Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 65 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Visu cieņu Mercedesam un Benzam, bet...
AtbildeAtbilde saņemta: 26. Janvāris 2005, 11:49 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Augusts 2004, 10:39
Atbildes: 59
Te, sēžot korķī_par sevi atkal lika manīt sen aizmirstais (nodrāztais vai sauciet kā gribat..) jautājums par MB un kultūru uz ceļa. Kā jau parasti aiz „neko nodarīt” pēkšņi sāka mocīt filozofiskais jautājums par zīmogu pierē.
Ievads garš, bet doma nē.. Runa ir par MB (2gab) vadītājiem, kas atļaujas pilotēt garām 50 min stāvošai rindai, tad apdzīt/apbraukt (nezinu kā sauc apbraukšana pretim braucošo pa kreiso) PRETĪM braucošu tramvaju un, PROTAMS, visiem priekšā noraut kreiso pagriezienu.
Ne jau es vienīgais tāds, kuram grauž, bet todien man toč’ sajūta bij’, ka man šamie dvēselē ..... . Izprastu šādu rīcību no vīrišķa ar sēdināto pierīti, kam tieši vai netieši ķērusi Černobiļa vai cita kataklizma, kas atstāj mantojumā sekas..., bet šitie puiši ar brillīti – resnajā šlipsītē – pēc skata „cienījami” - vārda labākajā nozīmē..
Nesen i-netā lasīju aptaujas rezultātus par reālajiem agresīvajiem braucējiem (ne tiem, kas punktus dabūjuši...) – NEPĀRSPĒJAMA 1.vieta MB, tikai tad BMW un...
EU!!, KAS NOTIEK??? Kāpēc man /mums/ nopērkot MB jāklausās: „Mersi esi nopircis!? Tad jau pa ietvēm brauksi !?”.

Piedodiet, sirdi izkratīju. :cry:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Janvāris 2005, 12:48 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

tas gan ir stulbi...... :x Nu katraa zinjaa vinjiem toch nebija Numura paliktnis ar MB-Club.lv, vai ne? ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Janvāris 2005, 13:00 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
...stuulbi jaa... tacu ir situaacijas kad tu citaadi nevari riikoties ...pasam ir gadiijies taa pabraukt garai rindai ...un varu tikkai iedomaaties ko paliekosie par mani domaaja !!...tacu neviens jau nezin ,ka pirms es taa izdariiju mani citi ``aazi`` vienkaarsi izstuuma uz preteejo joslu un nekas man neatlika kaa braukt gar rindu un luugt lai ielaiz ieksaa ...kur nu !!neviens negrib buut mulkis :es te staavu jau 30min. un te peeksni gudrinieks no malas nee veciit meklee ``lohus ``taalaak!!...un kas notiek es dabiigi maucu liidz galam un trauceeju pagriezienaa...un kurs tad ir tas sliktais ...es? ...tas ``aazis ,kas mani izspieda no rindas?...vai vesela rinda, kas skrobes deel mani nelaida ieksaa??...protams ir ``brauceeji``,kas to dara patstaaviigi ,bet taadi agri vai veelu arii aplauziisies kaadaa krustojumaa kur satiks tiesi taadu pasu ``brauceeju"!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Janvāris 2005, 13:04 
Lietotāja avatārs
Mans viedoklis:
bmw pērk jaunieši,agresīvi ārdās utt
MB pērk nosvērti ļaudis ar kvalitātes un stila izjūtu.
Domāju,ka tas varētu attiekties uz visiem MB īpašniekiem,bnet ne uz to šoferiem.Piem. Resns vecis,ar iepriekš aprakstītām īpašībām,nopērk MB,taču darba laikā ir jāsteidzas un negrib pelnīt soda punktus,tāpēc noalgo šoferi.Tam nabagam tad arī liek no centra līdz baltezeram 15 minūtēs. (ir pārbaudīts ar BMW750)
Var būt ir izņēmumi,jo idioatu uz pasaules netrūkst.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Janvāris 2005, 13:05 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Zinu vienu tādu regulāru braucēju gan ne ar MB. Un lielākais paradokss -- vismaz pēdējos 5 gados nevienas avārijas, pat nebūtiskas (par senākiem laikiem nezinu, bet droši vien, ka līdzīgi...) + arī sodi vien tā, paretam, par ātruma pārsniegšanu... Tam tiešām ar sargenģeli veicas...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Janvāris 2005, 13:29 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Augusts 2004, 10:39
Atbildes: 59
Piekrītu visiem!
Arī es, protams, nebraucu CSN rokā turēdams, bet runa nav par konkrēto gadījumu. "Jāsteidzas", protams - zināms attaisnojums ir (prieksh sevis), bet šādi "Ērgļi" arī ir rada domu cilvēku apziņā, ka šitā marka ir 1. noteikumu pārkāpumos. Škrobe par to, ka mani pieskaita VIŅIEM.

Lai nu kā - pie tā MBclub numura paliknja ir iespeeja tikt? (Piesakos labot situāciju uz ceļiem un kadināt MB godu)

A.C. Misteram M un, protams, Mr.B

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Janvāris 2005, 13:35 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
Lai nu kā - pie tā MBclub numura paliknja ir iespeeja tikt? (Piesakos labot situāciju uz ceļiem un kadināt MB godu)

iespeja droshi vien, ka ir, par to Tev javershas tagad pie Mizx....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Janvāris 2005, 14:03 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Atbildes: 1053
Atrašanās vietas: Preiļi
Mašīna: VAZ 2101
Es jau vairākas reizes esmu izklāstījis savas domas par agresīvu braukšanu un tagad īsumā atkārtošu:
- Ja kāds grib un var atļauties braukt agresīvi, tad to droši var darīt, jo pats vie būs par to atbildīgs, bet tikai tiktāl, kamēr tas netraucē citus...
- Mani pašu vairāk uztrauc visādi "pareizie" kas ar savu punktuālo braukšanu (Piemēram: pa jūrmalenes vidējo joslu uz 90 km/h vai pa krastenes vidējo uz 70 km/h) tik tiešām traucē citiem.... Lai viņu apdzītu nākas manevrēt pa visām joslām kā vien pagadās....
- Un pēdējais: Lai izbrauktu no sānu ielas uz galveno, tevi praktiski nekad nepalaidīs kaut kāds Opelis, Golfs un kur nu vēl BMW, bet MB praktiski vienmēr...

PS. Lai nosodītu citus, iesākumā ir jānovērtē sevi....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Janvāris 2005, 14:05 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

BMW palaizh....ir biezhi gadijies.......

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Janvāris 2005, 14:06 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Atbildes: 1053
Atrašanās vietas: Preiļi
Mašīna: VAZ 2101
Citēt:
[user]2|SuperZigs|[/user]BMW palaizh....ir biezhi gadijies.......

Nu labi, Zigi, tu saprati par ko es runāju... 8)

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 65 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012