Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 5020 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 502  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Es Tevi redzēju III
AtbildeAtbilde saņemta: 13. Oktobris 2008, 09:56 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Decembris 2006, 19:16
Atbildes: 474
Atrašanās vietas: Riga Malpils
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]MAfijniek !!!!

Tev ir tā "pieklājīgās braukšanas" uzlīme uz pakaļējā stikla ?

un Tas biji Tu cetutrdien vakarā pēc 22.00 uz Maskavas ielas ????

=)

Ne es tik velu Riga nekad nesmu
:)
Un uzlimes uz auto ari nav (nepatik lieki aplimet auto) 8)
Ja nu vienigi vajadzetu dabut mazas sanu stikla limejamas :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Oktobris 2008, 09:59 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

hmm......

Tur bija viens mells W210 ar numuriem EN-xxxx, kas nerādot nevienu pagriezienu lietainā laikā slalomā pa kreiso un labo joslu uz kādiem 80-90 km/h apsteidza visus pārējos.....pabīstami.

Galvenais, ka "pieklājīgās braukšanas uzlīme" labi redzama bija :lol:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Oktobris 2008, 10:04 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Decembris 2006, 19:16
Atbildes: 474
Atrašanās vietas: Riga Malpils
Ja bija lietains laiks tad pilnigi noteikti sadus manevrus neizpildu
Bisku bail ka neaparauj sreija,jo jauda ir pietiekami liela lai pie sada
atruma dabutu plakaniski izpildot slalomu :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Oktobris 2008, 17:34 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
???? Kauns, veči, kauns! MB lapā esmu vai kur? 550 modelis tirgū ir kopš 2006. gada sākuma un ne tikai S-klasei, bet palēnām salika visiem vecā 5-litrīgā vietā. Sākumā tikai ASV un Japānai, pēc tam pārējiem. Tas ir vecais AMG motors, ko sāka likt sērijveidā. Nianses nezinu, bet tā kā tas ir būtiski citāds, tad modeli pārsauca. Eiropā tas laikam šobrīd ir kā kuros tirgos, nu jau kādu laiku Daimler ieviesuši bardaku ar modeļu apzīmējumiem un motoru tilpumiem. Attiecīgi daudzi varbūt pat pārlīmē tos pieciniekus, jo ja vispār ir kas rakstīts uz pakaļas, tad lai ir norāde, ka tas jau ir jaunais (vecais AMG) motors, nevis parasts vecās paaudzes pieclitrīgais. Arī pie mums ir ne viens vien ar uzrakstu 550 un tas nenozīmē, ka ievesti no ASV. 500-tais ir ierastāks apzīmējums jau gandrīz 30 gadus, bet šajā gadījumā tie tiešām vairs nav 500-tie, nav tāda tilpuma. Domāju, ka apzīmējumu vajadzēja mainīt visā pasaulē.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Oktobris 2008, 18:03 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Oktobris 2004, 22:17
Atbildes: 846
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]???? Kauns, veči, kauns! MB lapā esmu vai kur? 550 modelis tirgū ir kopš 2006. gada sākuma un ne tikai S-klasei, bet palēnām salika visiem vecā 5-litrīgā vietā. Sākumā tikai ASV un Japānai, pēc tam pārējiem. Tas ir vecais AMG motors, ko sāka likt sērijveidā. Nianses nezinu, bet tā kā tas ir būtiski citāds, tad modeli pārsauca. Eiropā tas laikam šobrīd ir kā kuros tirgos, nu jau kādu laiku Daimler ieviesuši bardaku ar modeļu apzīmējumiem un motoru tilpumiem. Attiecīgi daudzi varbūt pat pārlīmē tos pieciniekus, jo ja vispār ir kas rakstīts uz pakaļas, tad lai ir norāde, ka tas jau ir jaunais (vecais AMG) motors, nevis parasts vecās paaudzes pieclitrīgais. Arī pie mums ir ne viens vien ar uzrakstu 550 un tas nenozīmē, ka ievesti no ASV. 500-tais ir ierastāks apzīmējums jau gandrīz 30 gadus, bet šajā gadījumā tie tiešām vairs nav 500-tie, nav tāda tilpuma. Domāju, ka apzīmējumu vajadzēja mainīt visā pasaulē.

