Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 909 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 91  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Avārijas
AtbildeAtbilde saņemta: 24. Marts 2008, 16:34 
Lietotāja avatārs
:D Nu tas par stikliem vairak joks... :ninja:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Marts 2008, 16:49 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]393425|Janka83|Ceļš var būt slidens[/user]

Pašam ar` jāpadomā par ceļa stāvokli, nevajag novest vadāmību tik tālu,kad neko vairs nevar izdarīt!
Dzīvojam tak ziemeļos un, lai cik uzcītīgi to tīrītu, nekad nebūs tā, ka ceļi ziemā 100% ir bez ledus.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Marts 2008, 17:36 
Lietotāja avatārs
Es tā klausos ka tu brauc ziemas apstākļos tik uzmanīgi, ka brauc apmēram uz 30 km/h. Un starp citu savu auto un riepas uzturu labā stāvoklī, jo pretējā gadījumā es nepirktu veco autiņu. Kurš man pievelk ar savu izskatu un vadāmību. Es esmu braucis ar jauniem auto un dažu dažādiem bet vecais labais mersis ir bijis labāks par visiem jauniem auto. Lai kā arī nebūtu es palieku pie veciem labiem meršiem. Un ja būtu cits autiņš vai vecs vai jauns būtu kudi sliktāk nekā man tagad.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Marts 2008, 17:57 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

Janka83 ari w210 un w220 u.t.t. kādreiz būs vecie labie merši :lol:

Nu man te ari pigors sanāca.... Lidoju (braucu :ninja: ) uz Smilteni pa Pleskavas šosi.... jau bik uzsnidzis u.t.t. nu ko lidoju uz 100, bet nu jau uzmanīgi.... samazināju uz 85-90.. apmēram kādus 10km no Smiltenes pagrieziena pa priekšu vilkās vines uz 60-70km/h.. nu ko no 5 uz ceturto un aidāgarām.. kā ieliku 4, tā ritrņi laikam bik sabremzēja vai kas, tā uzreiz pakaļa šķērsām (atrums bija ap 85km/h) nu neko momentāli styūre pret ceļu un pedāli bik atlaidu-iztaisnojos..... bet nu sajūta nepatīkama, samest apmēram 40-50 grādos šērsām pret ceļu.... BET štrunts par sanešnu,par riepām, atrumu un citām figņam, ja ir jau refleksu limeni zināms, kas jādara, tad viss o.k. ... blakus sievai prasiju, ko šī būtu darijusi, atbildēja, ka laikam pe bremzēm būtu likusi.... domāju, lai arī ir ABS tomēr w124 būtu ar savu resnoi pakaļu darijis brīnum lietas uz ceļa.... tā kā varāk braukājam pa apsnigušiem laukumiem un trenējam savas dzelzs rumaka saldīšanas iemaņas :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Marts 2008, 19:52 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Februāris 2006, 15:34
Atbildes: 1230
Atrašanās vietas: riga
Mašīna: VW E-up
gribējās ta elegenati skaisti un atri garām palidot - gandrīz ieberzies...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Marts 2008, 20:12 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Janvāris 2007, 13:34
Atbildes: 390
Atrašanās vietas: Rga
Citēt:
[user]354807|ZauriK|[/user]Attēls

vot tak vot, zhalka kupexu, vsevrmja tam stojala, a tut.... vot i ostavljaj potom ma6inu na ulice :(

Tad jau drīz tirgosies detaļas...sarosās kupeju īpašnieki.... :whistle: Diez ko saimnieks izlems ar to darīt, ja tirgos, tad kur.....? P.S. Kāds dzinējs bij šai kupejai....?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Marts 2008, 20:36 
Lietotāja avatārs
Visiem var gadīties sadauzīt auto, ir bijis, ka pa 40km/h ātrāk nav ieteicams braukt
. Bet tavs stāsts ir par apdzīšanu, kas nozīmē - dot gāzē un raustīt stūri. Un vēl piedevām ceļu tīrītāju vainošana negadījumā :lol:
Ja stundas, divu stundu laikā nokaisa pēc apledojuma parādīšanās, es uzskatu, tas ir labi.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Marts 2008, 15:01 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Janvāris 2007, 13:34
Atbildes: 390
Atrašanās vietas: Rga
Citēt:
[user]1447|MBex300|[/user]Tas mersis baigās lupatās sabliezts :blink:

Runā, ka mersim bagažniekā esot palikusi vainīgā subaru valsts reģistrācijas nummura zīme. :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Marts 2008, 20:40 
Lietotāja avatārs
Man ir visādi gājis un visādās avarijas situācijās esmu bijis , bet kaut kā izlīdu vienmēr. A šeit vienkārši nepaveicās. Un ceļa kaisītājus es nevainoju, bet to, ka jau visu nakti bijis uzsalis un sniga. Nezinu vai tas skaitās pēc pāris stundām.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Marts 2008, 21:05 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]348501|eede|[/user]Janka83 ari w210 un w220 u.t.t. kādreiz būs vecie labie merši :lol:

Nu man te ari pigors sanāca.... Lidoju (braucu :ninja: ) uz Smilteni pa Pleskavas šosi.... jau bik uzsnidzis u.t.t. nu ko lidoju uz 100, bet nu jau uzmanīgi.... samazināju uz 85-90.. apmēram kādus 10km no Smiltenes pagrieziena pa priekšu vilkās vines uz 60-70km/h.. nu ko no 5 uz ceturto un aidāgarām.. kā ieliku 4, tā ritrņi laikam bik sabremzēja vai kas, tā uzreiz pakaļa šķērsām (atrums bija ap 85km/h) nu neko momentāli styūre pret ceļu un pedāli bik atlaidu-iztaisnojos..... bet nu sajūta nepatīkama, samest apmēram 40-50 grādos šērsām pret ceļu.... BET štrunts par sanešnu,par riepām, atrumu un citām figņam, ja ir jau refleksu limeni zināms, kas jādara, tad viss o.k. ... blakus sievai prasiju, ko šī būtu darijusi, atbildēja, ka laikam pe bremzēm būtu likusi.... domāju, lai arī ir ABS tomēr w124 būtu ar savu resnoi pakaļu darijis brīnum lietas uz ceļa.... tā kā varāk braukājam pa apsnigušiem laukumiem un trenējam savas dzelzs rumaka saldīšanas iemaņas :)

1.Uz slidena ceļa ar `ātrumu 85 km/h pārslēgties uz 4 robu ;) izskatās pēc pašnāvnieciska gājiena.....ja nu vienīgi nospiežot sajūgu uzdod gāzi?
2.Par to trenēšanos uz ledus.Trenēties vajag-tas ir fakts,bet-ja kādreiz sametīs negaidot,pie tam vēl ātrumā un uz ledus,tad nepalīdzēs i meistarība,i ABS .....kā liktens būs lēmis.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 909 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 91  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012