Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 408 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 41  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Slīdēšana
AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2006, 13:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
SZ, nav runa par vienaldzību, es tikai šobrīd saasināti uztveru līšanu svešās darīšanās, t.sk. tajā, ar kādām riepām kurš brauc. Kaut kā pēdējā laikā visi veikli citus mācīt, pārāk veikli. Un pa brīvdienām kaut kādi kristieši mani pamatīgi nokaitināja ar savu tradicionālo uzmākšanos un būtībā līšanu manā dzīvē. Un varbūt arī tāpēc esmu pret citu mācīšanu par pareizu ticību, par pareizām riepām, par pareizu to un par pareizu vēl nez ko. Lai katrs dara kā grib, es ar pamācībām par to “kā vajag” nevienam virsū nemākšos.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2006, 13:36 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Septembris 2006, 10:06
Atbildes: 248
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]SZ, nav runa par vienaldzību, es tikai šobrīd saasināti uztveru līšanu svešās darīšanās, t.sk. tajā, ar kādām riepām kurš brauc. Kaut kā pēdējā laikā visi veikli citus mācīt, pārāk veikli. Un pa brīvdienām kaut kādi kristieši mani pamatīgi nokaitināja ar savu tradicionālo uzmākšanos un būtībā līšanu manā dzīvē. Un varbūt arī tāpēc esmu pret citu mācīšanu par pareizu ticību, par pareizām riepām, par pareizu to un par pareizu vēl nez ko. Lai katrs dara kā grib, es ar pamācībām par to “kā vajag” nevienam virsū nemākšos.

Šitos kristiešus uzreiz vajag pasūtīt! :evil:
Bet, kas attiecas uz pareizām riepām, tad ņem vērā, ka šāds braucējs tomēr ir paaugstinātas bīstamības objekts uz ceļa. Labi, ja tam ir viss kārtiba ar pelēko vielu, un prot normāli vadīt auto. Bet, ja ne. :cry: Tāds braucējs var apdraudēt jebkuru no mums. Šeit neiet runā par līšanu kāda privātzonā, bet par atteiksmi pret pārējiem satiksmes dālībniekiem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2006, 23:13 
Lietotāja avatārs
Neviena ziemas riepa nepaglābs muļķi uz ceļa. Tā tas ir un tā tam būs būt.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Novembris 2006, 00:34 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 1053
Atrašanās vietas: Preiļi
Mašīna: VAZ 2101
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]SZ, nav runa par vienaldzību, es tikai šobrīd saasināti uztveru līšanu svešās darīšanās.......

Mik, tev nav taisnības un viss........ un nekasies te, jo tikai tāpēc, ka visādi lohi nejēdz laicīgi nomainīt riepas- pēdējās nedēļas laikā veidojas nežēlīgi sastrēgumi....

Citēt:
[user]2|SZ|[/user]vēl šodin viena M BMW ar vasarenēm tēloja pīli uz ledus!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mkai nauda ir, bet ziemas riepām nav ???? psc...... 8D

Zigi, te šoreiz tas zaķis nav vainīgs, bet gan tas vecis, kas ar viņu kopā dzīvo, jo vecim ir jāuzmana, lai zaķis var maksimāli droši braukt ..........

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Novembris 2006, 01:46 
Lietotāja avatārs
mja, es jau esmu samierinaajies ar to aarpraatu uz ielaam, kas notiek sniegotaa laikaa. katrs losis, kuram nav ziemas riepas uzliktas un braukaa ar bezpiedzinju, par savu pienaakumu izjuut izliist ielaas uz sniega un kaveet visu padariishanu :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Novembris 2006, 10:19 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
[user]377|skeram|[/user]Zigi, te šoreiz tas zaķis nav vainīgs, bet gan tas vecis, kas ar viņu kopā dzīvo, jo vecim ir jāuzmana, lai zaķis var maksimāli droši braukt ..........

nu M3 jau sha vai ta par jaudu nesudzas, vispar nesaprotu, ka ar tadu auto var pabraukt shados apstakljos un vel ar vasaras riepam :O man jau nu butu zheel :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Novembris 2006, 10:21 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]445|kristapz|[/user]braukaa ar bezpiedzinju

tas ir :? :) :D

P.S. fascine vel ari gajeji, kuri shkerso brauktuves ceriba, ka paspes un ka auto nobremzes ka vasaraa......vakar tadu uz Kalnciema ielas visus ieraudziju, it ka netisham iebraucu peljkjee par to, varbut nakamreiz negribes samirkt un shkersos pie luksofora ?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Novembris 2006, 10:42 
Lietotāja avatārs
nee, tas nav! :D ar bezpiedzinju shajaa gadiijumaa bija domaats tikai uz tiem, kas kashaa ar vasareneem pa sniegu. ar pilnpiedzinju to var veel izdariit... :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Novembris 2006, 11:10 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

ar to Tu domaji savu veco Quattro Dievu, no kura visas Rigas pensionareem bail :?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Novembris 2006, 11:19 
Lietotāja avatārs
:D man pasham no vinja ir bail :D

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 408 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 41  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012