Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 909 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 91  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Avārijas
AtbildeAtbilde saņemta: 02. Marts 2005, 17:49 
Lietotāja avatārs
man jau patiik, vakar krastmala gaidiju.., izdomaju izkapsu no auto papipesu!? Te nu redzu gar Triangula bastionu nak students, kaa nu ne, tas mierigi iet pari!? skatos Opitis ar zilu Fordinu un velviens VW Passat ar piekabi aiz vina brauc! Opiitis ierauga studentu un liek pa meemajiem, bet VW piipina lai sis vismaz paripinaas uz prieksu, jo Opiitis bija apstajies vismaz 3x masinu ataluma no gaajeju paarejas! Taa nu bija BUCIC, un VW ar piekabi skjeeriite pa abaam joslaam :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Marts 2005, 17:57 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
80% pāreju ir bīstamas, it īpaši, un Maskavas ielas...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Marts 2005, 18:22 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

šitie idiotismi ir labi.....vasarā dabūju braukt no objekta un vest piekabē vienu labu agregātu ar VW Passat.....un iedomājamies to ielu, kas iet gar LMT māju, Ropažu vai kā viņu tur......nu ir straume, visi dudina normāli, pirms manis brauc jaunā Megane un pēkšņi, burtiski 1m pirms pagrieziena ieslēdzas pavarotņiks, un Renis burtiski apstājas nevis griež iekšā brīvā celiņā.........UN kur Tu clvēks tik vienkārši apstāsies ar tādu kravu??? sajūta bija laba, `pīpinādams tesos virsū , bet brīnumainā kartā šī ievācās tajā pagriezienā.......redzēju tik balu blondīnes seju...... :x

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Marts 2005, 19:52 
Lietotāja avatārs
Savulaik ar Nissanu darba darīšanās sanāca braukt pa visu republiku un vienreiz Valmierā, nepadodod man krustojumā ceļu (braucu taisni) pēkšņi palielā ātrumā viens zapiņš griež pa kreisi un taisni man virsū --->BAAAC 8D . Zapim purns lupatās, manējam arī haube un spārns pamīcīts, bet kad es piegāju pastīties, kas tad sēž pie ruļļiem, tad ieraudzīju....70.gadus vecu babuku... :jawdrop: :blink:
Tas laikam ir rekords vecuma ziņā. :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Marts 2005, 20:30 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Oktobris 2004, 15:15
Atbildes: 917
Manuprāt visvairāk avāriju izraisa VW Un BMW vadītāji, pats šodien vienam gandrīz iestādiju, viņš izdomāja ka man var nedot ceļu, es braucu taisni, bet viņš nogriežas, es gan biku ātrumu pārkāpu, pilsētā uz kādiem 70 braucu, bet tas jau nav nekas ārkārtējs.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Marts 2005, 09:17 
Lietotāja avatārs
Kam 4dien vai 5dien nepaveicās uz Briāna ielas ar W124 likās,ka 300CE.Izsaku līdzjūtību,lai arī pēc situācijas uz ielas bija vainīgs. :? :cry: :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Marts 2005, 21:22 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Visiem, kuri šobrīd jūtas vientuļi un grib patusēt, iesaku doties uz Salu tiltu. Tur jūs varēsiet iebraukt kādā no neskaitāmajām bedrēm, pārsist riepu vai to vienk. nolauzt, un piebiedroties pārējām 10-15 mašīnām, kuras tur šobrīd nīkst un maina priekšējos riteņus. Skats ir neaprakstāms, kauko tādu man vēl redzēt nebija nācies...Tās 15 mašīnas ir tikai vienā tilta pusē (virzienā uz centru), un visas viņas "aplauzušās" vienuviet, apmēram pusceļā. Virzienā no centra cietušas ir kādas 304 mašīnas, bet katra savā bedrē. Skaidrs ir viens, tā nauda, ko maksājam TA, tiešām nonāk tur, kur tā paredzēta.....kretīnu naudasmakos...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Marts 2005, 21:24 
Lietotāja avatārs
vismaz dzeki svaigu gaisu saelposies :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Marts 2005, 22:25 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:54
Atbildes: 2575
Atrašanās vietas: Latvija , Rīga
Vai ta tik daudz es pirms 20 min. braucu redzēju kādas 6 mašīnas! :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Marts 2005, 22:38 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Nu moš jau paspējuši nomainīt, bet virzienā uz centru toč bij kādas 14-15.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 909 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 91  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012