Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Šodien man naids uz tiem, kas braukā ar radzēm... Tiesa, konkrētajam eksemplāram bija firmas dots auto... Radžotajiem normāls asfalts +6 grādos ir kā slidotava. Tā visa rezultātā šovakar mēģināju nogriezties no ielas pagalmā un viens ar Opel Astra pamatīgi apskādēja auto -- pakaļējais buferis, spārns salocīts un no pārsteiguma nepaspēju vēlreiz piespiest bremzi, kā rezultātā ar purnu ielidoju mājas sienā -- cieta arī priekšējais buferis un motora pārsegs... Pat ar vasaras riepām bremzēšanas ceļš būtu īsāks, tas būtu jāņem visiem, kas nodarbojas ar asfalta skrubināšanu. Situācija tieši tāda, kādu prognozēju šajā pašā diskusijā mūsu "ziemas" sākumā... Tagad jādodas gatavoties skaidroties ar apdrošinātājiem...
Jūtu līdzi, bet šis stāsts tāpat manas domas par radžu riepām nemainīs. Protams, ja šādas ziemas mūs sagaida arī turpmāk, arī es, riktīgs lauķis būdams, pirkšu bezradžu riepas un šogad man ir nedaudz žēl, ka iztērēju relatīvi lielāku naudu par labām šipenēm. Ja šipenes tiešām būtu tik bīstamas uz asfalta, kā apraksti, tad viņas jau sen būtu aizliegtas kā suga. Gan jau ka riepu gumijas sastāvs bija ciets kā akmens.
Bet tad, kad apledo "mans" zemes ceļš vai arī veiksmīgi izdodas kārtējo reizi šturmēt kupenu, esmu bezgala priecīgs, ka "valkāju" radžotās tupeles. Jāņem gan vērā, ka vidēji gadā līdz pat 1/3 es braucu pa neasfaltētiem ceļiem.
Veiksmi cīņās ar apdrošinātājiem.