Apzīmējums 550 ir tikai un vienīgi ASV tirgum, Eiropā - nav. Bet dzinejs protams viens un tas pats (par nelielām niansēm gan nepatiekšu) proti 5461 cm3. 500 - šī dzinēja Eiropas apzīmējums, 550 - ASV.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Oktobris 2008, 18:21 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 28. Septembris 2006, 16:14
Atbildes: 236
Atrašanās vietas: Rīga
Pirmo reizi šodien ir tapts kāds redzēts uz ielas 8D
Un protams tas bij SZ 8) (ja nemaldos)
~ 09.00 pie centrāltirgus ļoti spītīgi pārkāpa SN un maigi runāja klausulē :P

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Oktobris 2008, 19:55 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Augusts 2006, 10:59
Atbildes: 5249
Atrašanās vietas: Katlakalns (Ķekavas nov.)
Mašīna: Mercedes Benz Viano 3.0 CDI

šodien pa dienu redzēju Baltu C124 E320 v/n HA-**** ar mūsu palikņie, palaidu uz slāvu apļa, manu necilo MB laikam neievēroja...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Oktobris 2008, 21:19 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Novembris 2007, 02:39
Atbildes: 779
Atrašanās vietas: Latvia, Riga
Mašīna: MB C 124

Citēt:
[user]16948|Arturinho|[/user]
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]???? Kauns, veči, kauns! MB lapā esmu vai kur? 550 modelis tirgū ir kopš 2006. gada sākuma un ne tikai S-klasei, bet palēnām salika visiem vecā 5-litrīgā vietā. Sākumā tikai ASV un Japānai, pēc tam pārējiem. Tas ir vecais AMG motors, ko sāka likt sērijveidā. Nianses nezinu, bet tā kā tas ir būtiski citāds, tad modeli pārsauca. Eiropā tas laikam šobrīd ir kā kuros tirgos, nu jau kādu laiku Daimler ieviesuši bardaku ar modeļu apzīmējumiem un motoru tilpumiem. Attiecīgi daudzi varbūt pat pārlīmē tos pieciniekus, jo ja vispār ir kas rakstīts uz pakaļas, tad lai ir norāde, ka tas jau ir jaunais (vecais AMG) motors, nevis parasts vecās paaudzes pieclitrīgais. Arī pie mums ir ne viens vien ar uzrakstu 550 un tas nenozīmē, ka ievesti no ASV. 500-tais ir ierastāks apzīmējums jau gandrīz 30 gadus, bet šajā gadījumā tie tiešām vairs nav 500-tie, nav tāda tilpuma. Domāju, ka apzīmējumu vajadzēja mainīt visā pasaulē.

Apzīmējums 550 ir tikai un vienīgi ASV tirgum, Eiropā - nav. Bet dzinejs protams viens un tas pats (par nelielām niansēm gan nepatiekšu) proti 5461 cm3. 500 - šī dzinēja Eiropas apzīmējums, 550 - ASV.

Mizx prav, tak i estj, terj starie 55 AMG v serijnije 550 stavjat i pi6ut szadi 550, ja videl novij 4ernij ML 550, tak 4to vidna ne toka v Ameriku delali.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Oktobris 2008, 21:39 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Decembris 2007, 11:51
Atbildes: 457
Atrašanās vietas: Riga
sz redzets pie arenas riga,kristapz dzirdets nurdot fona :lol: spele bija laba sodien,vienigi suplers daunis par velu izlaida zviedru varstsargu un ari nenonema kad vajadzeja,tikai 30s lidz speles beigam

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Oktobris 2008, 21:46 
Lietotāja avatārs
shodien maniits MB ar v/n ST
CL balts mmmmmmmmmmmmmm taaads :)

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 5020 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 502  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012