Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 24 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Vai bez vainas vainīgs....
AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 15:52 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
nu tad jau viss vēl nav zaudēts, pārsūdzi... tikai vajadzēja lieciniekus sarunāt...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 15:54 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]214801|Karluha|[/user]Policistiem tas tika pateikts...viņiem po....Lēmuma vēl nekāda nav...ir tikai protokols, kur esmu pataisīts par vainīgu un ar kuru esmu iepazinies...Tam, ka piekrītu protokolā rakstītajam, neesmu parakstijies...esmu tikai iepazinies...

Droši ej un pārsūdzi. Ja Policijā nesanāk, ej uz Administrtīvo tiesu Antonijas ielā.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 16:14 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūlijs 2005, 22:26
Atbildes: 1495
Atrašanās vietas: Salaspils - Rīga, LV
Mašīna: Volvo V70
Citēt:
[user]214801|Karluha|[/user]zīmei "dodiet ceļu", vadītājam jādod ceļš transporta līdzekļiem, kuri brauc pa šķērsojamo ceļu....

bet viņš stāvēja...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 16:19 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Janvāris 2007, 13:34
Atbildes: 390
Atrašanās vietas: Rga
Tā jau arī būs jādara....Par cīņas rezultātiem ziņošu... :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 16:41 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Septembris 2004, 19:00
Atbildes: 1525
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga, purvciems
Mašīna: Škoda Fabia / Opel Astra / Mercedes-Bendz C
Man bij tieshi ta pat, biju piestajies smagajam priekshaa, ta ka vinjs itka man stavetu pie aizmugures vaka, itka vajadzeu vinjam mani redzeet, bet nekaa, shis ka saka braukt, ta man kreiso sanu uzpleesa, VINJI seezh augstu un neredz kas notiek lejaa, vainigs es :!

biju atraks, uztaisiij saskanjoto, un prom, nav sodu jamaksaa, un nebuus nakamgad darga apdroshinashana

Tagad tew nokritisies pa divaam risku klasem zemaak, un buus nejega darga apdroshinashana :evil:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 16:53 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Tev vajadzēja pacīnīties...man piedāvāja saskaņoto, bet tākā vainīgs nejūtos, tad nepiekritu....Neiebraucu mašīnā es, bet viņš...Kad iebraucu krustojumā viņš stāvēja pirms tā....Pieļauju pat, ka viņš to nenoliedza....Tad jau redzēs....Tev būs bēdīgi, ja mēs vienādās situācijās būsim dažādās lomās.. ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 16:56 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Nedomāju, ka rīkojies pareizi taisot saskaņoto....Manī rodas pārliecība, ka drīzāk vainīga būs fūra, vai sliktākā gadījumā būs abpusējais....Ja savu taisnību pierādīšu, būs dažāds iznākums, līdzīgas situācijas...Un tev būs škrobe.... ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 19:37 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2006, 05:19
Atbildes: 2188
Atrašanās vietas: Latvija, Jūrmala, Dzintari
Mašīna: Automobīli
``0`` zona ir katram a/m. Smagajam a/m ir - vai ,vai cik liela... To diemžēl neņem vērā (nezin, vai negrib zināt) . Reāli redzēt, kas notiek pie labā priekšējā riteņa ir problemātiski. Pašam ir bijis, ka labā pusē ``ielīdušu``mašīnīti pēdējā brīdi pamani, i to, tikai pēc antenas galiņa uz jumta....
Tas pats attiecas arī uz bremzēšanas ceļu. Lienot priekšā smagajiem, un vēl arī strauji bremzējot, jāņem vērā, ka uzkrautam smagajam apturēt, (piemēram pilnu masu- 40 - 50 tonnas), nav tik vienkārši...
Šādos gadījumos, sūdzamies, ka ak vai(!), ``viņš mani noķēra``bet .....
Grūti varbūt būs to visu saprast, ja nav bijusi pašam braukšana ar lielgabarīta transportu, bet tā tas ir.
Kaut kā tā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 22:50 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Septembris 2004, 19:00
Atbildes: 1525
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga, purvciems
Mašīna: Škoda Fabia / Opel Astra / Mercedes-Bendz C
Liela mera piekritu Nompelim ta vinjs i

Karluha, es domaaj ka man nebuus shkrob, jo ir vel taada lieta, likumaa, " ja ir iespeja bijusi izvairities, un taa nav izmantota" neatkarigi biji uz galvena vai nebij, ja apdroshinatajs pieradis ka tew bija iespeja izvairities tu to neizmantoji, neviens tew neko neizmaksas, tas ir REALI prakse tada lieta, pie mums :)
Tad gan buus shkrobe TEW

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Jūnijs 2007, 07:26 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]156395|Nompelis|[/user]``0`` zona ir katram a/m. Smagajam a/m ir - vai ,vai cik liela... To diemžēl neņem vērā (nezin, vai negrib zināt) . Reāli redzēt, kas notiek pie labā priekšējā riteņa ir problemātiski. Pašam ir bijis, ka labā pusē ``ielīdušu``mašīnīti pēdējā brīdi pamani, i to, tikai pēc antenas galiņa uz jumta....
Tas pats attiecas arī uz bremzēšanas ceļu. Lienot priekšā smagajiem, un vēl arī strauji bremzējot, jāņem vērā, ka uzkrautam smagajam apturēt, (piemēram pilnu masu- 40 - 50 tonnas), nav tik vienkārši...
Šādos gadījumos, sūdzamies, ka ak vai(!), ``viņš mani noķēra``bet .....
Grūti varbūt būs to visu saprast, ja nav bijusi pašam braukšana ar lielgabarīta transportu, bet tā tas ir.
Kaut kā tā.

Vot, vot... Kas pats nav braucis ar smago to tapat nesapratis ka lai vinu apturetu vajag laiku un distanci... un ari lai iekustinatu tas tonas... nu nebus smagajam nekads uzraviens 5 sek lidz 100km/h taka... esiet pratigi un brauciet smagajiem ar likumu... lai jau vini sava nodaba kustas...

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 24 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012