Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 65 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autors Ziņojums
 Tēma: Visu cieņu Mercedesam un Benzam, bet...
AtbildeAtbilde saņemta: 06. Jūlijs 2006, 11:46 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Citēt:
[user]608|Pastnieks|[/user]Statistika ir tāda,ka vislielākos sūdus uz ceļa sataisa vw Pasāti. :x

Pavērojiet viņu izgājienus - kut pasāts,tur ir sūdi
:arge:

Pilnīgi :iagree:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2006, 00:42 
Lietotāja avatārs
es vienmeer esmu uzskatiijis, ka statistika, bez dziljiem skaidrojumiem par to kaa un kur taa ir ievaakta ir nonsenss.

taapat, es uzskatu, ka tas, kas brauc piemineetajaa stilaa taa brauks neatkariigi no auto. preteejaa gadiijumaa izsaku savu liidzjuutiibu shaadiem moraaliem invaliidiem, biezhi vien sastopamiem arii lielveikalu ieejaam tuvaakajaas auto novietoshanas vietaas. atbilstoshaas paziishanaas ziimes tikai neliek, kompleksi, laikam.

lai nemelotu sev, piebildiishu, ka pats "cieshu" no shaadaam klishejaam. patlaban esmu kljuvis par kaajaamgaajeeju, piespiedu kaartaa, tachu naakamaa autinja iegaadee, piemeeram, bavaarieshus neapskatu principaa - to imidzha deelj.

muljkjiigaakais laikam ir tas, ka shii topika "probleema" uztrauc "muus" nevis "vinjus". un, mana paarlieciiba ir taa, ka "vinjiem" ir dzilji piekaast ko katrs no mums par sho teemu domaa. es gan domaaju, ka taadiem buutu jaaliedz iespeeja pagarinaat vadiitaaja aplieciibu. un, katru reizi shaadu situaaciju redzot, es smaidu, iedomaajoties to, ko ar sho vadiitaaju izdariitu vinja instruktors, ja tas atrastos blakus un taa buutu braukshanas maaciibstunda.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2006, 10:52 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

mjā....... :P

bet nu ..

Vācijā bij viens gadījums.....braucām kopā ar vienu vācu onku manā C124 pa vienu pilsētu...te kaut kā blakus pagadījās kaut kāda blusa SEAT IBIZA vai kaut kas līdzīgs ar mega spoileriem un trubu :D paskatījās uz mums, un tad riepām kaukdams un liekās, ka arī izpūtēja trubu pārplēsdams, gāzēja mums garām.......un visādi izrādījās utt....:P:P:P

vācu onka tik noteica- nu ja, auto trūkumus parasti kompensē ar braukšanas stilu 8)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Jūlijs 2006, 08:01 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

šodien ļoti kulturāli ļoti smuka W220 S klase palaida gājējus vietā, kur tai pat tie nebija jālaiž....... ;)

tā kā nav ko stereotipizēt..... ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Jūlijs 2006, 08:04 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:32
Atbildes: 302
Atrašanās vietas: Latvija, Tukuma rajons
Mašīna: 2148 ccm
Viss, tikko radīji jaunu stereotipu! :D

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 65 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012