Astra / Mercedes-Bendz C
Policija kopiju nevar dot, ja nav parakstiits,

Ja nepiekriiti, labaak, ta ar raksti PASKAIDROJUMOS, tam un tam npiekriitu, tapeec ka . . . Paraksts

Tad ar dabuusi kopiju, pec tam lai sods nebuutu, raksti 30 dienu laikaa uz Gaujas vai Klijanu, un apskaidro, kaa kas tavupraat ir bijis, ja ir liecinieki, piemini tos, attieciigi, pec kada laika tiks izskauts tu pats + tavi licinieki, un tad, peec 15 dienaam, tik pienjemts leemums, kaads nu buus, to nevar zinaat.

Man pasham, motopele saulee taa bija uzkarsusi, ka shai likaas ka es pa mobilo runaaju, :doh:, muusu saruna bija tik skaista, ka taa beidzaas man Klijanu ielaaa :shura:, ar motopeli priekšgalā.

Un man tagad ar top, jauns skaits papīrītis, ar skaistiem pierādijumiem, ka neesmu tai laikaa runaajis pa telefonu (izraksts no LMT), tai dienaa biju ļoti kašķīgs :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Jūlijs 2009, 00:25 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Maijs 2007, 23:09
Atbildes: 167
Domāju, ka bezcerīgi. Viņi tur visu ir sashēmojuši, kā piķi noplēst.
Pēc maniem novērojumiem, sēžot rindā Gaujas ielā, tur strādā pēc tādas shēmas: 99% gadijumos cilvēkam, kurš sabijies nosēdējis rindā, "laipnais" policists uzreiz piedāvā atlaides. Tipa ņemot vērā to, ka jūs neesat ļaunprātīgs pārkāpējs un bla bla bla (manā gadijumā teica tieši to, laigan man to pārkāpumu uzkrājies ir desmitos, un esmu pārliecināts, ka visi viņam bija redzami, brīdī, kad viņš ievadija manus datus) mēs jums maksimālo sodu neliksim. Domāju, ka lielākā daļa lielā priekā ar to arī samierinās. Un ja ar to nepietiek un tiek celtas pretenzijas, tad tiek paskaidrots, ka protokolu rakstijušais policists ir rīkojies savas kompetences ietvaros, uzņemoties par to pilnu atbildību un protokolā rakstītais nav apstrīdams. Un ja tomēr gribas apstrīdēt, tad desmit dienu laikā, bla bla bla. Manā gadijumā bija no Ls 80 līdz 100 un izrakstija 90. Tā, kā zināju, ka protokols bija sastādīts par lietu, lai gan ļoooti negribējās maksāt, nolēmu nestrīdēties. Šā vai tā ja pat kaut ko apstrīdētu, man tas izmaksātu līdzīgi :(

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Jūlijs 2009, 00:41 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Maijs 2007, 23:09
Atbildes: 167
Aizmirsu piebilst, ka lielai daļai bez soda, varētu arī atņemt tiesības uz kādu laiku, bet te pēkšņi atlaides. Tā kā iedarbīgs paņēmiens lai apklusinātu!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 44 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012