Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 909 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 91  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Avārijas
AtbildeAtbilde saņemta: 28. Maijs 2005, 22:29 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]nu ko tad varēja sarunāts.PAts vecis no cigāra arī mentus izsauca.Tie atbrauca,nolamāja,ka traucē dēļ sīkumiem,uzjautāja vai ir pretenzijas-man nebija un palaida prom ;)

Vajadzēja pateikt ka ir pretenzijas!!! Vajadzēja pateikt ka viņš tev tavu kruto āķi noskrāpēja!!! :D Joks ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Maijs 2005, 23:11 
Lietotāja avatārs
Tavā vietā es tam vecim būtu "ieregulējis asumu" viņa acīs. :evil:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Maijs 2005, 23:14 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]21237|Alis|[/user]Tavā vietā es tam vecim būtu "ieregulējis asumu" viņa acīs. :evil:

Viņš jau savu dabūja.Ko nu tur daudz ļaunuma pieminēt.Atriebie sun aizmirsi :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Maijs 2005, 10:19 
Lietotāja avatārs
nu tas gan ir labs, varetu meginat izstastiit kaa tas izskatas no Audi stures :lol:
-Audi vecis brauc un juut ka te buus "sparings", tikai ar sturesanu ir tik talu nonemies, ka nepamana, ka pie MB stures shoferitis tikai mierigi pipedams brauc 8D

Man pirms kada laba laika viens iedeva Audi cigaru lai aizdzenu lidz servisam:) Sajuta jau bagi laba, kad griez sturi un juti ka masina negriezas, tad griezu to vel stiprak un vell... un taa vai gandriz neierakstijos likuma 8D
Nesaprotu kam tas audi cigars ir vajadzigs, ja pat kopa neturas un nevar pagriesties :whistle:
[img]http://www.iauto.lv/iautogallery.php?dir=154&cur=3&op=view#x

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Maijs 2005, 10:25 
Lietotāja avatārs
labāk nerādi šitās bildes.Pats saprotu,ka vainīgs esmu :( Bet cilvēkam vajadzēja parādīt savu vietu.Ņefig ālēties uz ceļa un bremzēt :x

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Maijs 2005, 10:28 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]labāk nerādi šitās bildes.Pats saprotu,ka vainīgs esmu :( Bet cilvēkam vajadzēja parādīt savu vietu.Ņefig ālēties uz ceļa un bremzēt :x

Kāpēc tu biji vainīgs??? :?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Maijs 2005, 10:32 
Lietotāja avatārs
vainīgs biju tajā momentā,kad sāku viņam atriebties :evil:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Maijs 2005, 14:42 
Lietotāja avatārs
No to nav jakaunas :evil:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Maijs 2005, 15:34 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Oktobris 2004, 15:15
Atbildes: 917
Vajadzēja teikt ka ir pretenzijas, mēģināt no tā loha naudu izkāst!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Maijs 2005, 15:34 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 904
Atrašanās vietas: N57.0556 E24.0701
Mašīna: Jeep
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]labāk nerādi šitās bildes.Pats saprotu,ka vainīgs esmu :( Bet cilvēkam vajadzēja parādīt savu vietu.Ņefig ālēties uz ceļa un bremzēt :x

Es gan teikšu asāk - neesi jau balts un pūkains, un pārmācītājs. Šajā situācijā pats esi ālējies un nepamatoti bremzējis, riskējot izraisīt avārijas situāciju. Palasi ceļu satiksme noteikumus un padomē kurš būtu vainīgais ja tev uz tilta zem astes ieliktu? Un ja arī policija neko pierādīt nespētu, zem acs noteiktu riskētu dabūt.
Kur cilvēkiem prāts ar automašīnām vendetu kārtotu? Ja nav žēl savu auto, vai savu veselību, un vēl mazāk "pārmācāmā", tad padomājiet par tiem, kas brauc, šajā gadījumā, aiz Audi??? Kāda lempja pēc viņiem būtu ekstrēmi jābremzē?

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 909 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 91  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012